maşallah gözün aydın canım
sağol canım.
kaşıyım bari
gözün aydın canım maşallah tombiş oğluna galiba bende tatlılara veda edicem gerçi benim drun kiloma bişey dediği yok çokta alsam ses etmiyor hiç yada en son kontrolde bütün aylar için konuşacak yanarım o zaman valla en iyisi ben önlemimi alayım
benimki de fazla üstünde durmuyor ama dikkat et diyip duruyor, demesi kolay tabi..Evet acil önlem almamıs lasım cokacimcoook
hadi gözün aydın canım büyümüş oğluşun maşallah ...ömrünün sonuna kadar sağlıklı olsun inş
amin canım cümlemizinki
maşallah canım oğluna gözün aydın bende şuanda ilaç kullanmıyorum ilacım bitti kan testlerim iyi çıktı aile hekimi ilaç içmene gerek yok dedi
sende 8 aya kadar çalışıcanmı bende istiyorum Allah izin verirse
sağol esmacım.ben de bi ben kullanmıyorum diye doktora kızıyodum, acaba ondan habersiz başka doktora yazdırsammı falan diye bile düşünmüştüm :) demek tek değilmişim.
Evet 37. haftaya kadar çalışcam.aslında özenmiyor değilim, vaktinde izin alanlara, ama bebeğime daha çok vakit kalsın istiyorum.
yarencim gözün aydın canım
sağol canım. şekerin yüksek çıkmış, üzüldüm. inş 2.si normal çıkari problem yaşamazsın.
yaren gözün aydın canım hadi bakalımm
sağol serapcım.
yaren gözün aydın canım maşallah bebişine iyi bakmışşsın annesi
kiloyuda takma çünkü ne kadar istesekte artık hem bebişler hem biz çok hızlı kilo alacağız çevremde herkes aynı şeyi söylüyor 6aya kadar almazsın sonra çok fazla alırsın diyorlar ne yapalım doğumdan sonra nasip olurda görüşebilirsek zayıflama topiği açarız kızlar :dance:
sağol tugbacım. öyle oldu valla, nasıl böyle kontrolsüz kilo alıyorum, hayret bişey.görüşcez tabi kız..zayıflama topiği iyi fikir, izinler bitene kadar vermemiz lazım kiloları, ama emzirme döneminde nasıl olcak, o da bi muamma..-tatlicadiarzu-
Yareeen maşallah oğluna yaa
Kocaman olmuş. Senin de doktor benimki gibi kilolara bir şey demiyor herhaldekaydirigubbakcemile3
Sağol canım. Evet fazla baskı yapmıyo :) İyi mi, kötü mü anlamadım ki.
YARENCİM MAŞALLAH YAV KOCAMAN OLMUŞ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN CANIM GÖZÜN AYDIN
[
Evet fatoş teyzesi büyüdü oğlum.Sağolasın, cümlemizinki nazarlardan uzak olsun.
hadi gözün aydın teyzoşşş. Masallah bebişine
sen devam izni alcaksın bende 3 hafta sonra dogum öncesi iznimi baslatıcam ikizlerde 30 hafta malum. Cok isterdim eklemek bende ama dayanamam calısmaya şimdiden cok bunalıyorum oturdugum yerde :umursamaz:hayırlısı olsunnn artıkkkk
Sağol şekerim. Senin izin hakkın daha fazla zaten, bence de evde güzel güzel dinlen, kolay değil üç canlısın sen :)
ben de oğlumu görücemmm yarın!!! çok heyecanlıyım..
yaren senin mesajı bulamadım alıntı yamak için ama maaşallah bebişine!! Kocaman omuş... tebrikler annesi!!
şeker konusunda da benim 76 çıkmıştı açlık kan şekerim 2-3 hafta önce ölçtüğünde, açlıktan ölüyorudm hakkaten ama.. kaydirigubbakcemile3 haftaya yapacak heralde bizim şeker yüklememeizi ama ben çok korkuyorum çünkü babam insülin kullanıyor , şeker hastası.. Genetik ya bu da.. mirmirmirmir
Sağol esracım, yarın sen de benim gibi ağzı kulaklarında olacaksın demekki.iyi haberlerle gel canım.
inş şekerin korktuğun gibi olmaz..iyi sonuçlar alırsın.