merhaba cici annişleeerrrr
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız
vay be gramlardan kilolara geldilerkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar bugün çok yorgun kalktım yataktan hiç de birşey yaptığım yok ama.. öğlen kızımın odasına perde seçmeye gidicem brilliant da cok güzel çiçekli kelebekli bir sürü model var aklınızda bulunsun
aman zehracım dursun daha ufaklık yerinde..
gÜNAYDIN CANLAR..ÖPÜYORUZ HEPİNİZİİ..
Esra arabanız hayırlı olsun canım güle güle kullansın Duru bebek.
Subat gelsin artık bebeklerimiz kilolarını alsın doğsunlar kızımı istiyorum.sositososito
canım sen ben bıde papatyanın ıpegı war 3 ıpegımız olduuuu kaydirigubbakcemile2yaa kızlarımız isimdaş oldu.. isimleriyle yaşasınlar sağlıkla...kaç ipek olduk şimdi bir senle ben mi varız?
ben ablamdan buyuk bı mont aldım onda warmıs 2 tane bırını bana verdı walla :hulya:kızlar kış geldi mont işini ne yaptınız
merhaba cici annişleeerrrr
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız
sen olmasan napardık anacım kım bıze topıkler acardı kalırdık ortada opuyorumnanaktanhihoyyyt selam güzel hamişlerr maşallahh doğumlara az kalmış..Zaman ne kadar çabuk geçiyor dimii..Daha yenihamiş haberini almıştınızz..Bu topiki :)açalı aylar olmuşş ..Hepiniz sağlıcakla bebekleriniz kucağınıza alırsınız inşallahh .Allaha emanet olun
günaydın hoşgeldin canım,kolay gelsin zor bir seçim olucak aklı çok karışıyo insanınn
hoşgeldin canım valla sorma gramlardan kilolara geldiler maşallah kuzucuklarımızaa
günaydın hoşgeldin canım,kolay gelsin zor bir seçim olucak aklı çok karışıyo insanınn
maşallah valla kızına. ayy büyüyor miniklerimiz.. ben de 30. haftama başladım bugün. gittikçe azalıyor.
bizim evde de bu aralar kime benzeyecek tartışması var :) 2 defa rüyamda açık tenli,zeytin gibi siyah siyah gözleri olan ve hep gülen çok güzel bir cocuk olarak gördüm oğlumu.eli ayağı düzgün, kaderi güzel olsun bebişlerimizin inş.
ben günaydın demeden daldım konulara.Günaydın hepinize opuyorumnanaktan
ofis halen boya kokuyor azcık buldum kafayı galiba.
Anasayfa - Channels - Tefal Türkiye -
kızlar dün meyve sıkacağı aldık,şimdilik kendimiz için, ama oğluşuma da 6.aydan sonra bol bol meyve suyu içirebileceğim. Düşünen varsa, 160 liraya aldık ve dün kullandık, çok memnun kaldık.hem katı meyve sıkacağı, hem de narenciye..
sağolun kızlar maşallah lar için :))))))
esracım benim sancım oluyodu bide iki hafta önce çok az bi leke geldi ama bi sorun yokmuş o sancılarda kandırmacaymış :))
maşallah valla kızına. ayy büyüyor miniklerimiz.. ben de 30. haftama başladım bugün. gittikçe azalıyor.
bizim evde de bu aralar kime benzeyecek tartışması var :) 2 defa rüyamda açık tenli,zeytin gibi siyah siyah gözleri olan ve hep gülen çok güzel bir cocuk olarak gördüm oğlumu.eli ayağı düzgün, kaderi güzel olsun bebişlerimizin inş.
ben günaydın demeden daldım konulara.Günaydın hepinize opuyorumnanaktan
ofis halen boya kokuyor azcık buldum kafayı galiba.
ben daha hiç nasıl doğururum acaba diye düşünmüyorum
aklıma gelmiyor nedense rahatlık var
zamanı gelince hayırlısıyla doğar inşallah hep karnımda kalacak değil yakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?