• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ben hamitlerde oturuyorum şekercim sen nerdesin

gözün aydın canım ne zaman gidiyorsun dr a?
benim de anne tarafında ve babamda var şeker .. yoksa 6 aydır diyetteydim böyle çıkar mıydı :( 188 çıktı çok fenayım hala etkisindeyim

hoşgeldin canım sen yalnız gitme eşinle git düşersin Allah korusun

canım bende yeşilde oturuyorum bayağı aramız varmışşş

arkadaşlar aranızda bebek arabasını alan varmı?
ben maclaren techno almayı düşünüyordum, taki bu güne kadar...
gazetede ABD de bu markanın modellerinin toplatıldığını okudum bugün.arabanın katlama yerlerine 15 çocuğun eli şıkışmış ve 12 sinin parmağı kopmuş.
hepinizin aklında olsun.
almayanlar dikkatli olun.
alan varsa da kullanmadan değiştirmeyi deneyin bence...

Duo Ct0.2 - Dış mekan - Dogumdan itibaren - Chicco, bebegin oldugu her yerde

biz bundak aldık hafif idaresi kolay, anakucağı da ilave edilebiliyor üstüne

ben hamitlerde oturuyorum şekercim sen nerdesin

gözün aydın canım ne zaman gidiyorsun dr a?
benim de anne tarafında ve babamda var şeker .. yoksa 6 aydır diyetteydim böyle çıkar mıydı :( 188 çıktı çok fenayım hala etkisindeyim

hoşgeldin canım sen yalnız gitme eşinle git düşersin Allah korusun

yok cnm yanlız çıkmıyorum zaten görümcemle çıktım.güvenemiyorum kendime geçen gece tuvalete kalkarken az kalsın düşüodum yere.

:roflol:
benımkıde kapa gobegını usutuceksın dıyo butun gun zavallım
:roflol::roflol::roflol:
ay cok alemız yaaaa hıc gulucegım yoktu hepımız aynıymısız demek bı manyak ben sanıyodum gobegını acıp ızleyen :roflol:

:))))aynıyızdır bencede herkes açıp izliodur bir rahat vermioki doya doya izleyeyim kapattırıo hemen babasının sesini duyunca çok tekme atıo ben yanlızken öle yapmıo.

canım şeker testi için dört saat bişey yemeden mi yaptır dedi doktor. bana hiç bişey demedi. bişey yemeden mi gitmek gerekiyormuş.

cnm bana 4 saat önce yemek ye dedi öle git yaptır dedi.ama aç tok farketmezde dedi bende anlamadım aslına bakarsan.ama tok gidicem bidahakine.

canım benim sabah erkenden gitmedinmi sen neden 4 saat aç kalıyosunki çözemedim ay kıyamam kız gelseydin yanıma bari yakınım ben heykele dinlenirdin biraz bariii

aklıma geldin zaten cnm yerini bilseydim uğruyacaktım.

cnm bana 4 saat önce yemek ye dedi öle git yaptır dedi.ama aç tok farketmezde dedi bende anlamadım aslına bakarsan.ama tok gidicem bidahakine.

canım benim hiç sormak aklıma geldi aç tok. oda hiç bişey demedi. bende tok giderim. anlamadım ben bişey. bende kızılayda yaptırmayı düşünüyorum. sen bi yaptır bakalım canımda benide bilgilendirirsin tatlım. ne kadar zamanda sonucu verecekler. ne kadara yapacaklar testi ?

canım benim hiç sormak aklıma geldi aç tok. oda hiç bişey demedi. bende tok giderim. anlamadım ben bişey. bende kızılayda yaptırmayı düşünüyorum. sen bi yaptır bakalım canımda benide bilgilendirirsin tatlım. ne kadar zamanda sonucu verecekler. ne kadara yapacaklar testi ?

hiç bilgim yok cnm ben yaptırıcam bu hafta içi muhakkak seni bilgilendiririm.

çok güzelmiş Allah güzel güzel gezmeler nasip etsin ne kadara aldınız cnm?

selam kızlar, ben de üşüttüm galiba :bbo: başımı kaldıramıyorum ama yatmaktan da sıkıldım. istifra durumu da yine hayatımda :(( günler zorlaşıyor ama bol bol dinlenmek gerekiyor galiba. tüm rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun.
doktora gdenler de hayırlı haberlerle döner inşallah :nazar:

Allah ım ne mucıze bısey bu ya ne halden ne hale gelıyoruz...

aynen öyle portakalda vitamin... bide şimdiki hallerine bak...

sağol canım paylaşımın için opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sositosositosositosositoonda bide tekme sallıyorlar ohhhh diyorum acele etmeyinnn. daha zaman var bekleyinnn... acayip bi duygu bunu yasamayan herkese yasatsın rabbimmm.... :Saruboceq::Saruboceq:

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... darısı benim kuzenlerimede inşallah... aşılama yaptırıcak onlarda inşallah allahın izniyle onlarda bebek sahibi olurlar...

canım çok güzel gerçekten şöle bi inceledimde ne kadar uzun yok almışız demi kızlarrr çok sağol esracım

evet canım çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla... :Saruboceq: :Saruboceq:

gerçekten güzel bir siteymiş bakarken gözlerim yaşardı sağol esracım

Şeniz Şeniz Şeniz

ben de oğlumu görücemmm yarın!!! çok heyecanlıyım..
şeker konusunda da benim 76 çıkmıştı açlık kan şekerim 2-3 hafta önce ölçtüğünde, açlıktan ölüyorudm hakkaten ama.. kaydirigubbakcemile3 haftaya yapacak heralde bizim şeker yüklememeizi ama ben çok korkuyorum çünkü babam insülin kullanıyor , şeker hastası.. Genetik ya bu da.. mirmirmirmir

iyi haberlerle gelirsin inşallah canım... şeker içinde korkma... hamilelik şekeri farklı oluyo... yani hamilelikte şeker çıkması şeker hastası olduğun analmına gelmiyo doğumdan sonra geçiyo... yada şeker hastası bi ailen olması şekerin çıkıcak demek değil... sanırım fatoşun (yanlış hatırlamıyosam) ailesindede şeker vardı ama tahlilleri iyi çıktı... stres yapma yeter o şekeri biraz yükseltiyo çünkü...

gazetede ABD de bu markanın modellerinin toplatıldığını okudum bugün.arabanın katlama yerlerine 15 çocuğun eli şıkışmış ve 12 sinin parmağı kopmuş.
hepinizin aklında olsun.

çok sağol canım ya olucak şey değil hayatta aklıma gelmezdi... bende ya kraft yada chicco düşünüyorum almayı... ikisini övdüler banada... bebeğin yatışı oturuşu için en ortopedik olan markalarmış...

bu sefer gercekten kactım kızlar öptüümmmmm
:gitme:

canım görüşürüz dikkat et kendine... Şeniz

:roflol:
benımkıde kapa gobegını usutuceksın dıyo butun gun zavallım
:roflol::roflol::roflol:
ay cok alemız yaaaa hıc gulucegım yoktu hepımız aynıymısız demek bı manyak ben sanıyodum gobegını acıp ızleyen :roflol:

aynen canım bende açıyorum öle bakıyorum o tekmeledikçe ben gülüyorum... demekki hep aynıyız...

canım ya çok beğendim cidden bunu sakıncası yoksa nerden kaça aldın sorabilirmiyim?

çok güzeller canım sağlıkla giysin oğluşun inş. :nazar::Saruboceq:

halalar, teyzeler yarışıyo bakıyorum: ne güzel. allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasib etsin. hepsi de çok zevkli şeyler. hele de minikleri içinde hayal edince bi başka oluyor..! opuyorumnanaktan

teşekkür ederiz teyzeleri hepimiz sağlıkla giydirelim aldığım cicileri

hulen canım hoşgeldin geçmiş olsun kıyamam ya ilaçta kullanılmıyorki eminim sıkılmışsındır ama imkanın varsa dinlen en azından daha çabuk atlatırsın c vitamini falan içeren besinler ye ıhlamur falan iç kendini sıcak tut artık :1hug: inş.çabucak iyileşirsin

yok cnm yanlız çıkmıyorum zaten görümcemle çıktım.güvenemiyorum kendime geçen gece tuvalete kalkarken az kalsın düşüodum yere.

:))))aynıyızdır bencede herkes açıp izliodur bir rahat vermioki doya doya izleyeyim kapattırıo hemen babasının sesini duyunca çok tekme atıo ben yanlızken öle yapmıo.

aklıma geldin zaten cnm yerini bilseydim uğruyacaktım.

valla keşke gelseydin telefonumuzda yokki arayalım demi ama üzüldüm şimdi vallla

canlarım aç gittim ben kan verdim 1 satta sonrada glikoz içip tekrar aldılar kanımı

halalar, teyzeler yarışıyo bakıyorum: ne güzel. allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasib etsin. hepsi de çok zevkli şeyler. hele de minikleri içinde hayal edince bi başka oluyor..! opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım geçmiş olsun dinlen bari birazcıkkk

maşallah gözün aydın canım:nazar::nazar:

sağol canım.

oyyyy masallah kız poponu kası walla ne guzel buyumus tü tü tüüüüüüü :nazar::nazar::nazar:

kaşıyım bari kaydirigubbakcemile4

gözün aydın canım maşallah tombiş oğluna galiba bende tatlılara veda edicem gerçi benim drun kiloma bişey dediği yok çokta alsam ses etmiyor hiç yada en son kontrolde bütün aylar için konuşacak yanarım o zaman valla en iyisi ben önlemimi alayım

benimki de fazla üstünde durmuyor ama dikkat et diyip duruyor, demesi kolay tabi..Evet acil önlem almamıs lasım cokacimcoook

hadi gözün aydın canım büyümüş oğluşun maşallah ...ömrünün sonuna kadar sağlıklı olsun inş

amin canım cümlemizinki

maşallah canım oğluna gözün aydın bende şuanda ilaç kullanmıyorum ilacım bitti kan testlerim iyi çıktı aile hekimi ilaç içmene gerek yok dedi

sende 8 aya kadar çalışıcanmı bende istiyorum Allah izin verirse

sağol esmacım.ben de bi ben kullanmıyorum diye doktora kızıyodum, acaba ondan habersiz başka doktora yazdırsammı falan diye bile düşünmüştüm :) demek tek değilmişim.

Evet 37. haftaya kadar çalışcam.aslında özenmiyor değilim, vaktinde izin alanlara, ama bebeğime daha çok vakit kalsın istiyorum.

yarencim gözün aydın canım

sağol canım. şekerin yüksek çıkmış, üzüldüm. inş 2.si normal çıkari problem yaşamazsın.

yaren gözün aydın canım hadi bakalımm

sağol serapcım.

yaren gözün aydın canım maşallah bebişine iyi bakmışşsın annesi:nazar: kiloyuda takma çünkü ne kadar istesekte artık hem bebişler hem biz çok hızlı kilo alacağız çevremde herkes aynı şeyi söylüyor 6aya kadar almazsın sonra çok fazla alırsın diyorlar ne yapalım doğumdan sonra nasip olurda görüşebilirsek zayıflama topiği açarız kızlar :dance:

sağol tugbacım. öyle oldu valla, nasıl böyle kontrolsüz kilo alıyorum, hayret bişey.görüşcez tabi kız..zayıflama topiği iyi fikir, izinler bitene kadar vermemiz lazım kiloları, ama emzirme döneminde nasıl olcak, o da bi muamma..-tatlicadiarzu-

Yareeen maşallah oğluna yaa:nazar::nazar: Kocaman olmuş. Senin de doktor benimki gibi kilolara bir şey demiyor herhaldekaydirigubbakcemile3

Sağol canım. Evet fazla baskı yapmıyo :) İyi mi, kötü mü anlamadım ki.

YARENCİM MAŞALLAH YAV KOCAMAN OLMUŞ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN CANIM GÖZÜN AYDIN:nazar:
[

Evet fatoş teyzesi büyüdü oğlum.Sağolasın, cümlemizinki nazarlardan uzak olsun.

hadi gözün aydın teyzoşşş. Masallah bebişine :nazar::nazar:sen devam izni alcaksın bende 3 hafta sonra dogum öncesi iznimi baslatıcam ikizlerde 30 hafta malum. Cok isterdim eklemek bende ama dayanamam calısmaya şimdiden cok bunalıyorum oturdugum yerde :umursamaz:hayırlısı olsunnn artıkkkk

Sağol şekerim. Senin izin hakkın daha fazla zaten, bence de evde güzel güzel dinlen, kolay değil üç canlısın sen :)

ben de oğlumu görücemmm yarın!!! çok heyecanlıyım..

yaren senin mesajı bulamadım alıntı yamak için ama maaşallah bebişine!! Kocaman omuş... tebrikler annesi!!:nazar:

şeker konusunda da benim 76 çıkmıştı açlık kan şekerim 2-3 hafta önce ölçtüğünde, açlıktan ölüyorudm hakkaten ama.. kaydirigubbakcemile3 haftaya yapacak heralde bizim şeker yüklememeizi ama ben çok korkuyorum çünkü babam insülin kullanıyor , şeker hastası.. Genetik ya bu da.. mirmirmirmir

Sağol esracım, yarın sen de benim gibi ağzı kulaklarında olacaksın demekki.iyi haberlerle gel canım.

inş şekerin korktuğun gibi olmaz..iyi sonuçlar alırsın.

valla keşke gelseydin telefonumuzda yokki arayalım demi ama üzüldüm şimdi vallla

canlarım aç gittim ben kan verdim 1 satta sonrada glikoz içip tekrar aldılar kanımı

hoşgeldin canım geçmiş olsun dinlen bari birazcıkkk

cnm dinlenmek için değilde seni görmek için uğramayı düşündüm ama dediğim giibi işyerini bilmiyorum zaten ben bursayı daha tam bilio sayılmam:))))

Hulen cim geçmiş olsun cnm iyi dinlen bol bol sıvı al.aman dikkat et kendine cnm.

hepinizin aklında olsun.

Ay canım sabah gördüm ben de haberlerde. Zaten çok ta pahalı onlar.

canım bende yeşilde oturuyorum bayağı aramız varmışşş

Ay Yeşil' de misin sen adaşım yaa çok severim ben oraları. Bursayı da çok özledim:gitme: Ben üniversiteyi Bursada okudum 1 sene setbaşında oturduk, Yeşil türbe ile Emirsultan türbe arasındaydı evimiz setbaşında. Bursa ikinci memleketiim derim hep zaten. Aile dostlarımız falan da var doğduğumdan beri her yaz ve kış tatilinde Bursa' ya gelmişimdir.
Üniversiteden sonra hiç gelemedim neredeyse 7 sene olacak:çok üzgünüm:

kızlar oğlumun cicilerini ekledim bunlar bendekiler anneannesindekileri çekemedim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=12763

Güle güle kullansın hepsini inşallahopuyorumnanaktan

Back