2010 Şubat Anneleri

gözün aydın canım bebeğininde maşallahı var hem tombiş hem uzun boylu olacak

gözün aydın canım sağlıklıymış meleğin çok sevindim..

hasta olanlara gecmis olsun. sumifer aklımda sen kaldın valla su donem nasıl kollıycaz kendimizi bilmiyorum. peki grip olan arkadaslar dra gittiyseniz domuz gribi fln dedimi test yaptı mı??

cucus buarada masallah ogluna. herseyin hayırlısı cok kafana takma..

show tv de izledim doktoru ama epudural doğumla ilgili hiç bişeyden bahsetmedi program bitti şimdide neyse artık olanlardan öğrenecez artık...

valla canım moralini bozma doktorlar riske atmıyolar benimkide 3500 kg geçerse normal olmaz dedi riske atmıyoruz sonra doğum kanalına sıkışma riski varmış üzme kendini bebeişin sağlıklı olsun herşeyin başııı

evet epidural normalin rahat olduğunu çok duydum bende kızlar ama herşeyin hayırlısıı yaa

kızlar show tvde epidural doğumu anlatacaklar derya baykalda

aa canım izlede bizede anlat izliyemiyoruzki burdaa

valla herkes herşeyi bizden bekliyo hala ama ben yapamıyorum arkadaşımm

OHH gözün aydın canım hatırlıyorum canım okumuştum geçen hafta cumartesi yazmıştın galiba evden okumuştum.sen yazmadan sormak hatırlatmak istemedim.çoş şükür meleğin gayet sağlıklı.

show tv de izledim doktoru ama epudural doğumla ilgili hiç bişeyden bahsetmedi program bitti şimdide neyse artık olanlardan öğrenecez artık...

ne işin var show da kanal d değilmiydi.

Maşallah esmacım demek ki senin bebiş de büyük olacak. şimdi doktorlar normal doğumla uğraşmak istemiyorlar. zamanları çok değerli. annenin doğum kilosuna benziyormuş bebekleri. genetik olarak tosuncuk olma potansiyeli taşıyor yani seniki de maşallah. Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kavuştursun bizlere.

Son ana kadar belli olmuyor zaten bu doğum işi. normal derler sezeyana döner, bakarsınız bizim kilerde normale döne belli mi olur.
Bencede 2. bir doktora görünmekte yarar var. ben biraz Ankarada norml doğum yaptıran doktor araştırayım bari:))

canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. gözün aydın. sanırım bebekleimiz aynı gibi doğacaklar büyük ihtimalle. hatta sen,nkinin daha da uzun olma ihtimali bile var bu durumda.

show tv deydi alt yazıda geçti ama bahsetmedi işte.

bu arada 2 haftadır dıyet yapıyodum ya ben hıc kılo almamısım bebegım masallah 730 gr dan 990 gr a cıkmıs
demek bız kılo almadan da onları besleyebılıyomusuz :dance:

maaşallah cnaım ya da ben anlayamadım nasıl bebiş kocaman olmuş:) demek ki sen su kaybetmişsin arada en az 260 gr... :) diyet nasıl bir diyet, bize de açıklarmısını, ben de yapsam??:çok üzgünüm:

canım saglıklı olsunlarda napalım sezeryanla dogururuz
derinderen gözün aydın bu arada çok sevindimmm

sagol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…