• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

offf ya canım çok sıkılıyo hastayım diye bayadır evden dışarı çıkamadım artık çok sıkıldım herşeyi kafama takmaya başladım neolcak böyle bilmem.

:) Amin canm. Gecenlerde bende gördüm miniğimi rüyamda ama ck karısık bir rüyaydı Benm sıpa dogmus ta kocaman olmus cok güsel bir cocuktu yanlız cok bakımsızdı hiç bakmamışım bebeğime üstü başı pisti.Hayır olsun dedim gectim.

Benm kontrol de bayramda insan cok merak ediyor bebeğim nasıl diye.Ayda bir kontrol cok az yaa her hafta olmalı Özlüyoruz biz meleklerimizi.

saol canm amin. Benm tartı dijital evde ne cııkıyorsam doktorda da aynısını cıkıyorum.
Ama kilo aldıgım her halimden belli göbegim daha bi büyüdü yanaklarım tombişleşti .Aynaya bakınca kendimi pek çirkin hissediyorum kızlar sizdede aynısı oluyormu ?

Aaa eşim gecen gün siyah noktaların cıkmıs demedi mi nasıl uyus oldum bende siyah nokta falan yoktu ilk defa oldu ayy kendimi coook cirkin hissediyorum yaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sorma canım ama şöle bişey var benim yatak odamın aynaları gri renk ona bakınca diyom iyiyim beyaz renge bakınca aa diyom almışım evet göbüşüm büyümüş diyom ama olsun 2,5 ay sonra bu hallerimizi ararız valla

soraydın ya kız ben o sınırle sorardım heralde :oklava:

doğru diyosun aslında sormak lasım insanı zorla teşvik ediyolar

zeynepçim dr sana yürüyüş verdi mi ben sabah akşam yürüyorum artık şekeri düşürüyormuş..

ıyıyım fatoscum sen nasılsın nasıl oldun?
saol canım iyim bende şükür
sağol canım hamileyken ilaç içmek çok dokunuyo insana:((
öle ama canım napçan tansiyon 18 10 olunca mecbur alıyorsun
offf ya canım çok sıkılıyo hastayım diye bayadır evden dışarı çıkamadım artık çok sıkıldım herşeyi kafama takmaya başladım neolcak böyle bilmem.

takma canım öle şeyler geçmiş olsun

canım kalbimi kırmadın öle herşeye kalp kırılsa ohooo yaşanılmaz be canım sadece üslübunu görünce üzüldüm

aman serapcım burda karşılıklı konuşur gibi değiliz ayrıca kafama ne eserse onu yazıyorum ben üslup stil belirlemiyorum direk olarak kimseyi de kırmamaya çalışıyorum durum bu vaziyette anacım

aman serapcım burda karşılıklı konuşur gibi değiliz ayrıca kafama ne eserse onu yazıyorum ben üslup stil belirlemiyorum direk olarak kimseyi de kırmamaya çalışıyorum durum bu vaziyette anacım

valla hepimiz öle kırmamaya çalışıyoruz neyse çok sorun edilcek bişi değil

hepımız aynıyız be anacım... herseyı dert edınıp duruyoruz...

zeynepçim dr sana yürüyüş verdi mi ben sabah akşam yürüyorum artık şekeri düşürüyormuş..

yoo bısey demedı walla ama halam seker hastası o dedı bol bol yuru en ıyı ılacı dıye...

selam millet aman be hamile hamile birisine iş öğretmek ne zormuş :oklava:zaten çabuk sıkılıyorum birde kız bilgisayarımı kaptı benim doğal olarak ben arada geziyorum size de arada bakabiliyorum artık çatlıyorum giremedikçe ama şef tepemizde mecburen işle ilgili bişeyler göstermek lazım ama beter sıkıcı bir durum şimdi bankaya postaladımda bilgisayarımı kaptım süprizzzzz
dr giden arkadaşlarımın bebişlerine maşallah:nazar: dr gidecek olanlarda güzel haberlerle döner inş.
ben halen heyecanlıyım yarın işe gelmicem randevumu aldım az önce yarın 12.15 dr gitmeden de gelincede evden katılırım size aklım fikrim yarında başka bişeye odaklanamıyorum biran önce akşam olsun artık 1ay olduk görüşmeyeli:asigim:
birde benimde dr kilo almadan gel dedi korkudan tartıya çıkamıyorum dr korkusundan 1.5 kilo vermiştim ama son günlerde baya dikkatsiz davrandım habire yiyorum yarın birde fırça yemeden gelebilsem süper olacakşakkıdı[/QUOTE
slm canm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin doktordan bakalım senin kuş ne kadar cık oldu.]

Allah kabul etsın canım dogumdan sonra bende yapmayı dusunuyorum...

sagol canım. sen doktoruna sor kullan mıkrobun ıcıne akması cok daha zararlı :CüvCüv:

saol canm amin.

shİne allah kabul etsİn tatlım
caneylom geÇmİŞ olsun canım
esra İyİm canım yÜksek Çıkınca İkİ tane alıyorum
zeynep nasılsın Şeker

Saol canm amin.

sorma canım ama şöle bişey var benim yatak odamın aynaları gri renk ona bakınca diyom iyiyim beyaz renge bakınca aa diyom almışım evet göbüşüm büyümüş diyom ama olsun 2,5 ay sonra bu hallerimizi ararız valla

doğru diyosun aslında sormak lasım insanı zorla teşvik ediyolar

Evet dogru söylüyosun canm. Hamilelikte bazen psikolojin bozuluyo .Hele birde eşinden ufakcık kötü bişey duysan sanki hayatta duydugun enkkötü seymiş gibi gelio.

yoo bısey demedı walla ama halam seker hastası o dedı bol bol yuru en ıyı ılacı dıye...

sabah akşam yarımşar saatlik yürüyüş verdiler bana. dışarı çıkamazsam evde yürüyorum ama tempolu olması gerekiyormuş belki ondan belki diyetten bilmiyorum şekerim düştü benim.. sürekli ölçüyorum aletle parmaklarım delik deşik oldu :1no2:

bayrampaşada varmış kız kardeşim bu hafta içi gidecekti ona söylerim bakar

Son düzenleme:
sagol serapcım bakıyorum hemen...
berrın ıns boyle dewam eder canım sekerın. bende mumkun oldugunca yuruyorum artık napıyım doktor bısı demedı gercı ama yuruyus en ıyısıymıs...

inşallah senin de bir sorunun kalmaz canım ya az kaldı 3 ay daha dayanmamız lazım çok zor ama ...

Back