walla bıldıgım herkes bıberonu bulasık makınesıne koyuyor...sonrasında kaynatırım bıde kendım temız suyla. yeterlı olur dıye dusunuyorum...süt pompası için evdeykende gerekir diyor herkes...... arada buzluga atmakta fayda oluyormus.... dışarıya cıkarken yada bir anda kesilme olursa gibi nedenlerden..... hangi markaya alacağınıza karar verdinizmi?
sterilazator icinde bulaşık makinası yetmiyormu ben onu anlamıyorum. biberonlar makinaya konmuyormu?
hava nemlendirici icinde kaloriferden dolayı bebeklerde nefes alma problemi olurmu acaba? odayı nemlendirmek gerekir diyorlar....
bende cok kararsızım akannehir
Zeynep seninle aramızda 1 gün var farkettin mi?
kızlar merhaba ne var ne yok nasılsınız, sabah 100 gr şekerimi yüklettim ama hiç ümitli değilim iyi çıkacağına dair.. akşam doğuma hazırlık kursum başlıyor ona giderken sonucumu da alıcam iyi çıkar işalla ne diyim.. fatostan ne haber dünden sonra bir haber çıktı mı yatmış mı hastaneye acaba??
Arkadaşlar aranızda Sterilizator, süt pompası, hava nemlendirici almayı planlayan varmı?
acıbademe gidicem esmacım orda doğum yapanlara ücretsizmiş ama dışardan da alıyorlar bildiğim kadarıyla
SAOL CANIM BENİMhe anladım canım hadı bakalım ıyı haberlerle gel ıns...:Saruboceq:
bızde senı cok sevıyoruz kuzucuk dıkkat et kendıne :a015:
EVET CANIM ARTIK YOK BAK KIZI VERMEDİN BANA TANSİYON TAVAN YAPTI ÜZDÜN BENİkaydirigubbakcemile3canım bak linki yolluyorum bi bak istersen... aslında aklım senin beğendiğinde ama işte napiyim bilmiyorum kararsız kaldım... bak senin beğendiğin modelde var burda...
Baby Max Cibinlikli Park Yatak
canım inşallah hapı 2 ye çıkarmaya gerek kalmaz... çok dikkat et canım kendine... bol bol dinlen... öyle 25 kişilik misafir falanda mümkünse alma artık...lmaz:
SAOL CANIM HAKLISIN CANIM TELLERİMİZİ VERELİMfatoşcum gecmiş olsun cnm dıkkat et kendıne
SAOL CANIM BENİMfatoşcum bu iyi haline şükredelim, valla dün korkuttun bizi. inş düzene girer artık canım ya..
esmacım ben biberonu chicconun ucu eğik, gaz önleyici,cam, kaucuk uclu olanından aldım. inş bizi emerler de ilk zaman kullanmaya gerek kalmaz :) emzik de yine chicco damaklı olandan aldım. emziğe de alıştırabilirim inş. her ne kadar doktorlar önermese de çok kolay olacak gibi geliyor.
bu arada 32. haftada çalışma izni alıp, çalıştığın yere veriyorsun. sonraki procedure nasıl bilmiyorum ama..
bu arada kızlar, daha dün arkadaşım, park yatak için aynı şeyi söyledi. biraz kilo alınca sallanmıyo bunlar dedi.
GEÇMİŞ OLSUN TTALIMbogazım cok kotu hasta oluyorum offf offf tasınmada var bitaraftan((
CANIM SAOL GÖZÜN AYDIN O BAKTERİDEN BENDEDE VAR BENDE BİŞİ KULLANMIYORUMçok geçmiş olsun canım
atlattıgına sevindim umarım bir daha tekrarlanmaz
bende şeker sonucumu aldım kızlar temiz çıktı bunuda atlattık hayırlısıyla
idrarda 8-10 bakteri görüldü ama doktorum antibiyotige gerek yok
sancın ve yanman yoksa suyu daha fazla iç
9 aralıkta görüşelim dedilmaz: ayyy ne çok var melegimi görmemee :gitme:
23 kasımda da ikinci tetanoz aşımız var
onuda atlattık mı ne kaldı geriye
:hulya:
SAOL TATLIM KOREL CANIM BENCE KIZ SERAP İZMİRDE GÖK DELİNDİ HA AMMA YAĞMUR YAĞDI CANIMHadi sevindim Fatoşçum. Çok iyi bak kendine.
Al benden de o kadar:umursamaz: Ama ne olacak herşey çarşıda istesek 1 günde herşeyini alır geliriz.
Kızlar isimlerim için yorum yapanlara teşekkürlerŞeniz
Yapmayanlardan da bekliyorum :
*Mete Ezel
*Merih
*Korel
SAOL CANIM BENİMyemekten bahsettim yemeğimiz geldi onun için gitmek zorunda kaldım
fatoş canım iyi olmana sevindim ne yapacaksın artık şurda doğuma ne kaldı günde 2defa kullanınca faydası olacaksa ilaca devam artık sık dişini biraz daha tetanoz aşınıda yaptıracakmışsın oh ne güzel ah birde ben atlatabilsem şu aşıyı ağrısız sancısız
snm geçmiş olsun dikkat et bakalım birde taşınma işin var hasta hasta hiç çekilmez valla Allah kolaylıklar versin canım sana
SAOL TATLIM YOK ŞÜKÜR BENİM HUZURSUZLUĞUM TANSİYON İŞTE DOKTORDA ÖLE DİYO HERŞEYİN SÜPER AMA DİYO BU TANSİYON TADIMIZI BOZUYOR DİYO 32 HAFTAYA KADAR Kİ OZAMANA KADAR BİLLE CİĞERLER TAM OLUŞMAZMIŞ DURMASI LAZIM DİYO 32 HAFTADADA DOPLER ÖNERDİFATOŞCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GÜSELİM İŞALLAH ARTIK HEP NORMAL SEYRİNDE DEVAM ederde rahat edersin ...canım benim karşı komşumda senin gibi tansiyon problemi çok yaşadı hamileyken bide onun gebelik şekeri çıktı.....ama çok şükür kızı şimdi 1.5 yaşında maşallah çokda sağlıklı yalnız anne hamileyken çok huzursuzdu haliyle fıstık çok hırçın bi o kadar
kızlar ben çıkıyorum doktora gidiyorum öptüm hepinizii
CANIM İİ DÜŞÜN İİ ÇIKSIN İNŞALLAH İİ ÇIKACAKkızlar merhaba ne var ne yok nasılsınız, sabah 100 gr şekerimi yüklettim ama hiç ümitli değilim iyi çıkacağına dair.. akşam doğuma hazırlık kursum başlıyor ona giderken sonucumu da alıcam iyi çıkar işalla ne diyim.. fatostan ne haber dünden sonra bir haber çıktı mı yatmış mı hastaneye acaba??
SAĞOL CANIM BENİMsağolun kızlar fatosun iyi olmasına sevindim Allah hepimize sağlık sıhhat versin.. ben size anlatırım öğrendiklerimi, dün benden önce kursa giden bir bayanla konuştum eşlerin yapacağı süt artırıcı masaj hareketleri varmış.. bu hafta psikolojisine giriceklermiş işin, sonraki haftalarda nefes masaj bunları öğreticeklermiş
SENDE İİ HABERLERLE GEL ZEYNOMyarın tatlım 100luk ıcın gıdıcem sabahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?