günaydın herkese hayırlı cumalar
esmacım bazen benim oğlumda kıpırdamıyor uyuyodur birazdan başlar oynamaya kızlar baş dönmesi varmı sizdede benim birkaç gündür başım dönüyor tansiyonummu düştü acaba
akarahan, essemayit, selda58, srpp, Voles, yaren_h Günaydııın opuyorumnanaktan
Duru'nun ciclerini ekliycem ama nasıl ?
baş dönmesi bendede var...yerin dibine girip girip çıkıyorum ...:)
günaydın herkese hayırlı cumalar
esmacım bazen benim oğlumda kıpırdamıyor uyuyodur birazdan başlar oynamaya kızlar baş dönmesi varmı sizdede benim birkaç gündür başım dönüyor tansiyonummu düştü acaba
günaydın canım
resmi eklemek için
gelişmiş cevap kısmını tıklıcaksın ataç var en üstte orayı tıklıcaksın ekleyceksin emi kuzumm
kızlar benim oğlum hiç kıpırdamadı ya geceden beri
profilime ekledim ama.2010 subat bebişlerinde gelişmiş cevap nerde Esma.
günaydın canımgünaydın kızlar, hayırlı cumalar.
ne kasvetli bir gün..kötükedihüso
haklısın canımBenimki de kıpırdamadı. Uyuyuyordur o daha merak etme:) Ben zaten sürekli fılfır fıldır kıpırdayan bişey hissetmiyorum ki. Belli zamanlarda kıpırdama oluyor bazen çok şiddetli oluyor bazen de hiç olmuyor. Normal bunlar hemen kendine dert etme. Endişelenecek bu kadar çok şey varken....
günaydın canım sanada hayırlı cumalargünaydın hayırlı cumalar herkese.
günaydın canım sanada hayırlı cumalargünaydın...hayırlı cumalar...
maşallah günaydın canımGğnaydın kızlar ... 1 kg 69 gram olmus canım
günaydın canım baş belası tansiyon benimde öle çıksa keşkeGünaydın kızlar a.s. hayırlı cumalar....
Dün tetenoz aşımı oldum kolum agrıyor şimdi, tansiyonumda 9/4 çıktı çok düşükmüş ama ben kendimi iyi hissediyordum şimdi nasıl bilmiyorum. yağmur yağıyor saglık ocağınada gidemem. Kan ilacım bitmişti ücretsiz veriyorlarmış onuda aldım. Cumartesi de şeker yüklemesi yaptırıcam hiçte canım istemiyor saatlerce beklemem gerekecek.
günaydın esmacımgünaydınlarr hayırlı cumalar
fatıma canım günaydın bende tetenoz oldum ozaman benim tansiyonuma düşük çıkmıştı bende arada baş dönmesi sendeleme oluyor ama iyiyim Allah korusun yüksek olması daha kötü
günaydın canımGünaydın kızlar
günaydın seldacım face benide ekleGünaydın hayırlı cumalar herkese..Özlemcim maşşallah sanada oğlunada
saol canım şükür iyimGünaydın Seldacım a.s.
Özlemcim gözünaydın herşey yolundaymış maşallah bebişnde kocama olmuş.
Fatoşcum sende iyiymişsin, bunu duyduğuma sevindim.
Anladım Esmacım, benim de hep 11/7 çıkardı bunun altında çıktığını hatırlamıyorum hayır olsun inş.
günaydın canım burada öle 1 haftadır yağmur var ama acaipgünaydın kızlar, hayırlı cumalar.
ne kasvetli bir gün..kötükedihüso
günaydın hayırlı cumalar herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?