• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar ya çoğu gitti azı kaldı sıkın accık dişinizi... bende çok sabırsızlanıyorum böyle dediğime bakmayın ama Allah korusun erken getirceksiniz minişleri... hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah...

yarencim buna aslında diyet diye bakmayalım mantıken gün içinde her besin grubundan azami miktarda tükettirmeye bakıyor. şimdi bir kilolu olup liste uygulayan var - benim gibi - bir de çok kilo alan var - serapçım- gibi. onun listesine bakıyorum benden biraz daha az yiyor. ben sana şöyle açıklıyım gününü 2 porsiyon sabah akşam sebze, 1 porsiyon et grubu, tam buğday unu ekmek -gün içinde 6 dilim, 4 ara öğün ve 4 defa süt/ayran/yoğurt grubu olarak planlarsan çok sağlıklı beslenmiş olursun. öğünlerden birinde ceviz fındık veya badem tüket. ölçü günde 2 ceviz, 5 fındık, 4 badem şeklinde. aslında çok da takma kafana kilolu değilsen ve şekerin yükselmemişse..

tşklr canım. bizim öğle yemeğinde pilav falan çıkıyo. çorba olmayınca mecbur yiyorum. bilmem ki kilolu muyum. 2 defadır doktor dikkat et, çok almışsın dedi. 59 dum 69 oldum. şeker falan yok çok şükür. ben de şöyle hesaplıyorum. benim doktor hamileliğin başında 11 kilo alarak tamamlamalısın demişti. ben şimdi 10 kilo aldım, kalan 2 ayda da 3 er kilo alsam, 16 kilo yapıyo. biraz dikkat etsem acaba, 1-1.5'ar kilo alsam kalan 2 ayda bari 13 kilo ile tamamlayım diyorum.yapabilir miyim bilmiyorum ama biraz dikkatli davranacağım ben de bundan sonra..

selam kızlar herkes iyidir inşallah
ben bugün ikinci aşı için gttim sağlık ocağına gribim diye önce doktora yönlendirdiler doktor boğazımda enfeksiyon olduğu için antibiyotik yazdı ve iyileşene kadar vurunmamam gerektiğini söylediğini boğazım hafif ağrıyo ama ben ilaçları içmeyede içmemeyede korkuyorum ya napcam bilemedim varmı aranızda antibiyotik kullanmak zorunda kalan kızlar:((

canım kan sonuçlarına göre sağlık ocağındaki doktor bana da antibiyotik yazmıştı, ben kendi doktoruma sordum,antibiyotik önermiyoruz, sonuçlar bebeği etkilemez, içme dedi. kendi doktoruna sormadan, içme bence. zaten hafif ağrıyormuş, geçer 1-2 günden inş.

zeynep'cim ben de geçmişi okuyamamıştım, sabah sordum seni. inş diyetle düzelir de hastaneye falan gerek kalmaz canım.zordur elbette ama 1 hafta sık dişini,ıpek için.

zeynep'cim ben de geçmişi okuyamamıştım, sabah sordum seni. inş diyetle düzelir de hastaneye falan gerek kalmaz canım.zordur elbette ama 1 hafta sık dişini,İpek için.

ıns sagol canım bakalım ıpek hanım daha dogmadan parmagında oynatıyo benı bı dogsun ben ona neler yapıcam kaydirigubbakcemile2

inşallah esracım Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin..

yaparsın yarencim ama bundan sonra bebek kilo alıcak yağ dokusu oluşturucak, o yüzden sen kilo alıyorum diye kafana takma oldu mu.. bizim de göğüs dokusu plasenta sıvısı ağırlığı artıcak.. önemli olan sağlığını ve bebişinin sağlığını etkilicek birşey olmasın :nazar:

inşallah esracım Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin..

yaparsın yarencim ama bundan sonra bebek kilo alıcak yağ dokusu oluşturucak, o yüzden sen kilo alıyorum diye kafana takma oldu mu.. bizim de göğüs dokusu plasenta sıvısı ağırlığı artıcak.. önemli olan sağlığını ve bebişinin sağlığını etkilicek birşey olmasın :nazar:

gecmıse bakıyım soyle bı dedım bı ıpek daha gelıyo demekkkk kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum.kayınvalideme yemeğe gidiyoruz akşama.eşim gelmek üzeredir hazırlanayım ben.
gelince görüşürüz artık.öptüm meleklerinizi ve sizleri.

Back