• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

fikirevi arabanız çok şekermiş güle güle kullanın inş canım.. biz şimdi almıcaz bahar gelsin öle inş kışın zaten fazla dışarı çıkmayız çıksakta arabayla götürür eşim. lazım olmaz heralde

sağol canım aslında ben biraz puseti için tercih ettim bu arabayı çıkıp elde taşınabiliyor
hastane için falan .çok iyi oluyor eşimin yigeninde var 6 ay süper kullanışlı bebegi gezmeye getirdiğine içinde uyutuyor
sıcacık tutyor tavsiye ederim
arabasınıda almışken çıksın aradan dedik
6 ay sonra arabayı pustei çıkartıp kullanmaya başlarız dedik

selam kızlar..
bugün ancak yazabildim, geçmişi okuyamadım,
size bişey sorcaktım, ben şifonyer alcam kızıma tek, yerim olmadığından oda alamıyorum, zamanı gelince inş. oda olcak ta, bu şifonyeri nerden alayım aranızda alan varmı tek şifonyer, eşim ikeadan alalım diyo hem kaliteli hem sağlıklı, ama acaba nerden alsam internetten falan baktım var bişeyler belis die bi marka falan var ama bana bi fikir versenize canlarım.
hadi öptüm..

nasılsınız özledim sizi.. geçmişi okuyamıyorum.. bilmem gereken önemli bişey varsa söylersiniz dimi.. . bide
yediğimiz besinler bebişe ne zaman ulaşıyor bunu bulamadım.. yakın zamanda doktora gidecek olan varsa sorarmı lütfen..

selam kızlar..
bugün ancak yazabildim, geçmişi okuyamadım,
size bişey sorcaktım, ben şifonyer alcam kızıma tek, yerim olmadığından oda alamıyorum, zamanı gelince inş. oda olcak ta, bu şifonyeri nerden alayım aranızda alan varmı tek şifonyer, eşim ikeadan alalım diyo hem kaliteli hem sağlıklı, ama acaba nerden alsam internetten falan baktım var bişeyler belis die bi marka falan var ama bana bi fikir versenize canlarım.
hadi öptüm..

canım ikeada nasıl bilmem ama görümcem kızına aldı belisten oda takımı şifonyeri çok güzel bunu almıştı tavsiye ederim
http://www.belis.com.tr/urun_resimleri/305/buyuk.jpg

Son düzenleme:
fikirevi arabanız çok şekermiş güle güle kullanın inş canım.. biz şimdi almıcaz bahar gelsin öle inş kışın zaten fazla dışarı çıkmayız çıksakta arabayla götürür eşim. lazım olmaz heralde

[kızlar bizde aldık arabamızı CHİCCO CT01
Chicco Trio CT01 Bebek Arabası - İlke Bebe Çeyiz Sarayı

puset ve arabadan oluşuyor bir 0-13 kglık araba koltugu/anakucagımız kaldı
hayırlısyla onuda alınca azalmış oluyor eksikler

güle güle kullanın canım arabanızda pek güzelmiş :nazar:[/QUOTE]

çok güzel güle güle kullansın elamız

çok teşekkürler teyzeleri kaydirigubbakcemile2

nasılsınız özledim sizi.. geçmişi okuyamıyorum.. bilmem gereken önemli bişey varsa söylersiniz dimi.. . bide
yediğimiz besinler bebişe ne zaman ulaşıyor bunu bulamadım.. yakın zamanda doktora gidecek olan varsa sorarmı lütfen..

canım 1 saat sonr aulaşıyor demişti doktorum

kızlar dün bişey sormuştum ya badi tulum kaçar tane aldınız bebişlerinizeee
valla ben alıp duruyorum kış bebeği olucak bebişler büyüklü küçüklü çok çok al bide kışın çamaşır yıkayıpta kurutamamakta olur yani benim öle olucak gibi

5 tane çıtçıtlı badi bir tane tulum aldım bebek çabuk büyüdüğü için hemen küçülüyor tulumlar onun için doğduktan sonra bir kaç tane dha tulum alıcam

aytencim sağol canımcım bende o kadar aldım canım ama az mı olur bilmiyorum bide diyolarki tulumları ayaklı almayın bebiş rahat edemiyomuş içinde sizce doğrumusur???

tuğbacım safya atlamışım görmemişim araban çok güzel canım güle güle kullan resimdeki renktemi aldın hoşuma gitti gri

fatoş'um gitmişsin heralde. inş korkulacak bişey yoktur canım,çok üzüldüm inan ki,dua edeceğim senin için. İyi haberlerle gelirsin inş.:Saruboceq:

kızlar dün bişey sormuştum ya badi tulum kaçar tane aldınız bebişlerinizeee

canım ben kendim almadığım için bilmiyorum ama halam yeni doğum yaptı tulum alacaksanız biraz büyük alın çünkü 3den fazla giyemiyormuş hemen boyu uzadı diyor
birde ilk doğduğunda tulum değilde zıbın daha iyi oluyormuş alttan çıtçıtlı badilerde tabi benim deneyimli annelerden öğrendiğim bu ama tabi tulumda ilk aylardan sonra baya kullanışlı oluyormuşsengözlerimebaksanab

aytencim sağol canımcım bende o kadar aldım canım ama az mı olur bilmiyorum bide diyolarki tulumları ayaklı almayın bebiş rahat edemiyomuş içinde sizce doğrumusur???

evet canım ayaklı tulum alma ben bir tane aldım oda ayaklı değil ben yeğenime almıştım tulum 2 bilemedin 3 kere anca giymiştir ayaklı olduğu için boyu uzayınca rahatsız etti giyemedi

Back