• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

esracım çok güzel valla bende bunu beğendim başka rengini ama ölçüleri bana uygun deil güle güle kullan bende park yatağa karar verdim sanırım en iyisi o olucak
STORK 60*120 RAYLCO RENKLİ RÜYALAR PARK YATAK YENİ - Anne & Bebek & Çocuk

Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri siyahını

bende bu ikisinden birini almayı düşünüyorum bursada bulursam inş. hangisi daha güzel kızlar

babymaxtaki hoşuma gitti benimde canım

Kızlar ben aldım kayseriden yatağı... 90 tl üzerine kargo ücretsiz miş... bide yatağın fiyatı burdakinden daha uygun 220 ye geldi bana... bugün hemen kargoya veriyolar.. yarın elimde... Eşref Bitlis Bulvarı'ndaymış yarencim yerleri... minimoda diye bi yer... istanbulda kaç yere tel açtım hatta onlarında temin ettikleri yerleri arattırdım belki ellerinde vardır diye ama geçen senenin modeliymiş (ne demekse bu) o yüzden devamı yok dediler... bulunca kayseri mayseri gözüm görmedi...

hadi gözün aydın. yatağın modelini çok beğendim bu arada. güle güle kullansın prensesin.

Selda'yı aradım kızlar halen hastanedeler.kan istemişler kanı vermiş ama sonra kanı kaybetmişler tekrar vermiş sonuçları bekliyoruz sonra dr göstereceğiz dedi.sesi yorgun geliyordu ama iyi.
veeee :teytey::teytey: Çınar'ın gelişimi çok şükür gayet iyi 1350 gr olmuş :nazar: .2 haftada bir bakılıyordu ya şimdiden sonra dr 3 haftada bir gel demiş bu güzel haber tabi.sonrada 1 haftam kalıyor eğer herşey yolunda olursa anne karnında mümkün olduğunca tutacaklar.aksi durum olursa alacaklarmış.ama şuan herşey iyi.sizlerede selam söyledi.

ayy maşallah, ne güzel büyümüş. iyi olmuş aradığın ;) sağlıkla zamanında doğacak inş Çınar.

esracım çok güzel valla bende bunu beğendim başka rengini ama ölçüleri bana uygun deil güle güle kullan bende park yatağa karar verdim sanırım en iyisi o olucak

Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri siyahını

bende bu ikisinden birini almayı düşünüyorum bursada bulursam inş. hangisi daha güzel kızlar

babymaxtaki hoşuma gitti benimde canım

ben de babymaxdakini beğendim esma, daha havalı duruyor ;)

anlaşılmıştır kızlar kaydirigubbakcemile5 baby maxtaki bulabilrisem bursada onu alıcam inş..

Canim benim doktorum doguma kadar kullanicaksin dedi
yani magnezyuma devam

yarın gidip alayım canım.

mydarlıng esma sağolun kızlarŞeniz evet gerçekten az kaldı zaten herşeyi bebişim için çekiyorum sigortam sayesinde rahatça doğumumu yapayım rapor paramıda tazminatımıda alıcam şu anda o konuyla ilgili pek bilgim yok kendi işyerimiz var eşim soracak muhasebeciye bir şekilde tüm haklarımıda alcam onlar ne yaparsa yapsın zaten kız acayip gıcık şef gibi yuvarlanıp gitsinler

al tabii bırakma 5 kuruşunu bile.

kızlar bısey danısıcam sıze...
benım dogum konusunda doktorla olan muhabbetı anlatmıstım sıze.
az once cok yakın bı arkadasım aradı kendısı 9-10 haftalık hamıle mıde bulantısından hastaneye gıtmıs serum vermısler. gungoren ılgı hastanesındeymıs. kendısı cok tıtızdır kılı kırk yarar. burası cok temız sakın bı hastane dıyo. dogum fıyatı normal 300 sezeryan 350 mıs. muayene de 12 tl mıs. (ssk ıcın tabı bu fıyatlar) doktora bayılmıs hayrıye hanım mı ne oyle bı ısım soyledı cok ılgılıymıs tatlı bı bayanmıs dusunebılırsın dıyo. bızım ewe taksıyle 10 dk yada 2 wesaıt ılgı hastanesı dusunsemmı acaba ya... esıme soyledım sen bılırsın dıyo bu saatten sonra doktor degısmek ıstemıyorum ama bı yandan da adamın dedıgı sınırımı bozdu.

sana yakın ve fiyatları uygunda bi git arada kızınıda görmüş olursun belki seversin dr.ee ona bakarsan benim dr da doğuma gelirim buyük ihtimal ama bi aksilik olursa gelemiyebilirimde tabii dedi.10 haftamdan beri aynı dr ama doğuma gelemiyedebilir insanlık hali ben illa o dr doğuma girecek diye bi takıntım yok.ben bi git dene derim.

oh çok şükür ne güzel haberler bunlar maşallah çınar beye kocaman olmuş :nazar::nazar:
burcu sağol tatlım bu güzel haberleri bize verdiğin için opuyorumnanaktan

evet bende çok sevindim valla.Rabbim hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın.

çok sağol canım... sizlerde iyi günlerde kullanın inşallah.. bu arada bende babymax olanı beğendim canım...

esracım cok cıcı bı yatak gule gule kullansın duru hanım :)

hadi gözün aydın. yatağın modelini çok beğendim bu arada. güle güle kullansın prensesin.

sağolun kızlar çok mutlu olsum sizlerde beğenince... insan beğendiği bişeyin başkaları tarafından da beğenildiğini duyunca daha bi zevk alıyo aldığı şeyden ... çok teşekkür ederim... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

seldanın gözü aydın kocaman olmuş çınar bey maşalah ona
esracım çok güzel rengi falan hatta yatasım geldi içine pembe delisi olab biri olduğum için
zeynepçim sen bilirsin sonuçta artık doğum olayımız var öenmli olan içine hangisi siniyosa ona git derim bir randevu alıp gitsen ön görüşme olur aslında ama tüm takiplerinde doktorun biliyo senin kafanın rahat olması önemliii

yok burcucum sorun o degıl. doguma kımın gırıcegı degıl. seker cıkınca doktora sormustum hamılelık sekerı cıkanlar normal dogum yapabılıyolarmı dıye. oda duruma gore bakılır ama neden normal ıstıyosun kı ne gecıcek elıne demıstı. bende nasıl ne gecıcek ısın dogası bu adı uzerınde normal ıste ben sorun cıkmadıkca normal dogum ıstıyorum demıstım. oda tamam ben tepkını merak ettıgım ıcın sordum demıstı. kıllandım bende. ozel dıye sezeryan taraftarı olabılır gıbı geldı bana. acaba gercekten tepkımı olcmek ıcın mı soyledı yoksa sezeryan taraftarımı anlamadım.ıcım bulandı yanı... doktorumdan cok memnundum bende yaklasık 10.haftamdan berı gıdıyodum ona ama ne bılıyım sımdı oyle dıyınce kafam karıstı...

esra çok güzel canm ya boşuna bunu istememişsin bende parkyatak düşünüyorum artık
esmacım bende baby.max takini beğendim
zeynepcim eğer drun içine sinmiyorsa adam birde sezeryan yapacam falan diye tutturursa sonradan daha zor olur benimde bu ikinci drum ilkini hiç değiştirmeye niyetim yoktu nasip adamın tayini çıktı buda estetisyen falankaydirigubbakcemile3 ama iyi dr insanın druna güvenmesi çok önemli kimsenin dediğine bakma içinden geleni yap hakkında hayırlısı olsun canım inş.:1hug:

Esracım çok güzelmiş şeker gibi opuyorumnanaktan

Esmacım ben de ikincisini beğendim.

Çınarımız da kocaman olmuş. Maşallah maşallah:nazar: Seldacım gözün aydınn.

Kızlar tekrar merhaba... Yoğunluktan yazamıyorum kusura bakmayın geçmişi okuyamadım. Selda dan iyi haberler var galiba... Aman maşallah....

havvacım hoşgeldin canım bende acayip yoğunum ve yalnız 3kişilik iş yapıyorum ama bıraktım gitti 9a kadar burdayım yaparım nasıl olsa sadece telefon bakıyorum şu an umrumda değil valla

Back