evet memnun kalmış olmaz olur mu kız koca üniversite hastanesi
hayırlısı artık o gün hayırlısıyla bi gelsin Allah yardım eder işallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet memnun kalmış olmaz olur mu kız koca üniversite hastanesi
one ya 7500 liramı akannehir çok yaaa o parayla neler alınır yabursada arkadaşım acıbademde epudral sezeryan oldu ama 7.5 milyara mal olmuş....ama diyoki ne ağrısı o ne ...ben hiç anlamadım çok hafif ağrı olunca ağrı pompası denen şe varmış ona sıkınca rahatlıyomuş....oğlu oldu çok tatlı
aynen benim hep öle oluyo canım sabah kalkıyom karnım yamuk az okşuyom oraya dokunuyom düzeliyo uyuyolar kıçını dikip heraldekızlar ya bende 27. haftalık hamişim .bazen karnımın bi tarafına bebiş toplanıp
kalıyor sanki sizede öle oluyormu.taş gibi oluyor karnm.
kasılmalar nasıl olurki ben hiç anlamıyorum :uhm:Canım hoş geldin...Benim de öyle oluyo zaman zaman. Okşuyorum yumuşak yumuşak Konuşuyorum biraz rahatlıyo...Ama bu haftalarda rahim doğuma hazırlık için kasılmalar yaparmış. Kaan Kocatepe nin sitesinde okumuştum. Bir saatte dörtten fazla kasılma olursa doktorunuzu arayın. erken doğum habercisidir. diyodu.
inşallah canım bir 3 ay daha nasıl dayanırım bilmiyorum diyete.. bu sefer daha da ağırlaştıracaklar çekicez elimiz mahkum bebeğim sağlıklı olsun da..
sor bakiyim arkadaşına 10 cm açıklık olana kadar epidurali bekletmişler mi.. benim arkadaşıma öyle yapmışlar da akannehir bütün sancıyı çekmiş.. ama tabi epidurali taktıktan sonra ağrı yokoluyor. ama 10 cm açılana kadar insanın anası ağlıyor o sancıdan töbe töbe.. ben hastaneyi ayağa kaldırmayı düşünüyorum isterlerse takmasınlar..
güle güle canım inşallah iyi çıkar sonucun
hayırlısı artık o gün hayırlısıyla bi gelsin Allah yardım eder işallah
one ya 7500 liramı akannehir çok yaaa o parayla neler alınır ya
aynen benim hep öle oluyo canım sabah kalkıyom karnım yamuk az okşuyom oraya dokunuyom düzeliyo uyuyolar kıçını dikip heralde
kasılmalar nasıl olurki ben hiç anlamıyorum :uhm:
canım sabret lütfen evet bu aylar daha zorumuz olucak valla ne yapcaz bilmiyomm
bizde murat beyle konuştuk epidural normal doğum için dediki rahimin biraz açılması gerekiyomuş ağrı başlamadan epidural takarsak ıkınma olmuyo dedi ana sancıların çekilmesi gerekiyomuş canlarımmm bide herkes sonra felç kalma olayını falan soruyomuş o binde bir her doğumda olan risk oluyo dedi amaç zaten belden aşaısının uyuşturulması ve kimi kadın 2 saatte kimisi 2 günde topluyo kendini dedi sonra gelip az daha felç kalıyoduk diyolar bilinçsizce dedi ben öneriyorum dedi kızlarrr
olaj sen neden normal doğumdan bu kadar korkuyosun peki bişey mi geçirdin daha önce belkide çok kolay olucak doğumun bilemezsinki zaten doktorlar söylüyo canım
canım sabret lütfen evet bu aylar daha zorumuz olucak valla ne yapcaz bilmiyomm
bizde murat beyle konuştuk epidural normal doğum için dediki rahimin biraz açılması gerekiyomuş ağrı başlamadan epidural takarsak ıkınma olmuyo dedi ana sancıların çekilmesi gerekiyomuş canlarımmm bide herkes sonra felç kalma olayını falan soruyomuş o binde bir her doğumda olan risk oluyo dedi amaç zaten belden aşaısının uyuşturulması ve kimi kadın 2 saatte kimisi 2 günde topluyo kendini dedi sonra gelip az daha felç kalıyoduk diyolar bilinçsizce dedi ben öneriyorum dedi kızlarrr
olaj sen neden normal doğumdan bu kadar korkuyosun peki bişey mi geçirdin daha önce belkide çok kolay olucak doğumun bilemezsinki zaten doktorlar söylüyo canım
hııı sorma esmacım özeller böle adamı tırtıklıyo kıss napcan geçende bi arkadaşın görümcesi doğum yaptı oda özelde o normal diye gitti epudralde istememeiş ama açılma olmayınca sezeryane almışlar onunda 4.5 milyara olmuş doğumu
esmacım kasılma gelince karnının bir tarafı taş gibi katılaşıyormuş. bana böyle söyledi arkadaşım. sen netten biraz araştır
canım ben tüp bebek tedavisi oldum 3 yıl bekledim bu bebeği ve ilk çocuğum düşükle kaybettim bunu hem tehlikeye atmak istemiyorum hemde çevremde çok kötü tecrübeleri olan arkadaşlarım var ondan
Maşallah canımmmmmm...... Ben dün doktora ilaçlarımı içmiyorum dedim şikayet ettim kendimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Demirim biraz düşükmüş Bosver dedi bana bende demir içeren yiyecekler yiyim bari dididmmmm opuyorumnanaktannaptın kuşum diyetisyene gittin mi
benim yaptığım diyet işe yaramış
1 ay önce 74.800 düm dün yine aynı çıktım tartıda ama
bebiş kilosunu 2 ye katlamış 1.104 gram olmuşkaydirigubbakcemile3
doktor çok iyi devam dedi kalsiyuma ve proteine ağırlık vermeye devam et dedi
yine tatlı çikolata abur cubur hamur işi kola yok ekmeğide az yiyorum
dün 2 tane küçük kurabiye yemiştim dayanamayıp bişey olur mu dedim
yok o kadardan olmaz dedi
oyyy maşallahhhh kocaman olmuşlar sevilay allah nazarlardan saklasın onları... topiğin nazar boncuğu onlar...
Saol Teyzesiiii Büyüyorlar artık hepimizin kuzularını rabbim nazardan saklasın...
hihoyyythihoyyytAllah mutluluğunuzu daim etsin şekercimmmmm....... Ne güzeliyiyim esracım sağol benimde perşembeleri dönüyor.. gece eşim uyanmış beni oğlumun annesi kurban olurum ben sana diye seviyordu aklıma geliyor gözlerim doluyor şükürler olsun allahıma bana böyle bir eş nasip ettiği için ve şükürler olsun ki ona bir evlet verebildiğim için...
Baskı yapınca böyle oluyorrr şeker daha cookkkk yancakmış ama hiçt belli olmaz hemen atlatırız belki.. Sağlıklı olsunlarda dimi bosver yansın midemizzzzkaydirigubbakcemile5kızlar benim midemde acaip yanıyo bişiy yiyemiyorum meyveler bile yakıyo ee napalım bebişimiz için çekicez daha bunlar iyi günlermimizmiş bide :)
hadi gözün aydın teyzoşşş. Masallah bebişine sen devam izni alcaksın bende 3 hafta sonra dogum öncesi iznimi baslatıcam ikizlerde 30 hafta malum. Cok isterdim eklemek bende ama dayanamam calısmaya şimdiden cok bunalıyorum oturdugum yerde :umursamaz:hayırlısı olsunnn artıkkkkselam kızlar biz geldik.
esra ayten teşekkür ederim, evet iyi haberler getirdim size oğlumdan.
oğlum, canım oğlum 1270 gr olmuş, boyu da 38 cm. bu haftalarda artık kendi yaşamını sürdürebilme ihtimali artıyor dedi doktor. "bu bebek sağlıklı" dedi, başka da bişey demedi :) çok şükür.
gelelim kiloya.. son ayda yine 3 kilo, toplamda 10 kilo oldu benim artış. doktor uyardı, dikkat et dedi. sanırım ben de artık tatlılara veda etmek zorunda kalacağım.mafoldumben
işte böyle, büyümüş oğlum.. doktor bundan sonra büyüme hızlanır, bel,sırt ağrılarınız artar dedi, bebek ortalama haftada 150-200 gr alır dedi. yanii 1 ay sonra gittiğimde 2 kilo olur heralde oğlum :)
ve yine demir ilacı yazmadı, kan değerin normal, elevitdeki demir yeterli dedi..
1 ay sonra çalışmaya devam iznini alcam..ayy kızlar vuslata 5 kalmış gibi...
ama herkesin doğumu bir olmazki etrafına kulak asma bence sezaryanın iyileşme süresi ve sonrası çok zor oluyo bence ilk tercihin normal olsa senin ve bebeğin açısından daha sağlıklı tabi karar senin biz sadece yorumlarımızı söyledik canımmm
galiba iki ay sonra öyle bir noktaya gelicez ki herkes birbirine dayan diye destek çekicek burda.. ama iyi ki var şurası kafam dağılıyor kendi derdimi unutuyorum valla
kızlar dogumu dusunup kendınızı strese sokmayın doktorunuz en ıyısını bılır. normal dıyosa normal sezeryan dıyosa sezeryan. bı sekılde bıtıcek gecıcek cekıcegımız kac saat kac gunluk bı sancı kı. sımdıden germeyın ya kendınızı...