• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ÖNCELİKLE HEPİNİZE TEŞLEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDA TANSİYONUM 17/ 11 ÇIKTI AŞI YAPMADILAR HASTANEYE YOLLADI ACİLE GİTTİM 3 TE 6 YA KADAR ALMADIOLAR DOLUYDU ÇOK AMA ÖLÇTÜLER TANSİYONUMU 18 10 ÇIKTI EN SON 17 10 LA İÇERİ GİRDİM TAHLİLLERİMİ YAPTILAR TEMİZ EKO ÇEKTİLER ODA TEMİZ TANSİYON İÇERDE 15 9 ÇIKTI HERŞEY NORMAL YARIN KADIN DOĞUMCUNA GEL DEDİ YOLLADI EVDE ÖLÇTÜM 16 10 BAKALIM YARIN GİTÇEZ NE DİYCEKLER SABAH GİDERİZ HABERSİZ BAKMAYIM DEDİM SİZİ ÇOK SEVİYORUM ÖPÜYORUM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.[/QUOTE]

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin dikkat et tuzlu çokmu yedin ne yaptın öyle 17-18 lere kadar çıkmış aman haa tansiyon çok önemli doğumda inş. düzelir kendine iyi bak...

ÖNCELİKLE HEPİNİZE TEŞLEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDA TANSİYONUM 17/ 11 ÇIKTI AŞI YAPMADILAR HASTANEYE YOLLADI ACİLE GİTTİM 3 TE 6 YA KADAR ALMADIOLAR DOLUYDU ÇOK AMA ÖLÇTÜLER TANSİYONUMU 18 10 ÇIKTI EN SON 17 10 LA İÇERİ GİRDİM TAHLİLLERİMİ YAPTILAR TEMİZ EKO ÇEKTİLER ODA TEMİZ TANSİYON İÇERDE 15 9 ÇIKTI HERŞEY NORMAL YARIN KADIN DOĞUMCUNA GEL DEDİ YOLLADI EVDE ÖLÇTÜM 16 10 BAKALIM YARIN GİTÇEZ NE DİYCEKLER SABAH GİDERİZ HABERSİZ BAKMAYIM DEDİM SİZİ ÇOK SEVİYORUM ÖPÜYORUM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin dikkat et tuzlu çokmu yedin ne yaptın öyle 17-18 lere kadar çıkmış aman haa tansiyon çok önemli doğumda inş. düzelir kendine iyi bak...[/QUOTE]

SAOL CANIM YOK TUZLU YEMEDİM 21 HAFTADAN SONRA ÇIKTI BENİM İLAÇTA KULLANDIĞIM HALDE BÖLE İŞTE ÇOK SAOL

tansiyon rahatsızlığın varmıydı hamilelikdemi çıktı?senin ilk gebelikmiydi fatoşcum?

arkadaşlar bayramda yolculuk yapmayı düşünenler varmı aranızda ben doktorum izin verirse düşünüyorum annemi çok özledim yaa....

ÖNCELİKLE HEPİNİZE TEŞLEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDA TANSİYONUM 17/ 11 ÇIKTI AŞI YAPMADILAR HASTANEYE YOLLADI ACİLE GİTTİM 3 TE 6 YA KADAR ALMADIOLAR DOLUYDU ÇOK AMA ÖLÇTÜLER TANSİYONUMU 18 10 ÇIKTI EN SON 17 10 LA İÇERİ GİRDİM TAHLİLLERİMİ YAPTILAR TEMİZ EKO ÇEKTİLER ODA TEMİZ TANSİYON İÇERDE 15 9 ÇIKTI HERŞEY NORMAL YARIN KADIN DOĞUMCUNA GEL DEDİ YOLLADI EVDE ÖLÇTÜM 16 10 BAKALIM YARIN GİTÇEZ NE DİYCEKLER SABAH GİDERİZ HABERSİZ BAKMAYIM DEDİM SİZİ ÇOK SEVİYORUM ÖPÜYORUM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.

Fatoscum canim çok çok geçmis olsun iki gündür pek giremedim bi göz atiyim dedim simdi msjini gördüm Allah yardimcin olsun canim Insallah düzelir ve iyi haberlerle gelirsin yarin Dualarim seninle opuyorumnanaktan

canım benim çokkkk geçmmiş olsun RABBİM yardımcın olsun iyi haberler verirsin yarın inşaallah bize dualarımız seninle canım:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar,
fatoşcum çok geçmiş olsun, inşallah tansiyonun normale döner artık.
seni epey zorladı.
allah hepimizi tüm hastalıklardan, sağlık problemlerinden korusun...

günaydın herkese
fatoşcum dularımız seninle inşallah güzel haberle gelirsin tansiyonun normale döner canım

Herkese günaydınlar. Ben de yarın oğlumu görcem diyordum cumartesiye kaldı üzüldüm. Neyse artık 5 haftadır sabrettim 1 gün zor geliyor.

Burcucum maşallah gözün aydın meleğin kocaman olmuş:nazar: Odasını da güle güle kullansın iyi günlerde.

Fatoşçum iyi haberlerini bekliyoruz canım.

Günaydın kızlar..

Fatoscum cok gecmis olsun. ınsallah iyi haberlerle geleceksin.

Burcu'cum masallah kızına :nazar: ıyi yapmısın hazırlıklara baslamakla mobilyanın kokusu 1.5-2 ayda anca cıkıyomus. Biz de bayramdan sonra almayı planlıyoruz.

Kızlar ben de yarın tasınıyorum valla hala inanamıyorum nasıl olacak cok gozumde buyuyor nasıl yerlesicem. Bir de dun toparlanırken karnım acayip gerildi ve agrıdı hemen oturdum dinlenince gecti. Bir tasınıp yerlessem cok iyi olacak..

Günaydın kızlar a.s.

Fatoşcum geçmiş olsun, güzel haberlerle gel inş.

Burcucum bebişin kocaman olmuş maşallah :nazar: Odasıda hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inş.

Günaydın herkese inşallah herkes iyidir..
fatoş secil çok geçmiş olsun canlarım benim..
burcu maşallah meleğimize hep böyle gitsin inşallah gelişimi..
sinem allah kolaylık versin bitanem dikkat et kendine sakın ağır falan kaldırma..
serapcım gördüm seni facebookda özellikle gelin olurken yaptırdığın çiçeğe bayıldım tatlım.. sende çok güzelsin..
bu arada dün çekildiğim resmi eklicem faceye.. kocaman göbüşümü görebilirsiniz:)

Günaydın kızlar..Kızlar ben de yarın tasınıyorum valla hala inanamıyorum nasıl olacak cok gozumde buyuyor nasıl yerlesicem. Bir de dun toparlanırken karnım acayip gerildi ve agrıdı hemen oturdum dinlenince gecti. Bir tasınıp yerlessem cok iyi olacak..

valla 2 hafta önce ev taşımış biri olarak hiç kolay diyemicem ama eminim sanada yardımcı olacak birileri vardır yanında...ben annem teyzem yengem sayesinde çok zorlanmadan yerleştim çok şükür...bişey yaptırmadılar bana ama yinede işte ev sahibi olarak ortada dolaşmak bile yoruyo...
Allah kolaylık versin canım..

Günaydın kızlar
Herkez hoşgeldi.Nasılsınız ?Bebişler nasıl ?
Fatoşcum geçmiş olsun inşallah iyi haberlerle gelirsin.

sinem cim bende ev tasıyacagım bayram sonu :( ayyy allah yardımcımız olsun ne diyeyim.

Günaydın kızlar..

Fatoscum cok gecmis olsun. İnsallah iyi haberlerle geleceksin.

Burcu'cum masallah kızına :nazar: İyi yapmısın hazırlıklara baslamakla mobilyanın kokusu 1.5-2 ayda anca cıkıyomus. Biz de bayramdan sonra almayı planlıyoruz.

Kızlar ben de yarın tasınıyorum valla hala inanamıyorum nasıl olacak cok gozumde buyuyor nasıl yerlesicem. Bir de dun toparlanırken karnım acayip gerildi ve agrıdı hemen oturdum dinlenince gecti. Bir tasınıp yerlessem cok iyi olacak..

Günaydın canım. Aman kendini yorma sakın birşeyler çekeyim iteyim deme. Mutlaka yardımcı olacaklar vardır zaten Allah kolaylık versin.

serapcım gördüm seni facebookda özellikle gelin olurken yaptırdığın çiçeğe bayıldım tatlım.. sende çok güzelsin..
bu arada dün çekildiğim resmi eklicem faceye.. kocaman göbüşümü görebilirsiniz:)

Günaydın sağol tatlım. Koy göbişini bakıcamalkisalkisalkis

herkese günaydıııın canlarııım biz geldik.......
FATOŞUM geçmiş olsun canım turp gibi gel....
SENı ÖZLEDıK....

Back