2010 Şubat Anneleri

Çoookkk iyi herşey yolunda Allah'a şükür. Teşekkür ederim

valla canım öle dedi işte biz kendimizi aç hissediyomuşuz aynını bende dedim

Herkeze merhaba sabahtan beri sayfam acık ama malesef işlerin yogunlugundan dogru dürüst bakamadım . Doktora gidip gelen arkadaslarımız inşallah hayırlı haberlerle gelmiştir.
Herkez iyidir inşallah .Bebişler nasıl ? Benim minik kusum bana uyku uyutmuyor .Kıpır kıpır maşşalllah. Ayy aksam tartıya bi cıktım 53 kilo diyor şokk olmuşum ayyy tam 10 kilo almısım birde bu aksam eve gidince bakacagım bakalım aynı mı cıkacak.

Cumartesi günü lokma hayırı yaptık allah kabul etsin cok güzel oldu evdede yasin okuttum .Ölmüşlerimizin ruhuna degsin. Allah nasip ederse bebegim dogduktan sonra yapmak istiyorum.

sağol canım haklısın ya ona sormadan zaten hiç içim rahat etmiyo yarın gidip sorayım sonra kullanayım en iyisi bu sanırım
bu arada sende hoşgeldin aramıza canım inşallah sende sağlıcakla kavuşursun....

canım bende aslında kullanmam ama biliyorum huyumu boğazım gitgide ağırlyaşacak o zaman daha zararlı bebişime en iyisi yarın gidip doktor sorayım genede sanada geçmiş olsun zeynepcim

allah kabul etsin canım bende rüyamda bebeğim doğmuş ona bebek mevlütü yapacağımı gördüm doğsun bende istiyorum

valla canım öle dedi işte biz kendimizi aç hissediyomuşuz aynını bende dedim

o zaman bıze aclık hıssettırmeyecek bı ılac versınler ne demek sız oyle hıssedıyosunuz ya karnım ac yanı psıkolojık bısey degıl bu gayet fızyolojık. madem dıyet vermeyı bılıyolar o zaman bıde ıstah kesıcı bısı wersınler surda en cok yeme ıstegı duydugumuz aş erdıgımız zamanları yasıyoruz. soylemesı ne kadar kolay gelıyo ya doktorlara klava:

ya benim dr. kntrl taaaaa bayramda..
oğlışumu çok mrk ediyorum büyüdümü diyeee:CüvCüv:
hoş bizimki ultrasyonda pek bi sakin duruyo
kımıldamıyo hiç .bi görsem hareketlerini keşke
oysaki çok hareketli utanıyo dr.dan galiba

hoşgeldin canım Allah kabul etsin dktor tartısıyla evdekiler farklı olabiliyor canım benimde 3 kilo fark attı

seni çok kilo alan grubuna koydum hayatum 15 kilo çok değil mi Şeniz

teşekkür ederim canım haklısın çok ama çok şükür sağlık problemim yok ben psikolojik olarak çok bozuluyorum anlatabildimmi doktorlar çok diyebiliyor ama ben kendimi iyi hissediyorum

Allah kabul etsın canım dogumdan sonra bende yapmayı dusunuyorum...
sagol canım. sen doktoruna sor kullan mıkrobun ıcıne akması cok daha zararlı :CüvCüv:

selam millet aman be hamile hamile birisine iş öğretmek ne zormuş klava:zaten çabuk sıkılıyorum birde kız bilgisayarımı kaptı benim doğal olarak ben arada geziyorum size de arada bakabiliyorum artık çatlıyorum giremedikçe ama şef tepemizde mecburen işle ilgili bişeyler göstermek lazım ama beter sıkıcı bir durum şimdi bankaya postaladımda bilgisayarımı kaptım süprizzzzz
dr giden arkadaşlarımın bebişlerine maşallah dr gidecek olanlarda güzel haberlerle döner inş.
ben halen heyecanlıyım yarın işe gelmicem randevumu aldım az önce yarın 12.15 dr gitmeden de gelincede evden katılırım size aklım fikrim yarında başka bişeye odaklanamıyorum biran önce akşam olsun artık 1ay olduk görüşmeyeli:asigim:
birde benimde dr kilo almadan gel dedi korkudan tartıya çıkamıyorum dr korkusundan 1.5 kilo vermiştim ama son günlerde baya dikkatsiz davrandım habire yiyorum yarın birde fırça yemeden gelebilsem süper olacakşakkıdı

zeynepcim haklısın demet şeneri dinledim hafta sonu çok mantıklı konuştu kadın hayatınızda yaşayacağınız ender duygulardan biri tadını çıkarın diyo ama doktorlar maalesef tam tersi diyo nedense diyetisyende çok zayıf değil bende dicektim kendinize nasıl program uyguluyosunuz acaba

allah kabul etsin canım bende rüyamda bebeğim doğmuş ona bebek mevlütü yapacağımı gördüm doğsun bende istiyorum
:) Amin canm. Gecenlerde bende gördüm miniğimi rüyamda ama ck karısık bir rüyaydı Benm sıpa dogmus ta kocaman olmus cok güsel bir cocuktu yanlız cok bakımsızdı hiç bakmamışım bebeğime üstü başı pisti.Hayır olsun dedim gectim.
Benm kontrol de bayramda insan cok merak ediyor bebeğim nasıl diye.Ayda bir kontrol cok az yaa her hafta olmalı Özlüyoruz biz meleklerimizi.
hoşgeldin canım Allah kabul etsin dktor tartısıyla evdekiler farklı olabiliyor canım benimde 3 kilo fark attı
saol canm amin. Benm tartı dijital evde ne cııkıyorsam doktorda da aynısını cıkıyorum.
Ama kilo aldıgım her halimden belli göbegim daha bi büyüdü yanaklarım tombişleşti .Aynaya bakınca kendimi pek çirkin hissediyorum kızlar sizdede aynısı oluyormu ?

Aaa eşim gecen gün siyah noktaların cıkmıs demedi mi nasıl uyus oldum bende siyah nokta falan yoktu ilk defa oldu ayy kendimi coook cirkin hissediyorum yaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yok zeynep yarene diyet listesi anlatırken serapla kendi listemi karşılaştırma yaptım.. ama galiba serabın kalbini kırdım

soraydın ya kız ben o sınırle sorardım heralde klava:

shıne allah kabul etsın tatlım
caneylom geÇmıŞ olsun canım
esra ıyım canım yÜksek Çıkınca ıkı tane alıyorum
zeynep nasılsın Şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…