ÖNCELİKLE HEPİNİZE TEŞLEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDA TANSİYONUM 17/ 11 ÇIKTI AŞI YAPMADILAR HASTANEYE YOLLADI ACİLE GİTTİM 3 TE 6 YA KADAR ALMADIOLAR DOLUYDU ÇOK AMA ÖLÇTÜLER TANSİYONUMU 18 10 ÇIKTI EN SON 17 10 LA İÇERİ GİRDİM TAHLİLLERİMİ YAPTILAR TEMİZ EKO ÇEKTİLER ODA TEMİZ TANSİYON İÇERDE 15 9 ÇIKTI HERŞEY NORMAL YARIN KADIN DOĞUMCUNA GEL DEDİ YOLLADI EVDE ÖLÇTÜM 16 10 BAKALIM YARIN GİTÇEZ NE DİYCEKLER SABAH GİDERİZ HABERSİZ BAKMAYIM DEDİM SİZİ ÇOK SEVİYORUM ÖPÜYORUM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.
ÖNCELİKLE HEPİNİZE TEŞLEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDA TANSİYONUM 17/ 11 ÇIKTI AŞI YAPMADILAR HASTANEYE YOLLADI ACİLE GİTTİM 3 TE 6 YA KADAR ALMADIOLAR DOLUYDU ÇOK AMA ÖLÇTÜLER TANSİYONUMU 18 10 ÇIKTI EN SON 17 10 LA İÇERİ GİRDİM TAHLİLLERİMİ YAPTILAR TEMİZ EKO ÇEKTİLER ODA TEMİZ TANSİYON İÇERDE 15 9 ÇIKTI HERŞEY NORMAL YARIN KADIN DOĞUMCUNA GEL DEDİ YOLLADI EVDE ÖLÇTÜM 16 10 BAKALIM YARIN GİTÇEZ NE DİYCEKLER SABAH GİDERİZ HABERSİZ BAKMAYIM DEDİM SİZİ ÇOK SEVİYORUM ÖPÜYORUM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.
Günaydın kızlar..Kızlar ben de yarın tasınıyorum valla hala inanamıyorum nasıl olacak cok gozumde buyuyor nasıl yerlesicem. Bir de dun toparlanırken karnım acayip gerildi ve agrıdı hemen oturdum dinlenince gecti. Bir tasınıp yerlessem cok iyi olacak..
Günaydın kızlar..
Fatoscum cok gecmis olsun. İnsallah iyi haberlerle geleceksin.
Burcu'cum masallah kızınaİyi yapmısın hazırlıklara baslamakla mobilyanın kokusu 1.5-2 ayda anca cıkıyomus. Biz de bayramdan sonra almayı planlıyoruz.
Kızlar ben de yarın tasınıyorum valla hala inanamıyorum nasıl olacak cok gozumde buyuyor nasıl yerlesicem. Bir de dun toparlanırken karnım acayip gerildi ve agrıdı hemen oturdum dinlenince gecti. Bir tasınıp yerlessem cok iyi olacak..
serapcım gördüm seni facebookda özellikle gelin olurken yaptırdığın çiçeğe bayıldım tatlım.. sende çok güzelsin..
bu arada dün çekildiğim resmi eklicem faceye.. kocaman göbüşümü görebilirsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?