haklısın canım ama sabahtan beri yazdığım yazılar havada kaldı bırak yazdıklarımı yorum yaptıklarım bile cvp verme gereği duymadı... bazen sadece yorum yapılması için dr.dan gelmek yada kötü bişey olması gerekiyo galiba diye düşünüyorum... onun dışında seninle konuşulacak bişey yok...
kızlar bebek bezi aldınızmı erkenmi daha almak için
haklısın canım ama sabahtan beri yazdığım yazılar havada kaldı bırak yazdıklarımı yorum yaptıklarım bile cvp verme gereği duymadı... bazen sadece yorum yapılması için dr.dan gelmek yada kötü bişey olması gerekiyo galiba diye düşünüyorum... onun dışında seninle konuşulacak bişey yok...
ben 1 tane prima yeni doğan 1 numara aldım 1 tanede 2 numara almayı düşünüyorum.kasım annelerinden baktımda kızlar en yeni anne onlar kimisi 1 haftada 2-3 paket bitirmiş ilk zamanlar bebek içinde bizim içinde orkit çok gidiyormuş.pişik yaparmı güvenemiyorumda ama 1 pakette yeni doğan 2 alıcam sonra duruma göre alırım.
yenidoğan pirima 98 li vardı 19,30 lira uygun geldi bana alıyım diodum
bide 1 2 die boyumu var hımmm
esma ben primanın 1 paket 3-6 kg aldım 2 pakette 4-9 kg aldım.. 1-2 paket daha 4-9 kg alırım sanırım... sonuçta onu uzun bi süre kullanıcaz sanırım...
canım bende kusmutum aynı sebebten dolayı hatta bır aya yakın yazmadım kımse oralı olmadı
ama yıne de basına bısey gelınce anlatacak paylasacak bırılerını arıyosun o an sana yakın davranmaları dua etmelerı herseyı unutturuyor ıyıkı varlar dıye dusunuyosun
keske bende boyle kotu bı olayı yazmak zorunda kalmasaydım
evet canım boyutları var 2 alın daha kullanıslı dıyolar 1 premature olanlar ıcın ıyı oluyormus
yenidoğan pirima 98 li vardı 19,30 lira uygun geldi bana alıyım diodum
bide 1 2 die boyumu var hımmm
hımm iyki sormuşum öğrendimğim iyi oldu sağolsun kızlar
tabiiki anlatacaksın aslında konuş konuş herşeyimizi biliyoruz ama bazen birilerinin eksikliğini hissetmiyoruz herkes birinden mi sorumlu olsa acaba o olmayınce nerde diye öğrenip haber salsak :uhm: yarın öbür gün doğumlar başlıyyınca daha karmaşık olacak.
canım cok hossun ya benı cok guldurdun
dogru soyluyosun dogum yapınca zor olacak
bende 1 paket molfix yenidoğan almayı düşünüyorum etrafta herkes onu kullanıyor ve tavsiye ettiler doğduktan sonra kilosuna göre alıcam
19.30 iyi Esma bende o fiyatlarda almıştım.
bu arada yakınında Kim Market yada Metro Grosmarket olan var ise Dalin ıslak mendiller 3 lü paket içinde 64 tane var 7.80 e inmiş normalde tanesi 7... kürür.birde poposuna hagies -can bebe kullansanda olur ama eli yüzü için nivea - jansons yada dalin kullan diyorlar.ama zaten Dalin in bu fiyatı can bebeden ucuza geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?