2010 Şubat Anneleri

evet evet canım somuncu baba valla süper şeyler oluyo orda bizim oralar güzel valla sen o zaman benim kayınpederimi falan kesin tanırsın sütçü bizim orda herkes tanır her zaman bekleriz valla gelin kızımı görmeye her zaman beklerizz

hulen geçmiş olsun canım
,akarahan bebeğine aldığın şeylre çok güzel canım Allah giydirmeyi nasip etsin inş

kızlar ben daha bebek arabasını düşünmüyorum almayı bi doğsun büyüsünde zaten ilk aylar pek lazım olmucak

Evet unutamıyoruz ordan aldıklarımızın tadınıcokacimcoook Belki görmüşümdür kayınpederini de canım.

heyy aloo serabın kızına ben talibim kimse kız bakmaya gitmesin

Kız görmeye geliriz dedik almaya değil:roflol::roflol:

sağol canım benim.

Kızlar tansiyonum çok yüksek çıktı tetanoz yapmadılar hastaneye sevk ettiler çıkıyoruz şimdi yatırabilirler haber vereyim dedim.

ben duramam evde afakanlar basar beni.. kırkını doldurduktan sonra çıkarız alışveriş merkezine vs.. hem bahara denk geliyor havalar az ısınmış oluyor.. eşim benle dalga geçiyor ya ikeanın ya koruparkın kapısında doğurucakmışım gezmeden duramam zemuszemus

Kızlar tansiyonum çok yüksek çıktı tetanoz yapmadılar hastaneye sevk ettiler çıkıyoruz şimdi yatırabilirler haber vereyim dedim.

fatosum Allah yardımcın olsun gelip geçici birşeydir inşallah habersiz bırakma bizi sen yazamazsan eşin bir iki satır yazsın dualarım seninle moralini yüksek tut rahat ol emi

ayy çok üzüldüm fatoşum geçmiş olsunn lütfen biraz sakin olsa düşsün telaş yapma olurmu güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

bende 1 2 ay sonra almayı düşünüyorum zaten işte

ay canım çok geçmiş olsun .... bi şekilde haber ver canım bizlere durumunu... merak ederim ben... inşallah yatmaya gerek kalmadan indirirler.. hay allahım ya ne menem bişeymiş bu tansiyon bi türlü bırakmadı yakanı...

FATOŞ DEMıN BıŞıN YOKTu KIS NE OLDU geçmiş olsun işallah bişi olmaz

Canım çok geçmiş olsun inşallah yatmadan falan gelirsin. Dualarımız seninle sen bir an evvel iyileş te bize güzel haberlerini ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…