içini ferah tut herşey güzel olucak banada liste verdi işte hafif çok ağır değil bayağı konuştuk amacımız bebişe kilo aldırmak dedi o senin depondan sen bişey yemesende besleniyor dedi,2 litre su içmeliymişim ha bide bu kullandığımız vitaminler falanda kilo aldrıyomuş bakalım canım
hoşgeldiniz kızlar aramızaa bebişin ne kadarlık
sende hoşgeldin canım bebişin nasıl
walla ne durumda bılmıorum dıyete basladım cuma tekrar bakılıcak sekere... ıns dusmustur... hastaneye yatırıcam dedı yoksa ben ıstemıyorum ya yatmak kendı kendıme ewde ınsulın vurulurum hastanede kalmak ıstemıyorum cuma yuksek cıkarsa.
canım sagol walla dıyete basladım sıkı bı sekılde dıyet yapıyorum bıldıgın acım anlıcagın doymuyorum 1 saat sonra yıne acıkıyorum ama bısey yıyemıyorum da alısıcak artık vucudum napıyım...
ıns canım sagolasın...
bızım depolardan beslenıyor da anacım bız de açız yanı nası olucak anlamadım kafamçokkarıştı
gecmıs olsun canım ben gecen hafta kullandım sınuzıt olmustum. kullan derım kendı kendıne gecmıyor yoksa aksıne artıyo.
Geçmiş olsun cnm, Doktorun verdiği ilaçları mutlaka sürekli gittiğin kadın doğum uzmanına tasdik ettir bence.Eğer o da uygun görürse kullanmanda fayda var, enfeksiyon Allah ım Korusun!!! bebeğine de geçebilir çünkü. Çok geçmiş olsun.
walla ne durumda bılmıorum dıyete basladım cuma tekrar bakılıcak sekere... ıns dusmustur... hastaneye yatırıcam dedı yoksa ben ıstemıyorum ya yatmak kendı kendıme ewde ınsulın vurulurum hastanede kalmak ıstemıyorum cuma yuksek cıkarsa.
canım sagol walla dıyete basladım sıkı bı sekılde dıyet yapıyorum bıldıgın acım anlıcagın doymuyorum 1 saat sonra yıne acıkıyorum ama bısey yıyemıyorum da alısıcak artık vucudum napıyım...
ıns canım sagolasın...
bızım depolardan beslenıyor da anacım bız de açız yanı nası olucak anlamadım kafamçokkarıştı
gecmıs olsun canım ben gecen hafta kullandım sınuzıt olmustum. kullan derım kendı kendıne gecmıyor yoksa aksıne artıyo.
Herkeze merhaba sabahtan beri sayfam acık ama malesef işlerin yogunlugundan dogru dürüst bakamadım . Doktora gidip gelen arkadaslarımız inşallah hayırlı haberlerle gelmiştir.
Herkez iyidir inşallah .Bebişler nasıl ? Benim minik kusum bana uyku uyutmuyor .Kıpır kıpır maşşalllah. Ayy aksam tartıya bi cıktım 53 kilo diyor şokk olmuşum ayyy tam 10 kilo almısım birde bu aksam eve gidince bakacagım bakalım aynı mı cıkacak.
Cumartesi günü lokma hayırı yaptık allah kabul etsin cok güzel oldu evdede yasin okuttum .Ölmüşlerimizin ruhuna degsin. Allah nasip ederse bebegim dogduktan sonra yapmak istiyorum.
valla canım öle dedi işte biz kendimizi aç hissediyomuşuz aynını bende dedim
benide çok kilolular grubuna mı koydunuz yani çok sağolun kızlar yani ağlıcam bak az kaldı görünüşte öle değilim aslında ama neyse genede sağolun
Herkeze merhaba sabahtan beri sayfam acık ama malesef işlerin yogunlugundan dogru dürüst bakamadım . Doktora gidip gelen arkadaslarımız inşallah hayırlı haberlerle gelmiştir.
Herkez iyidir inşallah .Bebişler nasıl ? Benim minik kusum bana uyku uyutmuyor .Kıpır kıpır maşşalllah. Ayy aksam tartıya bi cıktım 53 kilo diyor şokk olmuşum ayyy tam 10 kilo almısım birde bu aksam eve gidince bakacagım bakalım aynı mı cıkacak.
Cumartesi günü lokma hayırı yaptık allah kabul etsin cok güzel oldu evdede yasin okuttum .Ölmüşlerimizin ruhuna degsin. Allah nasip ederse bebegim dogduktan sonra yapmak istiyorum.
seni çok kilo alan grubuna koydum hayatum 15 kilo çok değil mi Şeniz
sagol canım. sen doktoruna sor kullan mıkrobun ıcıne akması cok daha zararlı :CüvCüv:sağol canım haklısın ya ona sormadan zaten hiç içim rahat etmiyo yarın gidip sorayım sonra kullanayım en iyisi bu sanırım
bu arada sende hoşgeldin aramıza canım inşallah sende sağlıcakla kavuşursun....
canım bende aslında kullanmam ama biliyorum huyumu boğazım gitgide ağırlyaşacak o zaman daha zararlı bebişime en iyisi yarın gidip doktor sorayım genede sanada geçmiş olsun zeynepcim
:) Amin canm. Gecenlerde bende gördüm miniğimi rüyamda ama ck karısık bir rüyaydı Benm sıpa dogmus ta kocaman olmus cok güsel bir cocuktu yanlız cok bakımsızdı hiç bakmamışım bebeğime üstü başı pisti.Hayır olsun dedim gectim.allah kabul etsin canım bende rüyamda bebeğim doğmuş ona bebek mevlütü yapacağımı gördüm doğsun bende istiyorum
Benm kontrol de bayramda insan cok merak ediyor bebeğim nasıl diye.Ayda bir kontrol cok az yaa her hafta olmalı Özlüyoruz biz meleklerimizi.ya benim dr. kntrl taaaaa bayramda..
oğlışumu çok mrk ediyorum büyüdümü diyeee:CüvCüv:
hoş bizimki ultrasyonda pek bi sakin duruyo
kımıldamıyo hiç .bi görsem hareketlerini keşke
oysaki çok hareketli utanıyo dr.dan galiba
saol canm amin. Benm tartı dijital evde ne cııkıyorsam doktorda da aynısını cıkıyorum.hoşgeldin canım Allah kabul etsin dktor tartısıyla evdekiler farklı olabiliyor canım benimde 3 kilo fark attı
zeynepcim haklısın demet şeneri dinledim hafta sonu çok mantıklı konuştu kadın hayatınızda yaşayacağınız ender duygulardan biri tadını çıkarın diyo ama doktorlar maalesef tam tersi diyo nedense diyetisyende çok zayıf değil bende dicektim kendinize nasıl program uyguluyosunuz acaba
gruplara mı ayrıldık kıloya gore anlamadım bısı ben
yok zeynep yarene diyet listesi anlatırken serapla kendi listemi karşılaştırma yaptım.. ama galiba serabın kalbini kırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?