• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar ben kordonn kanı aldırmıstım bır hafta once gecmısten okuyanlar bılır bugun sonuclarımı aldım cok sukur cok saglıklıymıs bebegım
bu arada caım sende uzulme benımkıde senın ıbı dokto rboyunu gorunce cok sasırdı bu ne bu kadar dedı ve ben senden 1 hafta kucuk olmama ragmen 1 500 gr kılosu 40 cm boyu var
bende 5 kılo dogmusum ve normal dogumla esımde 1 85 benım bende 1 75 dusun artık bızım cocuk ne kadar olur:d
bu kadar uzme kendını ınsallah sag saglım kucagımza alırız

gözün aydın canım bebeğininde maşallahı var hem tombiş hem uzun boylu olacak

kızlar ben kordonn kanı aldırmıstım bır hafta once gecmısten okuyanlar bılır bugun sonuclarımı aldım cok sukur cok saglıklıymıs bebegım
bu arada caım sende uzulme benımkıde senın ıbı dokto rboyunu gorunce cok sasırdı bu ne bu kadar dedı ve ben senden 1 hafta kucuk olmama ragmen 1 500 gr kılosu 40 cm boyu var
bende 5 kılo dogmusum ve normal dogumla esımde 1 85 benım bende 1 75 dusun artık bızım cocuk ne kadar olur:d

gözün aydın canım sağlıklıymış meleğin çok sevindim..

hasta olanlara gecmis olsun. sumifer aklımda sen kaldın valla su donem nasıl kollıycaz kendimizi bilmiyorum. peki grip olan arkadaslar dra gittiyseniz domuz gribi fln dedimi test yaptı mı??

cucus buarada masallah ogluna. herseyin hayırlısı cok kafana takma..

show tv de izledim doktoru ama epudural doğumla ilgili hiç bişeyden bahsetmedi program bitti şimdide neyse artık olanlardan öğrenecez artık...

SElam kızlar nasılsınız??
Bizim biraz moralimiz bozuldu. Çünkü Ufaklık oğlum çok büyümüş.Doktorumuz bizim küçük tosunun 4 ile 4,5 kiol arasında doğacağını ve bu durumda da normal doğum şansımın az olduğunu söyledi. Galiba ben sezeryan olaağım. Büüüüü.
Gerçi herşeyin hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olacaktır, ama biz normal doğum olsun çok istiyorduk eşimle.

valla canım moralini bozma doktorlar riske atmıyolar benimkide 3500 kg geçerse normal olmaz dedi riske atmıyoruz sonra doğum kanalına sıkışma riski varmış üzme kendini bebeişin sağlıklı olsun herşeyin başııı

Ebru maşallah canım kızına sen hepimizden öndesin dimi az kaldı kızına kavuşmaya sağlıcakla gelsinler .

epidural normal kuzenimin eşi oldu ''çok rahattı aynı akşam ayaklandım sakın sezeryana girme yada normal yapma mutlaka epidural ol benide korkuttular yok belinden iğnede risk varmış yok başka şey diye çok memnunumiyiki normal yapmışım '' dedi.ama ben yinede emin olamıyorum birinin çok rahat dediği şey diğerini mahvediyor.kimi aynı yöntemle 2 günde kalkarken kimide 1 haftayı buluyor.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.sorunsuz sağ salim alalım hepimiz.bende doğumdaki sorunlardan korkuyorum ama anlımıza ne yazılmışsa o tabii.

evet epidural normalin rahat olduğunu çok duydum bende kızlar ama herşeyin hayırlısıı yaa

kızlar show tvde epidural doğumu anlatacaklar derya baykalda

aa canım izlede bizede anlat izliyemiyoruzki burdaa

canım benim kayınvalide de sanki hamile olan ben değilim de kızı gibi davranıyor yok benim ağrılarım normalmiş yok daha da ağrıyacakmış yok benimkiler geçiciymiş onların ağrısı kalıcıymış geliniz diye iş yapma demiyorlar bu halinde bir sürü kuru laf söylüyorlar hiçte benim evime çıkıp iş yapmıyorlardı dün nasılsa camlarımı silivermişler perdeyi yıkamış perdelerin ütüsünü yapcan mı diyorlar yaparım dedim utanmaz görümcede bizimkileride yapıver diyor ben sana yardım edeyim demiyorda işte tam orda bir laf etcen kalacaklar ama yapamıyorum sonrada sinirden kuduruyorum yapacak bişi yok bencede hep kendimizden kaynaklanıyor iyi niyetimizden

valla herkes herşeyi bizden bekliyo hala ama ben yapamıyorum arkadaşımm

hasta olanlara gecmis olsun. sumifer aklımda sen kaldın valla su donem nasıl kollıycaz kendimizi bilmiyorum. peki grip olan arkadaslar dra gittiyseniz domuz gribi fln dedimi test yaptı mı??

yok tatlım yaptırmadık ben yaptırmıcam düşünmüyyorum

cucus buarada masallah ogluna. herseyin hayırlısı cok kafana takma..

OHH gözün aydın canım hatırlıyorum canım okumuştum geçen hafta cumartesi yazmıştın galiba evden okumuştum.sen yazmadan sormak hatırlatmak istemedim.çoş şükür meleğin gayet sağlıklı.

show tv de izledim doktoru ama epudural doğumla ilgili hiç bişeyden bahsetmedi program bitti şimdide neyse artık olanlardan öğrenecez artık...

ne işin var show da kanal d değilmiydi.

maşallah canım benim annem 4 kardeşiy hepimizi 4 kilo üstü vede hiç dikişsiz doğurmuş maşallahı var ama önceden hemşireler upraşıyodu dio annem şimdi cart makas atıyolar
benim oğlumda maşallah 10 gün fazla gidio acaba ben gibim 4,200 mü doğcak doktorda bişiy demediki hastanede.bu seferki kontrolde belli olur heralde

Maşallah esmacım demek ki senin bebiş de büyük olacak. şimdi doktorlar normal doğumla uğraşmak istemiyorlar. zamanları çok değerli. annenin doğum kilosuna benziyormuş bebekleri. genetik olarak tosuncuk olma potansiyeli taşıyor yani seniki de maşallah. Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kavuştursun bizlere.

başka bir drada görün istersen abimin eşinde dr bebek gelişmemiş hemen bakırköyde bir hastaneye gitmen lazım sezeryanla alsınlar dedi oda gitmedi normalde zaten sezeryan olucaktı gününü bekledi çocuk doğdu 3750 yani drlar bazen abartıyor

Son ana kadar belli olmuyor zaten bu doğum işi. normal derler sezeyana döner, bakarsınız bizim kilerde normale döne belli mi olur.
Bencede 2. bir doktora görünmekte yarar var. ben biraz Ankarada norml doğum yaptıran doktor araştırayım bari:))

canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. gözün aydın. sanırım bebekleimiz aynı gibi doğacaklar büyük ihtimalle. hatta sen,nkinin daha da uzun olma ihtimali bile var bu durumda.:emir_bebek:

OHH gözün aydın canım hatırlıyorum canım okumuştum geçen hafta cumartesi yazmıştın galiba evden okumuştum.sen yazmadan sormak hatırlatmak istemedim.çoş şükür meleğin gayet sağlıklı.

show tv deydi alt yazıda geçti ama bahsetmedi işte.

bu arada 2 haftadır dıyet yapıyodum ya ben hıc kılo almamısım bebegım masallah 730 gr dan 990 gr a cıkmıs :nazar:
demek bız kılo almadan da onları besleyebılıyomusuz :dance:

maaşallah cnaım ya da ben anlayamadım nasıl bebiş kocaman olmuş:) demek ki sen su kaybetmişsin arada en az 260 gr... :) diyet nasıl bir diyet, bize de açıklarmısını, ben de yapsam??:çok üzgünüm:

sagol canım evet o zaman yazmıstım 1 haftayı gectı sonucları almak ıcın beklıyordum omrumden omur gıttı sankı ama cok sukur hıcbırsey yokmus

Maşallah esmacım demek ki senin bebiş de büyük olacak. şimdi doktorlar normal doğumla uğraşmak istemiyorlar. zamanları çok değerli. annenin doğum kilosuna benziyormuş bebekleri. genetik olarak tosuncuk olma potansiyeli taşıyor yani seniki de maşallah. Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kavuştursun bizlere.

Son ana kadar belli olmuyor zaten bu doğum işi. normal derler sezeyana döner, bakarsınız bizim kilerde normale döne belli mi olur.
Bencede 2. bir doktora görünmekte yarar var. ben biraz Ankarada norml doğum yaptıran doktor araştırayım bari:))

canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. gözün aydın. sanırım bebekleimiz aynı gibi doğacaklar büyük ihtimalle. hatta sen,nkinin daha da uzun olma ihtimali bile var bu durumda.:emir_bebek:
canım saglıklı olsunlarda napalım sezeryanla dogururuz
derinderen gözün aydın bu arada çok sevindimmm

sagol canımm

Back