• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

haklısın canım ama sabahtan beri yazdığım yazılar havada kaldı bırak yazdıklarımı yorum yaptıklarım bile cvp verme gereği duymadı... bazen sadece yorum yapılması için dr.dan gelmek yada kötü bişey olması gerekiyo galiba diye düşünüyorum... onun dışında seninle konuşulacak bişey yok...

ayyy aşk olsun banada yazmıştın perde için valla koca bi taş geldi kafama haklısın aslında yazını okudum cevap vereyim dedim unuttum sonrada Şeniz :teselli: .cevap verilmeyince bende kızıyorum aslında . affedersin canım.

kızlar bebek bezi aldınızmı erkenmi daha almak için

ben 1 tane prima yeni doğan 1 numara aldım 1 tanede 2 numara almayı düşünüyorum.kasım annelerinden baktımda kızlar en yeni anne onlar kimisi 1 haftada 2-3 paket bitirmiş ilk zamanlar bebek içinde bizim içinde orkit çok gidiyormuş.pişik yaparmı güvenemiyorumda ama 1 pakette yeni doğan 2 alıcam sonra duruma göre alırım.

Esracım bazen herkes birine veya bir konuya cevap yazmaya odaklanıyor. O zaman da yazdıkların havada kalıyor. Bana da çok oluyor kafana takma.

haklısın canım ama sabahtan beri yazdığım yazılar havada kaldı bırak yazdıklarımı yorum yaptıklarım bile cvp verme gereği duymadı... bazen sadece yorum yapılması için dr.dan gelmek yada kötü bişey olması gerekiyo galiba diye düşünüyorum... onun dışında seninle konuşulacak bişey yok...

canım bende kusmutum aynı sebebten dolayı hatta bır aya yakın yazmadım kımse oralı olmadı
ama yıne de basına bısey gelınce anlatacak paylasacak bırılerını arıyosun o an sana yakın davranmaları dua etmelerı herseyı unutturuyor ıyıkı varlar dıye dusunuyosun
keske bende boyle kotu bı olayı yazmak zorunda kalmasaydım

ben 1 tane prima yeni doğan 1 numara aldım 1 tanede 2 numara almayı düşünüyorum.kasım annelerinden baktımda kızlar en yeni anne onlar kimisi 1 haftada 2-3 paket bitirmiş ilk zamanlar bebek içinde bizim içinde orkit çok gidiyormuş.pişik yaparmı güvenemiyorumda ama 1 pakette yeni doğan 2 alıcam sonra duruma göre alırım.

yenidoğan pirima 98 li vardı 19,30 lira uygun geldi bana alıyım diodum
bide 1 2 die boyumu var hımmm

esma ben primanın 1 paket 3-6 kg aldım 2 pakette 4-9 kg aldım.. 1-2 paket daha 4-9 kg alırım sanırım... sonuçta onu uzun bi süre kullanıcaz sanırım...

esma ben primanın 1 paket 3-6 kg aldım 2 pakette 4-9 kg aldım.. 1-2 paket daha 4-9 kg alırım sanırım... sonuçta onu uzun bi süre kullanıcaz sanırım...

anladım canım bende bi paket yenidoğan alıyım 98 tane var yeter heralde 3+6 kilo mu oluyoonu bilmiyom markete gidince bakıyım tekrar eşim alalım dedi ben bilemedim nasıl alıcağımı

canım bende kusmutum aynı sebebten dolayı hatta bır aya yakın yazmadım kımse oralı olmadı
ama yıne de basına bısey gelınce anlatacak paylasacak bırılerını arıyosun o an sana yakın davranmaları dua etmelerı herseyı unutturuyor ıyıkı varlar dıye dusunuyosun
keske bende boyle kotu bı olayı yazmak zorunda kalmasaydım

tabiiki anlatacaksın aslında konuş konuş herşeyimizi biliyoruz ama bazen birilerinin eksikliğini hissetmiyoruz herkes birinden mi sorumlu olsa acaba o olmayınce nerde diye öğrenip haber salsak :uhm: yarın öbür gün doğumlar başlıyyınca daha karmaşık olacak.:delphin:

yenidoğan pirima 98 li vardı 19,30 lira uygun geldi bana alıyım diodum
bide 1 2 die boyumu var hımmm

hımm iyki sormuşum öğrendimğim iyi oldu sağolsun kızlar

19.30 iyi Esma bende o fiyatlarda almıştım.
bu arada yakınında Kim Market yada Metro Grosmarket olan var ise Dalin ıslak mendiller 3 lü paket içinde 64 tane var 7.80 e inmiş normalde tanesi 7... kürür.birde poposuna hagies -can bebe kullansanda olur ama eli yüzü için nivea - jansons yada dalin kullan diyorlar.ama zaten Dalin in bu fiyatı can bebeden ucuza geliyor.

tabiiki anlatacaksın aslında konuş konuş herşeyimizi biliyoruz ama bazen birilerinin eksikliğini hissetmiyoruz herkes birinden mi sorumlu olsa acaba o olmayınce nerde diye öğrenip haber salsak :uhm: yarın öbür gün doğumlar başlıyyınca daha karmaşık olacak.:delphin:

canım cok hossun ya benı cok guldurdun
dogru soyluyosun dogum yapınca zor olacak

bende 1 paket molfix yenidoğan almayı düşünüyorum etrafta herkes onu kullanıyor ve tavsiye ettiler doğduktan sonra kilosuna göre alıcam

kızlar merhaba sitede hep sorun hep sorun iyice uzak kaldım sizlerden.hepinizi özledim geçmişide uzun zamandır okuyamadım.bazen açılıo site bazen hata verio.bu aralar çok gerginim herşey üstüme gelio sanki beni kimse anlamıo nete dahi girmek istemio cnmbu site bozuk olunca.herkes kendini düşünüyor etrafımda.halbuki bu son aylarımız daha çok ilgiye ve morale ihtiyacımız var buna rağmen başkaları poh pohlanmak istiyor.ben annemi özledim onu istiyorum:gitme: bu akşam kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle gelirim sizlere ama kızımda gerildi benimle kıyamıyorum ona hiç elimde değil napayım.:1no2: insanlara hep bir şans daha veriyorum beni safmı sanıyorlar anlamıyorum böyle yaptığımda hemen beklentilere kullanmalara başlıolar.hep fedakar olan taraf olmaktan bıktım kızlar ya bazen bende kötü biri olmak istiyorum bencil olmak istiyorum ama yapamıyorum.ah şu vicdan yokmu.ama Artık Yeter.Allahım bana sabır ver:Saruboceq: uzun zamandır dertleşemedim ya birikmiş kızlar kusura bakmayın kafanızı şişirdim:çok üzgünüm:

ben daha bez almadım ve aslında almadıgım bisuru sey var.
kısmetse 5 aralıkta odasının siparisini vericez ondan sonraki haftada eminonune gidip tum eksiklerini tamamlayayım diyorum sonra cok kıs olacak diye cıkmam.. malum gripp ozamanlar daha tavan yapmıs olur diye..

canım cok hossun ya benı cok guldurdun
dogru soyluyosun dogum yapınca zor olacak

walla bak ciddiyim ben yedek nöbetci oluruz.

bende 1 paket molfix yenidoğan almayı düşünüyorum etrafta herkes onu kullanıyor ve tavsiye ettiler doğduktan sonra kilosuna göre alıcam

molfix için lastikleri gevşek aradan pok sızıyor dediler bende o yüzden prima aldım.aslında kullana kullana öğreneceğiz ama paralar boşa gitmese bu arada diye stok yapmayada korkuyorum.

19.30 iyi Esma bende o fiyatlarda almıştım.
bu arada yakınında Kim Market yada Metro Grosmarket olan var ise Dalin ıslak mendiller 3 lü paket içinde 64 tane var 7.80 e inmiş normalde tanesi 7... kürür.birde poposuna hagies -can bebe kullansanda olur ama eli yüzü için nivea - jansons yada dalin kullan diyorlar.ama zaten Dalin in bu fiyatı can bebeden ucuza geliyor.

form ıstanbulda real market acıldı ya canım orda prıma 178 tane mı ne var ıcınde 30 tl kusurdur galıba ama kalmamıstı dalın 3 paketı 7 tl ıdı bırde bır ara carfeourda huggıesın ıslak mendılı cok uygundu gıdınce bakayım eger uygunsa hala yakın olanlara haber verırım gıder alırlarlar

Back