• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

bızım bebısler yer acıyolar heralde yıne kendılerıne serapcım tasasıda bıze kalıyor
ewet sıtede bısı war yıne anlamadım noluyo...

Tuğbacım üzüldüm ya... Geçen yıl benim de köpeğim ölmüştü. Anneannem bakıyodu bahçede. Çok üzülüyor insan. Anlıyorum seni.

ya kızlar canım fecı derecede bısey ıstıyor (yazmıyım sımdı buraya:))
resmen kokusu gelıyo burnuma yemem de yasak offfffff karnımda tok ac olsam ondan ıstıyo dıcem ama aglıcam ama yaaaaa

bızım bebısler yer acıyolar heralde yıne kendılerıne serapcım tasasıda bıze kalıyor
ewet sıtede bısı war yıne anlamadım noluyo...

o daha büyük bir ihtimal canım zilli kızlarımıza yerleri dar geliyo olsa gerek azıcık şuraya vuralıM azıcık şurayamı diyolar acaba:)))

resmen kokusu gelıyo burnuma yemem de yasak offfffff karnımda tok ac olsam ondan ıstıyo dıcem ama aglıcam ama yaaaaa

ah canım yaaa sen yine ne istediğini biliyorsun bazen bana öyle bi oluyor ki birşey yemek istiyorum ama nee bulamıyorum....

Zeynepçin az da olsa tadına bak bence. Şekerini çok yükseltmeyecek kadar at ağzına. Sonra da yürüyüş yaparsın. yürüyüş düşürüyo şekeri

Zeynepçim az da olsa tadına bak bence. Şekerini çok yükseltmeyecek kadar at ağzına. Sonra da yürüyüş yaparsın. yürüyüş düşürüyo şekeri

neymiş neymiş geçende esmayla bizim canımız bişiler istedi gidip aldım ben ama hayal kırıklığıydı resmen yaaaa

neymiş neymiş geçende esmayla bizim canımız bişiler istedi gidip aldım ben ama hayal kırıklığıydı resmen yaaaa

ya kocıs ızın vermıyo yememe gecer dıyo ne anlarkı benı :oklava:
sımdı soylemıyım kız sızınde canınız ısterse butun sıte oturur aglarız burda :roflol:

kızlar sinemden haberi olan var mı? en son ev taşıyodu... ben sonra karşılaşmadım ... naptı hallettimi acaba?

ya kocıs ızın vermıyo yememe gecer dıyo ne anlarkı benı :oklava:
Sımdı soylemıyım kız sızınde canınız ısterse butun sıte oturur aglarız burda :roflol:

e azıcık tadına bak bari günah kız sanada söyleme söyleme sonra bulamayız bide aklımızda kalır tüm gün

anam canın istiyorsa yemen lazım ama sonuçta hamilesin az a olsa ye benim kocişte dr çok kilo almışssın yeme dedi diye herşeyi yasaklıyor ama ben yiyiorum az da olsa kolaysa kendisi yemesin siz yiyinde ben sadece meyve mi yiyeyim tavuk mu kuş mu benim karnımdaki diyorum bende

anam canın istiyorsa yemen lazım ama sonuçta hamilesin az a olsa ye benim kocişte dr çok kilo almışssın yeme dedi diye herşeyi yasaklıyor ama ben yiyiorum az da olsa kolaysa kendisi yemesin siz yiyinde ben sadece meyve mi yiyeyim tavuk mu kuş mu benim karnımdaki diyorum bende

ya cuma gunu tekrar seker ıcın gıdıcem dusmusmu dıye bakılcak ya sımdı yuksek cıkarsa burnumdan getırır yedınde oldu dıye halbukı tatlı yada sekerlı bısey degıl ama valla bın pısman eder benı bılıyorum canım da cok ıstıyo ama offfffffffffff..............................

kızlar sinemden haberi olan var mı? en son ev taşıyodu... ben sonra karşılaşmadım ... naptı hallettimi acaba?

walla en son ev tasıyodu bırazda hasta gıbıydı daha da haberım yok ewımı yerlestırme ısıne daldı acaba yada net falan mı kurulmadı acaba daha ewe?

ya cuma gunu tekrar seker ıcın gıdıcem dusmusmu dıye bakılcak ya sımdı yuksek cıkarsa burnumdan getırır yedınde oldu dıye halbukı tatlı yada sekerlı bısey degıl ama valla bın pısman eder benı bılıyorum canım da cok ıstıyo ama offfffffffffff..............................

kız azıcıktan bişey olmaz tadına bak sadece kıyamam sanaaa

walla en son ev tasıyodu bırazda hasta gıbıydı daha da haberım yok ewımı yerlestırme ısıne daldı acaba yada net falan mı kurulmadı acaba daha ewe?

yok canım girmedi bi daha evini taşıyodu, herhalde neti bağlanmadı daha

cuma c.tesi pazar 3 günde halladicem diyodu işten ona göre izin almıştı... hadi eve net bağlanmadı işedemi gitmiyo bu kız... hay allah ya merak ettim şimdi...

zeynepcim canının istediği ne ise biraz ye canım... sonuçta hamilesin sen... bak biizm burdaki çaycı hanım hamileliğinde bi misafirliğe gitmiş... balık yiyolarmış ordada... nasıl koktu diyo.. canı nasıl istemiş... bana demediler bi tadına bak diye deseler hiç reddetmiycem ama dememişler... 30 sene geçti üstünden hala o balığın kokusu burnumda der... eve gelir gelmez hemen yapmış yemiş ama o kokuyu bulamadım bir daha diyo... ne kadar düşüncesiz insanlar var ya... garibim bende tadına bakimde diyememiş kadıncağız...

Back