kızlar bende epidural normal istiyorum eğer bir sorun olmazsa benim doktorumda epidural normali önerdi bir aksilik olmazsa sezaryanda olsam onuda epidural istiyorum ama bilmiyorum yinede
kızlar ben bebeğime bişiler aldımda
kış die 3 tane 10 lu takım aldım
3 tane 5 li takım aldım
5 tane çıt çıtlı badiy aldım 3 ü uzun kollu çokmu olmuş sizce
sumifer çok güzel oğlunun cicileri güle güle giysin araya karışanlar olmuş ama olsun saklarsın sende bende çin takvimine baktım kız diye çıkıyordu bende pembe elbiseler alıcaktım ama içimden hep erkek geçtiği için beklemeye karar verdim yoksa benimde pembe tulumlarım olucaktı
sorma canım bende 3,5 ayımdan beri bebe yağı kullanıyorum ama genede çatlak oldu birazda insanın yapısıyla alakalıymış bende bir anda oldu ama yapcak bişey yok
bir de çalışırken nasıl yapıyorsunuz? hadi sabah,akşam ve ara öğünler tamam da öğle yemeği için nasıl yapıyorsunuz?
benim aklım hala sezeryana kayıyor ama bilmiyorum yinede canım. ama epidural normal doğumdan genelde herkes memnun. normal doğumda toparlanma süresi daha çabuk tatlım. allah neyi istiyorsn onu kısmet etsin tatlım hakkımızda hayırlısı. epidural sezeryan konusunu bende düşünüyorum ama heyecan yaparımda kötü olurum diye korkumdan genel anestezi istiyorum. bakalım hepimiz için hayırlısı.
hoşbuldum canımhoş geldin canım nasılsın bebişin nasılll
bende iyim canım oğluşumla gün doldurmaya çalışıyoruz
kızlar benim patronumda normal doğum yaptı bana geçenlerde sezeryanla doğum yap ben normal doğum yaptımda ne oldu diyordu sezeryan olanlar benden daha çabuk toparlandı diyor benimde kafam karıştı bakalım hakkaımızda hayırlısı ben bişey düşünmüyorum normal veya sezeryan hangisi nasipse o diyorum
doğru kızlar hakkımızda hayırlısı o an gelsinde bi evdeki hesabımız çarşıya uyumayabilir
hoşbuldum canım
iyi çok şükür büyüyo kızım benide büyütüyo bu arada doğal olaraktan
sen nasılsın nasıl gidiyo :CüvCüv:
aynen canım bizde gün dolduruyoruz napalım 29. haftaya girdik çoğu bitti azı kaldı diye teselli ediyoruz kendimizi
haklısın canım bakalım ne olcak. doğum konusu şahsa özel hangimiz ne ile karşılaşacağız bilmiyoruz. son haftalarda kesinleşecek. nasibimizde ne var o zaman göreceğiz. sağlıkla doğsunlarda.
diyet yapan arkadaşlar bişey sorcam.
bu diyetleri doktorunuz kan değerlerinize göre mi verdi?yani biz de uygulayabilir miyiz?
bir de çalışırken nasıl yapıyorsunuz? hadi sabah,akşam ve ara öğünler tamam da öğle yemeği için nasıl yapıyorsunuz?
ben de toplamda 10 kilo aldım, bari şu son 2 ay daha fazla almayım diyorum, ama doymuyorum. yedikten sonra da rahatsız oluyorum.doktor diyete yönlendirmedi ama kendi kendime uygularsam, yapabilir miyim bilmiyorum, çok karışığım laelaelaelaelae
Bende hamileyim. Allah nasip ederse Şubat'ta doğum yapıcam.
iyiylik canım ne olsun bizde kızımızla büyümeye devam ediyoruz Allah sağlık versinde her şey olur biter
ya doğum önemli de şu hastane çantası olayını da bir an önce halletmek istiyorum. bir yerde kalın yüksek belli kilotlardan alın yazıyordu nerde unuttum . ananemin kilodu gibi.. normal giysek olmuyor mu acaba yaa
Hoşbulduk. Ben 28 hafta 1 günlük hamileyim. Kız bekliyoruz.Prensesime kavuşacağım günü iple çekiyorum. Sitede yeniyim. Kızlar bana yardımcı olun lütfen:))
sezeryan olursa diye yüksek belli diyorlar canım dikişlerin olcakya birde kışa geliyor doğumumuz üşütürsek iltihaplanır diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?