• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

bu arada sizler bezlerinizide alıosunuz ne güzel ben ne alınacak desem daha erken denio ALLAH tan annem kızımın giyeceği herşey aldı o yaptı herşeyini bizim evde birhastane çıkışı var bir parkyatak.ne desem daha erken diolar hava soğuyunca nasıl çıkıcam düşünen yok.çokkkkk gerildim yaaaaaa.

kızlar bebek bezi aldınızmı erkenmi daha almak için

canım ben ultra prima yenibebek 2 numara 98 adet aldım 21.90 kipadan.bebişler günde 5 6 adet kullanıyormuş başlarda. bimde 70 adet yenibebek 17.00 bi pakette ondan almayı düşünüyorum 98 adet yetmezki bize :teselli:

hasta olanlara gecmis olsun. sumifer aklımda sen kaldın valla su donem nasıl kollıycaz kendimizi bilmiyorum. peki grip olan arkadaslar dra gittiyseniz domuz gribi fln dedimi test yaptı mı??

cucus buarada masallah ogluna. herseyin hayırlısı cok kafana takma..

ahh canım sağol.yattım bugün hep terledim bir arada üstümü değiştirdim saçlarımı kuruttum.kayınvalidem geldi.yemek getirdi çorba yaptı koca bi kase çorba içtim şimdide meyve yiyorum.bu hastalıktan kurtulmak çok zor be canım.drumla görüştüm soğuk algınlığı seninki dedi hastaneye gitmem içinde bişey söylemedi.antibiyotik adı verdi ama ben kullanmıyorum.

sabahtan beri görünmezim sanmıştım da.. sorun yok o zaman...

haklısın canım ama sabahtan beri yazdığım yazılar havada kaldı bırak yazdıklarımı yorum yaptıklarım bile cvp verme gereği duymadı... bazen sadece yorum yapılması için dr.dan gelmek yada kötü bişey olması gerekiyo galiba diye düşünüyorum... onun dışında seninle konuşulacak bişey yok...

hayır hayatım bazen hepimize oluyo insanın gücüne gidiyo oysaki ben sana cevap yazdım sende görmedin sanırım yada sistemdeki sorun hala devam ediyor yoksa isteyerek kimsenin yapmadığını biliyorum ama insan merak ediyo haklısınn

kızlar merhaba sitede hep sorun hep sorun iyice uzak kaldım sizlerden.hepinizi özledim geçmişide uzun zamandır okuyamadım.bazen açılıo site bazen hata verio.bu aralar çok gerginim herşey üstüme gelio sanki beni kimse anlamıo nete dahi girmek istemio cnmbu site bozuk olunca.herkes kendini düşünüyor etrafımda.halbuki bu son aylarımız daha çok ilgiye ve morale ihtiyacımız var buna rağmen başkaları poh pohlanmak istiyor.ben annemi özledim onu istiyorum:gitme: bu akşam kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle gelirim sizlere ama kızımda gerildi benimle kıyamıyorum ona hiç elimde değil napayım.:1no2: insanlara hep bir şans daha veriyorum beni safmı sanıyorlar anlamıyorum böyle yaptığımda hemen beklentilere kullanmalara başlıolar.hep fedakar olan taraf olmaktan bıktım kızlar ya bazen bende kötü biri olmak istiyorum bencil olmak istiyorum ama yapamıyorum.ah şu vicdan yokmu.ama Artık Yeter.Allahım bana sabır ver:Saruboceq: uzun zamandır dertleşemedim ya birikmiş kızlar kusura bakmayın kafanızı şişirdim:çok üzgünüm:

canım nıye kafamı sıssın kı tabı kı anlatacaksın kım ne yaptı bılmıyorum ama bunu yapan kım olursa olsun bebegınden daha kıymetlı degıldır onuda kendını de uzme bosver gıtsın bu gunlerının tadını cıkar
bende cok ozledım annemı ama uzakta gıdemıyorum kardesımde askere gıdıyor onuda goremıyorum ama napalım bebegımzı dogunca elbet gıderız yada onlar yanımıza gelır

bu arada sizler bezlerinizide alıosunuz ne güzel ben ne alınacak desem daha erken denio ALLAH tan annem kızımın giyeceği herşey aldı o yaptı herşeyini bizim evde birhastane çıkışı var bir parkyatak.ne desem daha erken diolar hava soğuyunca nasıl çıkıcam düşünen yok.çokkkkk gerildim yaaaaaa.

hoşgeldin canım nasılsınnn ne var ne yok bayağıdır görüşemedik sanırımm

canım ben ultra prima yenibebek 2 numara 98 adet aldım 21.90 kipadan.bebişler günde 5 6 adet kullanıyormuş başlarda. bimde 70 adet yenibebek 17.00 bi pakette ondan almayı düşünüyorum 98 adet yetmezki bize :teselli:

ahh canım sağol.yattım bugün hep terledim bir arada üstümü değiştirdim saçlarımı kuruttum.kayınvalidem geldi.yemek getirdi çorba yaptı koca bi kase çorba içtim şimdide meyve yiyorum.bu hastalıktan kurtulmak çok zor be canım.drumla görüştüm soğuk algınlığı seninki dedi hastaneye gitmem içinde bişey söylemedi.antibiyotik adı verdi ama ben kullanmıyorum.

gecmıs olsun canım dıkat et kendıne kullanma tabı antıbıyotık fılan bırde ucuk cıkınca yada grıp olunca cok dıkkatlı ol demıslerdı bana sende dıkkat

seçilcim kızının güzel haberlerini bekliyoruz gerilme canım hepimiz aynıyız ama insan kulak ardı ediyo benim için önemli olan şuan bebeğim boşverr arkadaşımmm takmaaaa

canım nıye kafamı sıssın kı tabı kı anlatacaksın kım ne yaptı bılmıyorum ama bunu yapan kım olursa olsun bebegınden daha kıymetlı degıldır onuda kendını de uzme bosver gıtsın bu gunlerının tadını cıkar
bende cok ozledım annemı ama uzakta gıdemıyorum kardesımde askere gıdıyor onuda goremıyorum ama napalım bebegımzı dogunca elbet gıderız yada onlar yanımıza gelır

cnm benimki gelip gidio saolsun ama insan yinede böyle günlerinde daha bir arıyor.kızımı çok seviyorum iyki o var Şükür ALLAHIM a :Saruboceq: haklısın cnm az kaldı inşallah gideriz yanlarınada biraz bizde bizi sevenlerin yanında oluruz.çok gerginim cnm ya ağlamak gelio sürekli içimden.birikti ben böle biriktiririmde sonra daha kötü olurum öyle bir günde damarıma basıldı bugün.umursamamaya karar vermiştim söz vermiştim kendime halbuki.

form ıstanbulda real market acıldı ya canım orda prıma 178 tane mı ne var ıcınde 30 tl kusurdur galıba ama kalmamıstı dalın 3 paketı 7 tl ıdı bırde bır ara carfeourda huggıesın ıslak mendılı cok uygundu gıdınce bakayım eger uygunsa hala yakın olanlara haber verırım gıder alırlarlar

canım bebişler 3 ayına gelene kadar ıslak mendil kullanmayın diyorlar.unıbaby nin yenidoğan ıslak pamuk mendilleri var 3lü paketlerde onlardan almayı düşünüyordum ama internette araştırdığım kadarıyla ilk aylarda bebeklere pamuk ve kaynamış dinlenmiş suyla popolarını silin hem tahrişi hemde pişiği önler diyordu.cildi dış çevreye alıştıktan sonra ıslak mendil kullanın yazıyordu.
aklınızın bi köşesinde bulunsun alıp kullanmak sizin tercihiniz.ama şimdiden alıp stok yapalım derseniz o ayrı tabii.

aryacım boşver moralini bozma kimse kızından kıymetli değil canın sıkıldığında kızına masal anlat konuş şarkı söyle çok iyi geliyor moral bozukluğuna bu akşam drdanda güzel haberler getir bize kızından

hoşgeldin canım nasılsınnn ne var ne yok bayağıdır görüşemedik sanırımm

seçilcim kızının güzel haberlerini bekliyoruz gerilme canım hepimiz aynıyız ama insan kulak ardı ediyo benim için önemli olan şuan bebeğim boşverr arkadaşımmm takmaaaa

Saol cnm benim inşallah kızımı iyi haberlerini alırımda moralim düzelir biraz.evet uzun zamandır konuşamadık hiç.dedim ya morallerim bozuk cnm hiç bişey yapmak istemio.hem hamilelik hem dış etkenler.bazen girdim ondada site bozuldu.herkes iyidir inşallah.

esmacım ben de prima 1 (3-6 kg) ufak paket aldım. bu 1 numara fazla kullanılmadan 2 numaraya geçiliyormuş, hele ki sende kilolu doğum söz konusu, ona göre hesapla :) bir de kızlar bu bezleri ilk zaman fazla stok yapmamak gerekiyormuş, çünkü alerji durumuna göre değiştirme durumumuz olabilir. primada alerji hiç duymadım ama diğerlerinde duymuştum, bilginiz olsun. bittikçe babaları alır artık..

bu arada papatya nerde kızlar konuşan oldumu aranızda özelden falan ?

ben özelden yazmıştım ama cevap dönmedi :(

ahh seçilcim sıkma canını. neden içine atıyorsun böyle, seni sıkan kim ise konuş canım, herkes haddini bilsin lütfen! şu anda senden ve bebeğinden daha önemli bişey yok..anneni özlediğin için de böyle düşünüyor olabilirsin canım, Allah sağlıkta kavuştursun inş tez zmaanda. bayramda falan gitme ya da gelme durumu yok mu? alışverişi takma kafana, para olduktan sonra hepsi 1 günlük iş..inş akşam prensesin sana moral verir annesi.. senin güler yüzüne yakışmıyo böyle can sıkıcı şeyler..

aryacım boşver moralini bozma kimse kızından kıymetli değil canın sıkıldığında kızına masal anlat konuş şarkı söyle çok iyi geliyor moral bozukluğuna bu akşam drdanda güzel haberler getir bize kızından

saol tatlım güzel tavsiye kızımlada ilgilenemiyorum.ya nasıl gerilio insan anlatamam elde değilki iyi niyet suistimal edilince insan sinirleniyor.sizlere iyi haberleri veririm inşallah yarın.ya da gece yazarım girebilirsem.hepiniz çok tatlısınız güzel annelerim benim.iyki varsınız.esracım sende kırılmışsın sanırım cvp yazılmamış hep oluo güzelim ya konular arka sayfada kalıo bazen.yoksa ben burda herkesin herkesi çok sevdiğini biliyorum.biz kader arkadaşlarıyız.belki sanalız ama hepimiz şuan aynı heyecanları aynı mutlulukları ya da aynı evhamları yaşıyoruz.

ben daha bez almadım ve aslında almadıgım bisuru sey var.
kısmetse 5 aralıkta odasının siparisini vericez ondan sonraki haftada eminonune gidip tum eksiklerini tamamlayayım diyorum sonra cok kıs olacak diye cıkmam.. malum gripp ozamanlar daha tavan yapmıs olur diye..

Sinem mobilya alacak isen işini biran önce hallet derim kokusu çıkmıyor.ben direk orda yatırmıycam 2 ay yanımda beşikte yatacak ama yinede butün evi sardı koku.

form ıstanbulda real market acıldı ya canım orda prıma 178 tane mı ne var ıcınde 30 tl kusurdur galıba ama kalmamıstı dalın 3 paketı 7 tl ıdı bırde bır ara carfeourda huggıesın ıslak mendılı cok uygundu gıdınce bakayım eger uygunsa hala yakın olanlara haber verırım gıder alırlarlar

Dalin al derim kullananlar çok memnun evet ilk aylar pamuk kullanılıyormuş ama zaten ilk ay çok pasrap olacağı için en azından bebek için min.olur masraf.

Saol cnm benim inşallah kızımı iyi haberlerini alırımda moralim düzelir biraz.evet uzun zamandır konuşamadık hiç.dedim ya morallerim bozuk cnm hiç bişey yapmak istemio.hem hamilelik hem dış etkenler.bazen girdim ondada site bozuldu.herkes iyidir inşallah.

istediğin kadar takmıycam kafana de ama olmuyor en ufak laflar bile sana koca bi kaya gibi geliyor.ne bebeğini ne kendini sıkma onlar laf söyleyip seni sıkacağına sende söye onlar sıkılsın.1 aydır kayınvalidemlere gitmiyor ben kaynımla takıştım umrumda değil kafam öyle rahat ki o bana 1 laf söyledi 40 cevap aldı kimsenin canı benden kızımdan tatlı değil herkez ayarını bilsin ettiği lafı bilsin. ben kırılmasınlar diye düşünerek konuşuyorsam aynı şeyi beklerim.eşim bazen annemler gitsek diyo sana mani olan yok annen git gör istediğin kadar otur ama beni bulaştırma ben sen benim annemlere gel diye ısrar etmiyorum sende ısrar etme halden anla diyorum birazda hamileliğin arkasına sığınıyorum zaten gerginim uğraşma benimle diyorum oda 2 haftadır gıt çıkartmıyor kendi gidiyor geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
esmacım ben de prima 1 (3-6 kg) ufak paket aldım. bu 1 numara fazla kullanılmadan 2 numaraya geçiliyormuş, hele ki sende kilolu doğum söz konusu, ona göre hesapla :) bir de kızlar bu bezleri ilk zaman fazla stok yapmamak gerekiyormuş, çünkü alerji durumuna göre değiştirme durumumuz olabilir. primada alerji hiç duymadım ama diğerlerinde duymuştum, bilginiz olsun. bittikçe babaları alır artık..

ben özelden yazmıştım ama cevap dönmedi :(

ahh seçilcim sıkma canını. neden içine atıyorsun böyle, seni sıkan kim ise konuş canım, herkes haddini bilsin lütfen! şu anda senden ve bebeğinden daha önemli bişey yok..anneni özlediğin için de böyle düşünüyor olabilirsin canım, Allah sağlıkta kavuştursun inş tez zmaanda. bayramda falan gitme ya da gelme durumu yok mu? alışverişi takma kafana, para olduktan sonra hepsi 1 günlük iş..inş akşam prensesin sana moral verir annesi.. senin güler yüzüne yakışmıyo böyle can sıkıcı şeyler..

saol yarencim insanlar keşke konuşmaktan anlasa cnm 30 defa konuşuosun yine aynı yine aynı illaki küsmek mesafemi koymak gerekio bilmiorumki.kızım zaten ben ağlayınca tepikleyip duruo kıyamam ben ona ya.cnm oo benim çok kızıyorum kendime bende cnm en iyisi şöyle kalkıp bir silkineyim.hepinizi öpüyorum kızlar yemek hazırlıyayım arada girerim yarın muhakkak haberdar ederim .kendinize canlarınıza iyi bakın iyki onlar var.

19.30 iyi Esma bende o fiyatlarda almıştım.
bu arada yakınında Kim Market yada Metro Grosmarket olan var ise Dalin ıslak mendiller 3 lü paket içinde 64 tane var 7.80 e inmiş normalde tanesi 7... kürür.birde poposuna hagies -can bebe kullansanda olur ama eli yüzü için nivea - jansons yada dalin kullan diyorlar.ama zaten Dalin in bu fiyatı can bebeden ucuza geliyor.

canım bazı bezler alerjide yapabiliyomuş bebekte o yüzden ben prima aldım... diğer bezler alerji yapabiliyomuş... alıcam bide alerji yapıp kullanılmazsa elimde patlar walla...

bende 1 paket molfix yenidoğan almayı düşünüyorum etrafta herkes onu kullanıyor ve tavsiye ettiler doğduktan sonra kilosuna göre alıcam

benim etrafımda molfix kullanan yok canım o yüzden cesaret edemedim ben...

kızlar merhaba sitede hep sorun hep sorun iyice uzak kaldım sizlerden.hepinizi özledim geçmişide uzun zamandır okuyamadım.bazen açılıo site bazen hata verio.bu aralar çok gerginim herşey üstüme gelio sanki beni kimse anlamıo nete dahi girmek istemio cnmbu site bozuk olunca.herkes kendini düşünüyor etrafımda.halbuki bu son aylarımız daha çok ilgiye ve morale ihtiyacımız var buna rağmen başkaları poh pohlanmak istiyor.ben annemi özledim onu istiyorum:gitme: bu akşam kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle gelirim sizlere ama kızımda gerildi benimle kıyamıyorum ona hiç elimde değil napayım.:1no2: insanlara hep bir şans daha veriyorum beni safmı sanıyorlar anlamıyorum böyle yaptığımda hemen beklentilere kullanmalara başlıolar.hep fedakar olan taraf olmaktan bıktım kızlar ya bazen bende kötü biri olmak istiyorum bencil olmak istiyorum ama yapamıyorum.ah şu vicdan yokmu.ama Artık Yeter.Allahım bana sabır ver:Saruboceq: uzun zamandır dertleşemedim ya birikmiş kızlar kusura bakmayın kafanızı şişirdim:çok üzgünüm:

canım ya sıkma canını... o tarz tipler hepimizin etrafında var emin ol... ama ben şu ara saldım çayıra mevlam kayıra modundayım... bi kulaktan giriyo öbüründen çıkıyo... hiç takma duyma... sen doğru bildiğin şekilde yaşa...

hayır hayatım bazen hepimize oluyo insanın gücüne gidiyo oysaki ben sana cevap yazdım sende görmedin sanırım yada sistemdeki sorun hala devam ediyor yoksa isteyerek kimsenin yapmadığını biliyorum ama insan merak ediyo haklısınn

biliyorum canım kasti bişey olmadığını ama insan bazen elinde olmadan kızıyo işte... sağol tatlım...

allah kavuştursun canım... hayırlısıyla gitsin alsın teskeresini gelsin inşallah...

Back