• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

merhaba kızlar bende anca gelebıldım 2 gundur yoktum baya gecmıs bırıkmıs...
herkes nasıl yenı gelısmeler haberler varmı?

hoş geldin esra bizde merak ettik seni nerdesin diye zeynebin şeker sonucu yüksek çıkmıştı

slm canım... ay üzüldüm yaa inşallah iğneye gerek kalmadan diyetle falan hallolur...

hoşgeldin cnm baya kaynattık sen yokken.

ne kaynattınız bakem... kayda değer bişeyler kaçırmadım inşallah...

hoşgeldin esracım zeynebi dahileye sevk etmişler yüksek çıkmış sanırım geçmişi akşam okumuştum olmazsa hastaneye yatcakmış sanırım ama bugün girmedi hiç

ayy inşallah gerek kalmaz canım ya... hay allahım ne zorlu bi dönemmiş bu ya... sen ne yaptın canım dr. da... en son diyetisyene gitmiştin sonra alamadım haberlerini...

slm canım onun yine yüksek çıkmış dahiliyeye gitçekmiş düşmezse ünsülin kullanacakmış

hayırlısı olsun inşallah... sen nasılsın canım tansiyon durumları... kontrol altına alabildiniz mi... 2 ye çıkarınca hapı belki daha iyi gelmiştir...

Bende hamileyim. Allah nasip ederse Şubat'ta doğum yapıcam.

Hoşbulduk. Ben 28 hafta 1 günlük hamileyim. Kız bekliyoruz.Prensesime kavuşacağım günü iple çekiyorum. Sitede yeniyim. Kızlar bana yardımcı olun lütfen:))

gözün aydın canım... hoşgeldin aramıza... sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah... ne yardımı istiyosun..?

yarencim buna aslında diyet diye bakmayalım mantıken gün içinde her besin grubundan azami miktarda tükettirmeye bakıyor. şimdi bir kilolu olup liste uygulayan var - benim gibi - bir de çok kilo alan var - serapçım- gibi. onun listesine bakıyorum benden biraz daha az yiyor. ben sana şöyle açıklıyım gününü 2 porsiyon sabah akşam sebze, 1 porsiyon et grubu, tam buğday unu ekmek -gün içinde 6 dilim, 4 ara öğün ve 4 defa süt/ayran/yoğurt grubu olarak planlarsan çok sağlıklı beslenmiş olursun. öğünlerden birinde ceviz fındık veya badem tüket. ölçü günde 2 ceviz, 5 fındık, 4 badem şeklinde. aslında çok da takma kafana kilolu değilsen ve şekerin yükselmemişse..

benide çok kilolular grubuna mı koydunuz yani çok sağolun kızlar yani ağlıcam bak az kaldı görünüşte öle değilim aslında ama neyse genede sağolun

slm canım... ay üzüldüm yaa inşallah iğneye gerek kalmadan diyetle falan hallolur...

ne kaynattınız bakem... kayda değer bişeyler kaçırmadım inşallah...

ayy inşallah gerek kalmaz canım ya... hay allahım ne zorlu bi dönemmiş bu ya... sen ne yaptın canım dr. da... en son diyetisyene gitmiştin sonra alamadım haberlerini...

hayırlısı olsun inşallah... sen nasılsın canım tansiyon durumları... kontrol altına alabildiniz mi... 2 ye çıkarınca hapı belki daha iyi gelmiştir...

gözün aydın canım... hoşgeldin aramıza... sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah... ne yardımı istiyosun..?

sağol canım gittim liste verdi işte uymaya çalış dedi düşük kalorili ama zaten birebir uyamazsın dedi illa cayma payıda var dedi bakalım hayırlısı artık

ben yine geldimmm.komşum yarım saarliğine kızını biraktı bana
çoçuğun peşinde koşup durdum valla:bbo: 1,5yaşında
ayyy seneye bu zamanlar sürekli koçcazmı böyle yaaasositososito
annnnelik çok emek istiyor cidden:CüvCüv:

zeynepcim canım çok geçmiş olsun hayatım ... kaç gündür girememiştim... yeni aldım haberlerini... son durum ne? diyet mi verdi dr.?

Ben Bodrum 'da oturuyorum. Malum burası çok pahalı. O yüzden bebek alışverişini ızmirden yapmak istiyorum. Çalıştığımdan dolayı ancak 2-3 gün içinde alışverişimi yapmam gerekiyor. Bana ızmir'de bildiğiniz güvendiğiniz uygun fiyatlı mağazaları ve adreslerini verir misiniz?

hosbulduk canım ya ıns bakalım cuma tekrar kan verıcem...
sen ne yaptın doktor ne dedı dıyetısyenın?

içini ferah tut herşey güzel olucak banada liste verdi işte hafif çok ağır değil bayağı konuştuk amacımız bebişe kilo aldırmak dedi o senin depondan sen bişey yemesende besleniyor dedi,2 litre su içmeliymişim ha bide bu kullandığımız vitaminler falanda kilo aldrıyomuş bakalım canım

CRAYZWOMAN.........hoşgeldinnn bende yeni sayılırım topikte

hoşgeldiniz kızlar aramızaa bebişin ne kadarlık

İnşallah canım hepimiz melekleri sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inş.:CüvCüv:

sende hoşgeldin canım bebişin nasıl

selam kızlar herkes iyidir inşallah
ben bugün ikinci aşı için gttim sağlık ocağına gribim diye önce doktora yönlendirdiler doktor boğazımda enfeksiyon olduğu için antibiyotik yazdı ve iyileşene kadar vurunmamam gerektiğini söylediğini boğazım hafif ağrıyo ama ben ilaçları içmeyede içmemeyede korkuyorum ya napcam bilemedim varmı aranızda antibiyotik kullanmak zorunda kalan kızlar:((

ben bugün ikinci aşı için gttim sağlık ocağına gribim diye önce doktora yönlendirdiler doktor boğazımda enfeksiyon olduğu için antibiyotik yazdı ve iyileşene kadar vurunmamam gerektiğini söylediğini boğazım hafif ağrıyo ama ben ilaçları içmeyede içmemeyede korkuyorum ya napcam bilemedim varmı aranızda antibiyotik kullanmak zorunda kalan kızlar:((

Geçmiş olsun cnm, Doktorun verdiği ilaçları mutlaka sürekli gittiğin kadın doğum uzmanına tasdik ettir bence.Eğer o da uygun görürse kullanmanda fayda var, enfeksiyon Allah ım Korusun!!! bebeğine de geçebilir çünkü. Çok geçmiş olsun.

hoşgeldin zeynep'cim bizlerde seni merak ettik.ne var ne yok.nasıl gidiyor şekerin.

walla ne durumda bılmıorum dıyete basladım cuma tekrar bakılıcak sekere... ıns dusmustur... hastaneye yatırıcam dedı yoksa ben ıstemıyorum ya yatmak kendı kendıme ewde ınsulın vurulurum hastanede kalmak ıstemıyorum cuma yuksek cıkarsa.

zeynepcim canım çok geçmiş olsun hayatım ... kaç gündür girememiştim... yeni aldım haberlerini... son durum ne? diyet mi verdi dr.?
canım sagol walla dıyete basladım sıkı bı sekılde dıyet yapıyorum bıldıgın acım anlıcagın doymuyorum 1 saat sonra yıne acıkıyorum ama bısey yıyemıyorum da alısıcak artık vucudum napıyım...

zeynep
geçmişolsun ya rabbim şafi ismiyle şifa versin en kısa zamanda:Saruboceq:

ıns canım sagolasın...

içini ferah tut herşey güzel olucak banada liste verdi işte hafif çok ağır değil bayağı konuştuk amacımız bebişe kilo aldırmak dedi o senin depondan sen bişey yemesende besleniyor dedi,2 litre su içmeliymişim ha bide bu kullandığımız vitaminler falanda kilo aldrıyomuş bakalım canım

hoşgeldiniz kızlar aramızaa bebişin ne kadarlık

sende hoşgeldin canım bebişin nasıl

bızım depolardan beslenıyor da anacım bız de açız yanı nası olucak anlamadım kafamçokkarıştı

gecmıs olsun canım ben gecen hafta kullandım sınuzıt olmustum. kullan derım kendı kendıne gecmıyor yoksa aksıne artıyo.

Back