2010 Şubat Anneleri

kızlar zeynepte gelmedi daha şeker yüklemesi vardı bugün 100 gr... inşallah iyi haberlerel gelir... 4 saat mi sürüyodu o... öğleden sonrayı bulur o zaman gelmesi...

Ya kızlar benim bacak aramda bir ağrı oluyor iki üç gündür. Bir anda giriyor bir süre yatarsam geçiyor. Acaba çatı falan mı genişliyor diyorum. Böyle bir ağrı yaşayan var mı?

aynısı bendede var evet internette okumuştum bunuda çatı genişledikçe liflerdeki açılmalardan dolayı oluyomuş o ağrılar ilkinde korkmuştum ama bebk büyüdükçe bizim popişde büyüyo haliyle ağrı duyuyoz...ben bide yattığım yerde zor oturup kalkıyom bi ağrıyoki ilk adımmımda çok komik yürüyorum ...geçicek amaaaaa doğumdan soraaaa

Ya kızlar benim bacak aramda bir ağrı oluyor iki üç gündür. Bir anda giriyor bir süre yatarsam geçiyor. Acaba çatı falan mı genişliyor diyorum. Böyle bir ağrı yaşayan var mı?

bende var canım sanki bebek zorluyormuş gibi geliyor bana bende ne olduğunu anlayamadım çatımız genişliyor diye düşünüyorum bende

günaydın canım,
geçmiş olsun. geçen gün yazmıştım ama görmedin galiba: doktorum yatakta dönmek istersen, önce kalk otur, sonra diğer yanına dön dedi. gerçekten hem daha rahat ve acısız oluyor hem de kordon dolanmasını engelleyen bi faktörmüş.
dikkat et, tekrar geçmiş olsun.

dün tetanos aşımı olamadım 2. dozu öğlen olcam artık yemeğe çıkarken.....sanırım artık son 3.sü teeeeeeeeeeeeee 6 ay sora bi arkadaş yazmıştıda kiiim

kızlar zeynepte gelmedi daha şeker yüklemesi vardı bugün 100 gr... inşallah iyi haberlerel gelir... 4 saat mi sürüyodu o... öğleden sonrayı bulur o zaman gelmesi...

zeynebin gelmesi öğleden sonrayı bulur bildiğim kadarıyla saat başı 1 tüp kan alıyorlar toplamda 4 tüp diye biliyorum inşallah güzel haberle gelir

denizkızıl çok geçmiş olsun canım... yalancı doğum sancısı dedikleri sanırım... arkadaşlarında dediği gibi bu haftalarda ara ara hissettirebiliyomuş... 1 saat içinde 4 kereden fazla olursa o zaman dr. gitmek gerekliymiş...

benim küçük sıpa dün gece uytmadı bni ya.
karnimin alt kısmanda düzenli şekilde sürekli attı durdu.
pıt pıt pıt...bunun tekme olduğunu sanmıyorum.
aynı yere defalarca ve çoook düzenli aralıklara tekme atmaz değilmi
kalp aışını böyle hissetmem heralde..daha hızlı atması lazımdı hem.
ya acaba hıçkırdımı dersiniz.hıçkırınca bölemi oluyor

dün tetanos aşımı olamadım 2. dozu öğlen olcam artık yemeğe çıkarken.....sanırım artık son 3.sü teeeeeeeeeeeeee 6 ay sora bi arkadaş yazmıştıda kiiim

bide üçüncü mü varmışşş.:uhm:
ilk kez duydum ya bilmiyordum

evet tatlım hışkırık tutmuş seninkini benimkinide sabah tutmuştu ayy yerim ben onlarıııı

okadar uzun süryomu canım
bende salı günü gidicem aç gidicem nasıl olucak tam olarak anlatırmısın bana

canım ben bi doz oldum bi doz daha var oda 1 sene sonra anlamadım bursa da tek dozmu vuruyolar nedir serapta tek vuruldu kuzenimde

hıçkırıyolar canım benikide yapıyo

bide üçüncü mü varmışşş.:uhm:
ilk kez duydum ya bilmiyordum

hı hıııııı am o doğumdan sora .....benim arkadaşım yaptırmamış bile bilmem gerekmezse bende yaptırmıcam..........bebiş tekmeliyodur senin güselim

canım ben bi doz oldum bi doz daha var oda 1 sene sonra anlamadım bursa da tek dozmu vuruyolar nedir serapta tek vuruldu kuzenimde

hadi yaaaa ....dur kartıma bakayım bide yanlış olmasın

Geçicek tabi inşallah ta. Garip geldi korktum önce. Ben de uzun süre ayakta kaldıktan sonra ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum korkunç bir ağrı giriyor belim tutuluyor adım atamıyorum. Göbiş büyüdükçe daha ne olacağız bakalımkaydirigubbakcemile3

bende var canım sanki bebek zorluyormuş gibi geliyor bana bende ne olduğunu anlayamadım çatımız genişliyor diye düşünüyorum bende

Demek aynı şekilde hissediyormuşuz sanki aşağıya birşey baskı yapıyor gibi. Bide canım son bir haftadır çok akıntım var. Su gibi genelde hep ıslak çamaşırım pantolonum. Acaba su mu diyorum bu sefer. Günlük ped koyuyorum ama günde kaç kere değiştiriyorum. Öyle de olunca erken doğum falan geldi aklıma korktum. Yarın doktora gidicem ya bakalım neden oluyor o kadar akıntı acaba sorucam.

İyi de canım uyanıkken neyse de uyurken farketmiyoruz ki. enim doktorum da hep soluna yat diyor her gittiğimde. Sabah bir uyanıyorum sırt üstüyüm....

Evet 6 ay sonra 3. olcaz. Bana Nisana gün verdi sağlık ocağı.

geçen gün aynısı banada oldu ya ..
kesinlikle dönemedim soluma.birsüre oturdum yatağa öyle döndüm artık.
çok geçmişolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…