- 22 Şubat 2007
- 273
- 1
- 641
Canım normal ama benim hatta bi toplanıyor nefesim kesılıyor. Sonra bende oksuyorum konusuyorum geciyor bide bende 2 taneeee opuyorumnanaktanama yinede dikkat etmek lazım kasılmalar cok ve sık olursa dogru daktıraaa.s.kızlar ya bende 27. haftalık hamişim .bazen karnımın bi tarafına bebiş toplanıp
kalıyor sanki sizede öle oluyormu.taş gibi oluyor karnm.
Kendine ve bebişe dikkattt et güle güle canımmm gamyoncuiremsukızlar ben cıkıyorum...kayınvalıdeme gıdıcem bugun balık gunumuz. aksamda kalırız yarın aksam donerız kocısle. yarın aksam da arkadasımla nısanlısı gelıcekler yatıya. 2 gun gıremem anlıcagınız. cuma sabahtan seker yuklemesıne gıdıcem tekrar artık doktordan gelınce yazarım. ınsallah ıyı haberler getırırım sıze. opuyorum hepınızı gobıslerden kızlar...
sositosositosositosositoonda bide tekme sallıyorlar ohhhh diyorum acele etmeyinnn. daha zaman var bekleyinnn... acayip bi duygu bunu yasamayan herkese yasatsın rabbimmm.... :Saruboceq::Saruboceq:o toplanma bendede oluyo kızlar... karnımın bi tarafı şişiyo semsert oluyo orası ama biraz can yakıcı... bende elimle azıcık seviyorum okşuyorum konuşuyorum o zaman yavaş yavaş gevşiyo...