http://bubblebaby.ie/images/products/ct0.2%20duo.jpg
burdaki gibi.. anakucağı monte edilince yüzü size bakıyor
burdaki gibi.. anakucağı monte edilince yüzü size bakıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa şibleydi di mi ben de düşünüyordum oranın adı neydi diyeopuyorumnanaktan orda fırın vardı köşede Somuncu babaydı galiba adı onun arka sokağında oturmuştum. Ay keşke canım gelsem hem Bursamı hem sizleri görsem. Daha diplomamı almadım daha inşallah onu alma bahanesiyle gelicem. Belki oğlumla geliriz hem kızını görmeye:roflol:
kızlar walla daha ucuzu varmı bilmiyorum çok kastım... havale ile ödemede 482 ye indi fiyat...
http://www.rakipsizfiyat.com/?catalogId=174&businessPartnerId=110&itemId=15072
heyy aloo serabın kızına ben talibim kimse kız bakmaya gitmesin
evet evet canım somuncu baba valla süper şeyler oluyo orda bizim oralar güzel valla sen o zaman benim kayınpederimi falan kesin tanırsın sütçü bizim orda herkes tanır her zaman bekleriz valla gelin kızımı görmeye her zaman beklerizz
heyy aloo serabın kızına ben talibim kimse kız bakmaya gitmesin
hulen geçmiş olsun canım
,akarahan bebeğine aldığın şeylre çok güzel canım Allah giydirmeyi nasip etsin inş
kızlar ben daha bebek arabasını düşünmüyorum almayı bi doğsun büyüsünde zaten ilk aylar pek lazım olmucak
Kızlar tansiyonum çok yüksek çıktı tetanoz yapmadılar hastaneye sevk ettiler çıkıyoruz şimdi yatırabilirler haber vereyim dedim.
hulen geçmiş olsun canım
,akarahan bebeğine aldığın şeylre çok güzel canım Allah giydirmeyi nasip etsin inş
kızlar ben daha bebek arabasını düşünmüyorum almayı bi doğsun büyüsünde zaten ilk aylar pek lazım olmucak
Kızlar tansiyonum çok yüksek çıktı tetanoz yapmadılar hastaneye sevk ettiler çıkıyoruz şimdi yatırabilirler haber vereyim dedim.
ben duramam evde afakanlar basar beni.. kırkını doldurduktan sonra çıkarız alışveriş merkezine vs.. hem bahara denk geliyor havalar az ısınmış oluyor.. eşim benle dalga geçiyor ya ikeanın ya koruparkın kapısında doğurucakmışım gezmeden duramam zemuszemus
canım ciciler çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah