günaydın canımhepinize günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede oluyo canım merak etme normal... içerde fıldır fıldır dönüyolar bi yerde toplanıyolar... ben azıcık elimle okşuyorum konuşuyorum gevşiyo hemen...
kız göğsümüzün uçlarına sürcez yara olmasın diye bidaha hiç yara olmazmış ilk çocuğu emzirmeden sürülcekmiş deneyenler bizzat söylüyo kocakarı ilacı ama faydası varmışzehracım bende bayramdan sonra hazırlamaya başlarım çantamı ama soğanı ne yapcaz hastanede anlamadım drumu kaçırtıcaz sırnaşık şey
zehracım bende bayramdan sonra hazırlamaya başlarım çantamı ama soğanı ne yapcaz hastanede anlamadım drumu kaçırtıcaz sırnaşık şey
akarahan, essemayit, maksimen, pofidi, selda58+, snm2008+, srpp+, tugba64, yaren_h+, zeh+, ZEYNEP6672 günaydın canlarım nasılsınız bugün... akşama gene kursa gidicem sorulmasını istediğiniz bişey varsa yazın kızlar birazdan hangi konular işlenicek yazarım sizlere... opuyorumnanaktan
gözün aydın canım herşey çok yolunda gitmiş... maşallah büyütmüşsün sende kızını... çatı muayenes,i için benim dr.da 36. haftadan sonra bakmaya başlıyorum dedi canım... bi sorun görülmezse öncesinde normali bu demekki...
canım çok geçmiş olsun... inşallah bugün daha iyi haberlerle gelirsin hayatım... üzme kendini.. moralin yüksek olsun herşey yoluna girer merak etme sen...
Allah kolaylık versin canım sanada... inşallah göz açıp kapayana kadar bitmiş olur işler... gerçi anlaştığıum firma iyi demiştin fazla yormadan sizleri hallederler umarım... peki bu akşam gelebilecekmisin sen?
kız göğsümüzün uçlarına sürcez yara olmasın diye bidaha hiç yara olmazmış ilk çocuğu emzirmeden sürülcekmiş deneyenler bizzat söylüyo kocakarı ilacı ama faydası varmış
ama tabi son anda çantaya koyarız sırnaşık şey sırnaşık şey
kız bende bayramdan sonra hazırlamayı düşünüyorum inş. ay çok heyecanlanıyomm
hepinize günaydın kızlar
kız göğsümüzün uçlarına sürcez yara olmasın diye bidaha hiç yara olmazmış ilk çocuğu emzirmeden sürülcekmiş deneyenler bizzat söylüyo kocakarı ilacı ama faydası varmış
ama tabi son anda çantaya koyarız sırnaşık şey sırnaşık şey
esra'cım maalesef ben buaksam gelemiycem eve gidip son hazırlıkları yapmam lazım. yarın da izinliyim zaten. haftasonu anca yerlesiriz diye cuma yaptık. insallah bundan sonrakine gelirim tatlım..
günaydın canım
günaydın canım... nasılsın
tahmin ettim canım... ben 2 kişilik dinlerim merak etme sen... anlatılıcak bişey olursada yarın aynen aktarırım... Allah kolaylık versin sanada yakın olsak yardım ederdim...
günaydın canım
ne bilim erken doğum riski felan yazıyo da ondan korksammı dedim
sorma canım bende çok heyecanlıyım doğum yaklaştıkça korkuyorum nasıl olcak diye bir yandanda kendimi rahatlatıyorum mecburen doğcak orda kalcak hali yokya allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese günaydınlar. Ben de yarın oğlumu görcem diyordum cumartesiye kaldı üzüldüm. Neyse artık 5 haftadır sabrettim 1 gün zor geliyor.
Burcucum maşallah gözün aydın meleğin kocaman olmuş Odasını da güle güle kullansın iyi günlerde.
Teşekkür ederiz büyüyor artık bebişler.
Günaydın kızlar..
Fatoscum cok gecmis olsun. İnsallah iyi haberlerle geleceksin.
Burcu'cum masallah kızına İyi yapmısın hazırlıklara baslamakla mobilyanın kokusu 1.5-2 ayda anca cıkıyomus. Biz de bayramdan sonra almayı planlıyoruz.
Kızlar ben de yarın tasınıyorum valla hala inanamıyorum nasıl olacak cok gozumde buyuyor nasıl yerlesicem. Bir de dun toparlanırken karnım acayip gerildi ve agrıdı hemen oturdum dinlenince gecti. Bir tasınıp yerlessem cok iyi olacak..
Günaydın kızlar a.s.
Fatoşcum geçmiş olsun, güzel haberlerle gel inş.
Burcucum bebişin kocaman olmuş maşallah Odasıda hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inş.
Günaydın herkese inşallah herkes iyidir..
burcu maşallah meleğimize hep böyle gitsin inşallah gelişimi..
gözün aydın canım herşey çok yolunda gitmiş... maşallah büyütmüşsün sende kızını... çatı muayenes,i için benim dr.da 36. haftadan sonra bakmaya başlıyorum dedi canım... bi sorun görülmezse öncesinde normali bu demekki...
sizede günaydın kızlar ben iyiyimde çok şükür geçmişe bakamadım hayırdır inşallah noldu fatoşa merak ettim inşallah iyidir ya