2010 Şubat Anneleri

herkese slm vermek istediğim için aşağıdan kopyalıyorum fakat her seferinde birileri eksik kalıyor özür dilerim...
düzeltiyorum..
akarahan, bilgen82, burcuberru, camdankalp38, selda58, srpp, tugba64, Voles, zeh, ZEYNEP6672

hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...

sağol canım şaka yaptım önemli değil benimde başıma sık geliyo opuyorumnanaktan bizde kızımla sizi çok öptük...

amaneyyy çok tatlııı alkisalkisalkis

hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkk

alırsın bence canım çokkkkkkk güzel fiyatta uygun bende baktım biraz önce taça hatta bir battaniye beğendim oğluma
aa battaniyede bakim ben
hoşgeldin seçill
esracım valla çok güzel fiyat da uygun bende bakınıyım biraz orayaCADIARZU

bakın canım ama aklı gidiyo insanın çok güzeller yaa... acaba her linenste yada taçta bulunur mu bu model... internette yok ... yakında stoklarda diye yazmışlar...

kızlar ben bunu alırmıyım kızımaaaa bence alırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ürün Detayı

alırsın çok güzel gerçekten.yakışırda içinde Duru ayy hayal etmesi bile güzel.

hoş geldin bizde seni ve bebişini öpüyoruz.

akarahan, bitanesii, burcuberru, essemayit, selda58, srpp, tugba64, zeh

herkese iyi günler hanımlar.. nasılsınız???

seldacım muhteşemsiniz...

Selam şekerim. Biz oğlumla iyiyiz. Hatta oğlum fazla enerjik dün akşamdan beri hiç durmadı sıpaaa:asigim:
Siz nasılsınız bakalımm

Selam şekerim. Biz oğlumla iyiyiz. Hatta oğlum fazla enerjik dün akşamdan beri hiç durmadı sıpaaa:asigim:
Siz nasılsınız bakalımm

maşallah canım oğluna..

iyiyiz bizde oğlumla çok şükür.. kıpır kıpır olsunlar ne güzel yaa..

seçil merhaba tatlım oğlumla biz çok şükür iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl bakalım
esra canım çok güzel bende bayıldımkaydirigubbakcemile5
aytencim senin gösterdiklerinde çok güzel keşke hiç çalışmasak ama çok paramız olsada harca harca bitiremesek eminim hepimiz hepsini almak isteriz ve daha neler neler kaydirigubbakcemile3

valla ne güzel olur çok paramız olsa şans oyunlarımı oynasak ne yapsak öyle bir imkanım olsa beni kimse tutamazdı galiba

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz bu öpücükler kızımdan geldi....

ohhhhhhhhhh

iyiyiz tuğbacım sağol....

Ben tekrar geldim kızlar. Evdeyim şimdi.Uzandık kızımla dinleniyoruz. O tekmeliyo ben okşuyorum.
Dn konuştuğunuz kitabı sipariş ettim. Ggerçekten güzel bir kitaba benziyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…