2010 Şubat Anneleri

akarahan, maksimen, selda58, snm2008, srpp+, tugba64, Voles, yaren_h, zeh, ZEYNEP6672
hepinize günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorummmm çok öptük hepiniziii

akarahan, maksimen, selda58, snm2008, srpp+, tugba64, Voles, yaren_h, zeh, ZEYNEP6672
hepinize günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorummmm çok öptük hepiniziii

sanada günaydın canım günümüz güzel geçsin inşallah bizde oğlumla öptük sizi

kızlar karnım taş gibi oluyo bi sızı giriyo gibi oluyo bebek taş gibi yapıyo kendini acıtıyo normalmi bu

canımmm face e sana istek gönderdim benide ekleyiver kendine canımmm

Saolun kızlar bakalım cok yormayacagım desemde dusuncesi bile yoruyor :)

Bu arada sizinle bir kitap paylasmak sitiyorum cok methini duydum ben alıcam size de tavsiye ederim
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Tracy Hogg

kızlar karnım taş gibi oluyo bi sızı giriyo gibi oluyo bebek taş gibi yapıyo kendini acıtıyo normalmi bu

ay evet aynısı oluyo ama normalmiş sanırım..karnımı
şekilden şekile sokuyor yaramaz.kafamçokkarıştı
ama kafamı ayakmı ayrıt edemiyorum ben sen ediyomusun

akarahan, essemayit, maksimen, pofidi, selda58+, snm2008+, srpp+, tugba64, yaren_h+, zeh+, ZEYNEP6672 günaydın canlarım nasılsınız bugün... akşama gene kursa gidicem sorulmasını istediğiniz bişey varsa yazın kızlar birazdan hangi konular işlenicek yazarım sizlere... opuyorumnanaktan

gözün aydın canım herşey çok yolunda gitmiş... maşallah büyütmüşsün sende kızını... çatı muayenes,i için benim dr.da 36. haftadan sonra bakmaya başlıyorum dedi canım... bi sorun görülmezse öncesinde normali bu demekki...

canım çok geçmiş olsun... inşallah bugün daha iyi haberlerle gelirsin hayatım... üzme kendini.. moralin yüksek olsun herşey yoluna girer merak etme sen...

Allah kolaylık versin canım sanada... inşallah göz açıp kapayana kadar bitmiş olur işler... gerçi anlaştığıum firma iyi demiştin fazla yormadan sizleri hallederler umarım... peki bu akşam gelebilecekmisin sen?

kayınvalidem geçenlerde bana demişti çorapsız gezme üşütürsün bebek bir yere toplanır taş gibi olur diye yaşamadım bir ilgisi varmı bilmiyorum ama üşüttümü acaba

günaydın canım nasılsın duru ela nasıl annesi konuları yazınca bakarım sorulcak bişey varmı diye olursa söylerim canım sağol

ay evet aynısı oluyo ama normalmiş sanırım..karnımı
şekilden şekile sokuyor yaramaz.kafamçokkarıştı
ama kafamı ayakmı ayrıt edemiyorum ben sen ediyomusun
bana popo gibi geliyo :)

esmacım sanada günaydın bu arada bazen oluyo canım geriliyo davul gibi normal sanırım nettende bi bakalım

günaydın canım benim netten bakim bende
kayınvalidem geçenlerde bana demişti çorapsız gezme üşütürsün bebek bir yere toplanır taş gibi olur diye yaşamadım bir ilgisi varmı bilmiyorum ama üşüttümü acaba

valla ben çorapsız geziyom kaynanm kızıyo banada ama sıkılıyom ama ondan sebebse gezmem bidaha

esra günaydın canımm opuyorumnanaktan

kızlar çantaları ne zaman hazırlıyosunuz??? benim annem kurbandan sonra hazırla dedi..

kızlar çantanıza yarım soğan koymayı unutmayıın sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

günaydın canım... hepimizin günü güzel olsun inşallah...

hemen bakıyorum canım... bende böyle bi kitap almak istiyordum...

bendede oluyo canım merak etme normal... içerde fıldır fıldır dönüyolar bi yerde toplanıyolar... ben azıcık elimle okşuyorum konuşuyorum gevşiyo hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…