evetttt şimdi gelelim benim bugünkü hastane macerama.bugün tüm gün koşturdum valla halim kalmadı zor oturdum bilgisayarın başına.
Sabah 9 da gittik hastahaneye 1 tüp kan verdim 15 dk sonra şekerli su içtim limon falan değildi sadece şekerli su.1 saat sonrada 2. Tüp kanı verdim.ondan 1 saat sonra sonuçları aldım.benim sonuç kağıdında referans aralığı 55-115 arası yazıyordu (demekki her hast.değişiyor sizden hep 140 duymuştum) benim sonuç 79 çıktı çok şükür iyi yani. özelde yaptırdım 20 tl aldılar.
(gitmiyen arkadaşlar için detaylı yazdım gidenleri sıktım ama )
sonra kendi dr gittim sonuçlarla beraber.usg ye girdim.25+1 de kızım 860 gr ve 34 cm kızlar dr teyzemiz uzun olacak dedi 1 ay sonra tekrar gel dedi çatı muayenesini ne zaman yapacaksınız dedim 36-37 haftalarda dedi bana geç gibi geldi ama birdaha ki gittiğimde yine soracağım.
Sonra mobilyamızı almıştık ama eve gelmeden son gelip bakın dediler gittik baktık.uyku setini beğendik uyku seti 1haftaya ancak gelirmiş ama mobilyalarımız geldiiiiiiiiiiii.artık kızımın odası hazır.hemen gittim dalinin sıvı sabununu ve yumuşatıcısını aldım cicilerini makineye attım 3 makine çamaşır kızlar valla ben kendi kendime bi dünya söylendim bu ne be ne yapmışım diye.ütüliyeyim yerleştireyim resimlerini çekip koyucam.uyku setimiz 1 hafta sonra geleceği için şimdilik kendi aldığımız 2. Uyku setini serdik ama güzel oldu.aslında tam oda değil ama ufak oturma odasına yerleştirdik işte öyle perde halı falan almıycam.böyle yani haşatım çıktı ama değdi galiba.
Hee birde tetenoz aşısının 2. Dozunuda vurldum 3. Doz 6 ay sonra.
hadi gozun aydın canım mobılaynızda gelmiş ohh hayırlı olsun tatlım allahım bebısını mısıl mısıl uyuymayı nasıp esın tatlım