• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

zehracım bende bayramdan sonra hazırlamaya başlarım çantamı ama soğanı ne yapcaz hastanede anlamadım drumu kaçırtıcaz sırnaşık şey

zehracım bende bayramdan sonra hazırlamaya başlarım çantamı ama soğanı ne yapcaz hastanede anlamadım drumu kaçırtıcaz sırnaşık şey
kız göğsümüzün uçlarına sürcez yara olmasın diye bidaha hiç yara olmazmış ilk çocuğu emzirmeden sürülcekmiş deneyenler bizzat söylüyo kocakarı ilacı ama faydası varmış
ama tabi son anda çantaya koyarız sırnaşık şey sırnaşık şey

akarahan, essemayit, maksimen, pofidi, selda58+, snm2008+, srpp+, tugba64, yaren_h+, zeh+, ZEYNEP6672 günaydın canlarım nasılsınız bugün... akşama gene kursa gidicem sorulmasını istediğiniz bişey varsa yazın kızlar birazdan hangi konular işlenicek yazarım sizlere... opuyorumnanaktan

gözün aydın canım herşey çok yolunda gitmiş... maşallah büyütmüşsün sende kızını... çatı muayenes,i için benim dr.da 36. haftadan sonra bakmaya başlıyorum dedi canım... bi sorun görülmezse öncesinde normali bu demekki...

canım çok geçmiş olsun... inşallah bugün daha iyi haberlerle gelirsin hayatım... üzme kendini.. moralin yüksek olsun herşey yoluna girer merak etme sen...

Allah kolaylık versin canım sanada... inşallah göz açıp kapayana kadar bitmiş olur işler... gerçi anlaştığıum firma iyi demiştin fazla yormadan sizleri hallederler umarım... peki bu akşam gelebilecekmisin sen?

esra'cım maalesef ben buaksam gelemiycem eve gidip son hazırlıkları yapmam lazım. yarın da izinliyim zaten. haftasonu anca yerlesiriz diye cuma yaptık. insallah bundan sonrakine gelirim tatlım..

kız göğsümüzün uçlarına sürcez yara olmasın diye bidaha hiç yara olmazmış ilk çocuğu emzirmeden sürülcekmiş deneyenler bizzat söylüyo kocakarı ilacı ama faydası varmış

canım çocuk o kokuyu duyarsa hayatta emmez bir daha söyliyim ilk defa duydum canım acaba gerçekten işe yarıyormu denemek lazım

günaydın kızlar

fatoş hastanedemiki halen ne yaptı acep Allah yardım etsin

esracım günaydın herşey gönlünüzce olsun
fatoşcum güzel haberlerle gel sende inşallah
kızlar bende çantamı bayram sonra hazırlamayı düşünüyorum eksiklerim bi tamamlansında zamanımızdaazalıyo hergün

kız bende bayramdan sonra hazırlamayı düşünüyorum inş. ay çok heyecanlanıyomm

sorma canım bende çok heyecanlıyım doğum yaklaştıkça korkuyorum nasıl olcak diye bir yandanda kendimi rahatlatıyorum mecburen doğcak orda kalcak hali yokya allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

hepinize günaydın kızlar

günaydın canım... nasılsın?

walla onu sürünce kokudan çocuk emmiyo garanti göğüslerde yara olmuyo... böyle koruyodur eminim...

esra'cım maalesef ben buaksam gelemiycem eve gidip son hazırlıkları yapmam lazım. yarın da izinliyim zaten. haftasonu anca yerlesiriz diye cuma yaptık. insallah bundan sonrakine gelirim tatlım..

tahmin ettim canım... ben 2 kişilik dinlerim merak etme sen... anlatılıcak bişey olursada yarın aynen aktarırım... Allah kolaylık versin sanada yakın olsak yardım ederdim...

esmacım o toplanma bendede var taş gibi oluyo bende korkuyorum bazen.........bide bende inceden batmalar olyo o ne demekki dün başladı bide sabah oldu iğne batması gibi

soğanı emzirmeden önce gömceksiniz ucuna.....ayyyy iğrenç kokarrrr........6. aydan itibaren sirkeli sula silcekmişiz daha başlamadım oda ekşi kokar ıyyyyyyy...............ya sona aya doruda işte bu soğanı rendeleyip koymak lazımmış.......bide bebek doğup emmeden hemen önce......

sinemcim bu arada kitap yurdundan bakıyorum canım kitaba... yararlı bi kaitap alıcam ben bunu...528 sayfa diyo... 0-3 yaş arası tüm ihtiyaca cvp veriyomuş... süper...

günaydın canım

günaydın canım... nasılsın

tahmin ettim canım... ben 2 kişilik dinlerim merak etme sen... anlatılıcak bişey olursada yarın aynen aktarırım... Allah kolaylık versin sanada yakın olsak yardım ederdim...

günaydın canım

ne bilim erken doğum riski felan yazıyo da ondan korksammı dedim

sizede günaydın kızlar ben iyiyimde çok şükür geçmişe bakamadım hayırdır inşallah noldu fatoşa merak ettim inşallah iyidir ya

ayy ne bilim kızlar gözümü korkuttular eğer yara olursa emziremezmişim bitane komşumuz 3 ay emzirebildi yara oldu çok fena.. bende yeterki emzireyim diye göze almıştım kokuyu felan yapmıyımmı şimdi neyse yapmıyım bide bebişim iğrenmesin benden :))))))

Herkese günaydınlar. Ben de yarın oğlumu görcem diyordum cumartesiye kaldı üzüldüm. Neyse artık 5 haftadır sabrettim 1 gün zor geliyor.

Burcucum maşallah gözün aydın meleğin kocaman olmuş:nazar: Odasını da güle güle kullansın iyi günlerde.

Teşekkür ederiz büyüyor artık bebişler.

Günaydın kızlar..

Fatoscum cok gecmis olsun. İnsallah iyi haberlerle geleceksin.

Burcu'cum masallah kızına :nazar: İyi yapmısın hazırlıklara baslamakla mobilyanın kokusu 1.5-2 ayda anca cıkıyomus. Biz de bayramdan sonra almayı planlıyoruz.

Kızlar ben de yarın tasınıyorum valla hala inanamıyorum nasıl olacak cok gozumde buyuyor nasıl yerlesicem. Bir de dun toparlanırken karnım acayip gerildi ve agrıdı hemen oturdum dinlenince gecti. Bir tasınıp yerlessem cok iyi olacak..

sinem taşınmak çok zorAllah kolaylık versin. insanlar kendisinden anlasın gelsin diye düşünme sen çağırabildiğini çağır yoksa elini birşeye sürmesende yorulursun ev sahibi olarak.

Günaydın kızlar a.s.

Fatoşcum geçmiş olsun, güzel haberlerle gel inş.

Burcucum bebişin kocaman olmuş maşallah :nazar: Odasıda hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inş.

sağol Fatma daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

Günaydın herkese inşallah herkes iyidir..
burcu maşallah meleğimize hep böyle gitsin inşallah gelişimi..

günaydın canım.bi kızım eksik herşey tamam gibi ufak defek eksikler hariç tamamladık artık.

gözün aydın canım herşey çok yolunda gitmiş... maşallah büyütmüşsün sende kızını... çatı muayenes,i için benim dr.da 36. haftadan sonra bakmaya başlıyorum dedi canım... bi sorun görülmezse öncesinde normali bu demekki...

Çok şükür herşey yolunda.büyük heyecana git gide yaklaşıyoruz.

bende çanta işini bayram sonrası bitiricem hazırda beklesin.

sizede günaydın kızlar ben iyiyimde çok şükür geçmişe bakamadım hayırdır inşallah noldu fatoşa merak ettim inşallah iyidir ya

günaydın canım fatoşun tansiyonu yükslmişti dün hastaneye gitti yatırabilirler demişti ama yatırmamışlar kendi druna göndermişler bugün kendi druna gitti inşallah güzel haberle gelcek

Back