• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

:nazar:maşallah cnm uzun olucak.gramlar kesin değilmiş zaten biliosum 100 gr eksik ya da fazla olabilirmiş.ben gr nasıl hesaplıolar çözemiyorum zaten.
ya bizim doktorumuz boyunu söylemiyo yani boy ölçümü yapılamaz asında felan demişti geçen

:nazar:maşallah cnm uzun olucak.gramlar kesin değilmiş zaten biliosum 100 gr eksik ya da fazla olabilirmiş.ben gr nasıl hesaplıolar çözemiyorum zaten.

sağol canım benim anası babası kısa ama belki oğlum uzun olur :emir_bebek:
ağırlıkları kesin çıkmıyo ama anacım bi belirtselerdi kağıtta görüntü bile vermedilerr uyuz hastaneeee

Selda kız senin kerata karete yapıyormuş yerim ben onukaydirigubbakcemile3 Benim ki de bu sabah bi kuduruktu. Babamız beş buçukta gitti bugün onunla uyandık, benimki de uyandı bi daha da uyutmadı:asigim:

günaydın herkese...
iki gündür giremedim. kızımın park yatağı geldi kurduk babasıyla, yatağımızın yanına koyduk. bakıp seviyoruz hergün.
oda süslemelerimiz de geldi.anneannemizin aldığı ciciler, bebek bakım çantamız hepsi geldi. çok mutluyuz, allah hepimize aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin.

Ooh güle güle iyi günlerde kullansın kızın hepsini canımopuyorumnanaktan

fatoşum kolay gelsin sana canım fazla ayakta durmamaya çalış misafirler varkende bak benim öyle bi davetten sonra kanamam oldu artık tehlikeli aylardayız canım
allah korusun canım aman bi o eksikti oda eksik kalsın yok hayatım yorulmam çok
ağırlıkları kesin çıkmıyo ama anacım bi belirtselerdi kağıtta görüntü bile vermedilerr uyuz hastaneeee

evet ya banada kilosunu sölemiyolar uyuzlar.

bitanem sorsaydın keşke malum sormadan bişey anlatmıo artık dr lar.

ya bizim doktorumuz boyunu söylemiyo yani boy ölçümü yapılamaz asında felan demişti geçen
cnm usg kağıdındaki FL ile 7 çarpıo benim dr bende ordan biliyorum sordunmu sölüolar sormayınca sölemiolar pek.

http://lbdf.lilypie.com/eI9Xp2.png

seçilcim bunu yaptım canım ama yumurtadan çıkan kız bebiş yok bende bunu yaptım bak bakım

çok teşekkür ederiz fatoş teyzemiz kocaman öpüyoruz seniopuyorumnanaktan Allahım muradını versin inşallah sağlıkla doğum yapmak nasip etsin:Saruboceq:

denizcim hadi hayırlı olsun güle güle kullan ay maşallah resmen artık bebişlere az kaldı eşyaları bile geliyo...

akarahan, aryaa+, bilgen82, essemayit, fatos0808+, selda58, srpp+, Voles, zeh, ZEYNEP6672
hepinize günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimize inşallahhh

kızlar biz mama yemeye gidiyoruz sizde buyrun.kızım acıktı söleniodur bana şimdi.Ahhh anne bir yemeği bile hakedemiosun die.:))))babasıyla dertleşiolar zaten akşamları birbirlerine beni şikayet ediolar.

denizkızıl güle güle kullansın bebişin cicilerini
zehracım paylaşım çok güzeldi sağol insan biraz rahatlıyor bunları okudukça

günaydın canım nasıl geçti akşam

hiç sorma cnm o kadar yorulmusum kı sabaha kadar agrıdan kıvrandım durdum allahım olecm sandım valla oturdum agladım valla neyse kı sorunsuz gectı cok sukur ama sunu anladım yok yanı bı daha mısafır falan cagırmam aslaaaaaaaaa

günaydın canım nasıl geçti akşam

hiç sorma cnm o kadar yorulmusum kı sabaha kadar agrıdan kıvrandım durdum allahım olecm sandım valla oturdum agladım valla neyse kı sorunsuz gectı cok sukur ama sunu anladım yok yanı bı daha mısafır falan cagırmam aslaaaaaaaaa

valla canım artık öle hemen yoruluyoruz misafir çağırmayı boşver ben biyere gidemiyorum akşamları ne oturabiliyom ne yatabiliyom alemin evimdede olmuyo bi anneme ablama gidiyom valla daha 3 ay var

cnm benimde eşimin akrabaları hep yaşlı zorla uzatıolar ellerini hem düşünüyorum ben öpmesem eşim öpücek.eşim hasta oldumu ben kesin olurum.kaçışım yok.zaten bana uzaydanmışım gibi bakıolar birde elinizi öpemem dediğimde napıcaklar bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 büyükler bizi bizim kadar düşünse keşke.bende dr husisi eşimin yanında sorucam o söylesinki eşim korusun beni ben kötü olmuyayım kimseyle.

Fazla kalabalık ortama girmemek lazım canım. Eşim doktoru duydu dediğin gibi sor sen de doktora. Eşim benden çok dikkat ediyor şimdi beni tembihliyor kimseyle öpüşme diyekaydirigubbakcemile3

bitanem sorsaydın keşke malum sormadan bişey anlatmıo artık dr lar.
cnm usg kağıdındaki FL ile 7 çarpıo benim dr bende ordan biliyorum sordunmu sölüolar sormayınca sölemiolar pek.

Benim doktorum kendi söylüyor:uhm: Bakalım ne kadar olmuş oğlumuz diyo ölçüyo. Cihaz kendi veriyor rakamları zaten öyle 7 ile falan çarpmıyoruz da. Boyu kilosu yazıyor ekranda. Yalnız kilosu için +-%10 yanılma payı var diyor.

akarahan, aryaa+, bilgen82, essemayit, fatos0808+, selda58, srpp+, Voles, zeh, ZEYNEP6672
hepinize günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimize inşallahhh

Günaydın canım hoşgeldinnopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back