günaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınız bakalımgünaydın kızlar nasılsınız bugün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınız bakalımgünaydın kızlar nasılsınız bugün.
teşekkürler tatlım.......Şenizakarahan, maksimen, selda58, snm2008, srpp+, tugba64, Voles, yaren_h, zeh, ZEYNEP6672
hepinize günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorummmm çok öptük hepiniziii
akarahan, maksimen, selda58, snm2008, srpp+, tugba64, Voles, yaren_h, zeh, ZEYNEP6672
hepinize günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorummmm çok öptük hepiniziii
Herkese günaydınlar. Ben de yarın oğlumu görcem diyordum cumartesiye kaldı üzüldüm. Neyse artık 5 haftadır sabrettim 1 gün zor geliyor.
Burcucum maşallah gözün aydın meleğin kocaman olmuş Odasını da güle güle kullansın iyi günlerde.
Fatoşçum iyi haberlerini bekliyoruz canım.
Günaydın herkese inşallah herkes iyidir..
fatoş secil çok geçmiş olsun canlarım benim..
burcu maşallah meleğimize hep böyle gitsin inşallah gelişimi..
sinem allah kolaylık versin bitanem dikkat et kendine sakın ağır falan kaldırma..
serapcım gördüm seni facebookda özellikle gelin olurken yaptırdığın çiçeğe bayıldım tatlım.. sende çok güzelsin..
bu arada dün çekildiğim resmi eklicem faceye.. kocaman göbüşümü görebilirsiniz:)
valla 2 hafta önce ev taşımış biri olarak hiç kolay diyemicem ama eminim sanada yardımcı olacak birileri vardır yanında...ben annem teyzem yengem sayesinde çok zorlanmadan yerleştim çok şükür...bişey yaptırmadılar bana ama yinede işte ev sahibi olarak ortada dolaşmak bile yoruyo...
Allah kolaylık versin canım..
Günaydın kızlar
Herkez hoşgeldi.Nasılsınız ?Bebişler nasıl ?
Fatoşcum geçmiş olsun inşallah iyi haberlerle gelirsin.
sinem cim bende ev tasıyacagım bayram sonu ayyy allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
kızlar karnım taş gibi oluyo bi sızı giriyo gibi oluyo bebek taş gibi yapıyo kendini acıtıyo normalmi bu
kızlar karnım taş gibi oluyo bi sızı giriyo gibi oluyo bebek taş gibi yapıyo kendini acıtıyo normalmi bu
evetttt şimdi gelelim benim bugünkü hastane macerama.bugün tüm gün koşturdum valla halim kalmadı zor oturdum bilgisayarın başına.
sabah 9 da gittik hastahaneye 1 tüp kan verdim 15 dk sonra şekerli su içtim limon falan değildi sadece şekerli su.1 saat sonrada 2. tüp kanı verdim.ondan 1 saat sonra sonuçları aldım.benim sonuç kağıdında referans aralığı 55-115 arası yazıyordu (demekki her hast.değişiyor sizden hep 140 duymuştum) benim sonuç 79 çıktı çok şükür iyi yani. özelde yaptırdım 20 tl aldılar.
(gitmiyen arkadaşlar için detaylı yazdım gidenleri sıktım ama )
sonra kendi dr gittim sonuçlarla beraber.usg ye girdim.25+1 de kızım 860 gr ve 34 cm kızlar dr teyzemiz uzun olacak dedi 1 ay sonra tekrar gel dedi çatı muayenesini ne zaman yapacaksınız dedim 36-37 haftalarda dedi bana geç gibi geldi ama birdaha ki gittiğimde yine soracağım.
sonra mobilyamızı almıştık ama eve gelmeden son gelip bakın dediler gittik baktık.uyku setini beğendik uyku seti 1haftaya ancak gelirmiş ama mobilyalarımız geldiiiiiiiiiiii.artık kızımın odası hazır.hemen gittim dalinin sıvı sabununu ve yumuşatıcısını aldım cicilerini makineye attım 3 makine çamaşır kızlar valla ben kendi kendime bi dünya söylendim bu ne be ne yapmışım diye.ütüliyeyim yerleştireyim resimlerini çekip koyucam.uyku setimiz 1 hafta sonra geleceği için şimdilik kendi aldığımız 2. uyku setini serdik ama güzel oldu.aslında tam oda değil ama ufak oturma odasına yerleştirdik işte öyle perde halı falan almıycam.böyle yani haşatım çıktı ama değdi galiba.
hee birde tetenoz aşısının 2. dozunuda vurldum 3. doz 6 ay sonra.
ÖNCELİKLE HEPİNİZE TEŞLEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDA TANSİYONUM 17/ 11 ÇIKTI AŞI YAPMADILAR HASTANEYE YOLLADI ACİLE GİTTİM 3 TE 6 YA KADAR ALMADIOLAR DOLUYDU ÇOK AMA ÖLÇTÜLER TANSİYONUMU 18 10 ÇIKTI EN SON 17 10 LA İÇERİ GİRDİM TAHLİLLERİMİ YAPTILAR TEMİZ EKO ÇEKTİLER ODA TEMİZ TANSİYON İÇERDE 15 9 ÇIKTI HERŞEY NORMAL YARIN KADIN DOĞUMCUNA GEL DEDİ YOLLADI EVDE ÖLÇTÜM 16 10 BAKALIM YARIN GİTÇEZ NE DİYCEKLER SABAH GİDERİZ HABERSİZ BAKMAYIM DEDİM SİZİ ÇOK SEVİYORUM ÖPÜYORUM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.
Günaydın kızlar..
Fatoscum cok gecmis olsun. İnsallah iyi haberlerle geleceksin.
Burcu'cum masallah kızına İyi yapmısın hazırlıklara baslamakla mobilyanın kokusu 1.5-2 ayda anca cıkıyomus. Biz de bayramdan sonra almayı planlıyoruz.
Kızlar ben de yarın tasınıyorum valla hala inanamıyorum nasıl olacak cok gozumde buyuyor nasıl yerlesicem. Bir de dun toparlanırken karnım acayip gerildi ve agrıdı hemen oturdum dinlenince gecti. Bir tasınıp yerlessem cok iyi olacak..
normal tatlım benimkide yapıyo bazen bi tarafa toğlanıyo taş gibi oluyo kıpırdadıkça rahatlıyom..kızlar karnım taş gibi oluyo bi sızı giriyo gibi oluyo bebek taş gibi yapıyo kendini acıtıyo normalmi bu
akarahan, essemayit, maksimen, pofidi, selda58+, snm2008+, srpp+, tugba64, yaren_h+, zeh+, ZEYNEP6672 günaydın canlarım nasılsınız bugün... akşama gene kursa gidicem sorulmasını istediğiniz bişey varsa yazın kızlar birazdan hangi konular işlenicek yazarım sizlere... opuyorumnanaktan
gözün aydın canım herşey çok yolunda gitmiş... maşallah büyütmüşsün sende kızını... çatı muayenes,i için benim dr.da 36. haftadan sonra bakmaya başlıyorum dedi canım... bi sorun görülmezse öncesinde normali bu demekki...
canım çok geçmiş olsun... inşallah bugün daha iyi haberlerle gelirsin hayatım... üzme kendini.. moralin yüksek olsun herşey yoluna girer merak etme sen...
Allah kolaylık versin canım sanada... inşallah göz açıp kapayana kadar bitmiş olur işler... gerçi anlaştığıum firma iyi demiştin fazla yormadan sizleri hallederler umarım... peki bu akşam gelebilecekmisin sen?
bana popo gibi geliyo :)ay evet aynısı oluyo ama normalmiş sanırım..karnımı
şekilden şekile sokuyor yaramaz.kafamçokkarıştı
ama kafamı ayakmı ayrıt edemiyorum ben sen ediyomusun
esmacım sanada günaydın bu arada bazen oluyo canım geriliyo davul gibi normal sanırım nettende bi bakalım
kayınvalidem geçenlerde bana demişti çorapsız gezme üşütürsün bebek bir yere toplanır taş gibi olur diye yaşamadım bir ilgisi varmı bilmiyorum ama üşüttümü acaba
akarahan, maksimen, selda58, snm2008, srpp+, tugba64, Voles, yaren_h, zeh, ZEYNEP6672
Saolun kızlar bakalım cok yormayacagım desemde dusuncesi bile yoruyor :)
Bu arada sizinle bir kitap paylasmak sitiyorum cok methini duydum ben alıcam size de tavsiye ederim
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Tracy Hogg