2010 Şubat Anneleri

one ya 7500 liramı akannehir çok yaaa o parayla neler alınır ya

kızlar ya bende 27. haftalık hamişim .bazen karnımın bi tarafına bebiş toplanıp
kalıyor sanki sizede öle oluyormu.taş gibi oluyor karnm.
aynen benim hep öle oluyo canım sabah kalkıyom karnım yamuk az okşuyom oraya dokunuyom düzeliyo uyuyolar kıçını dikip heralde

kasılmalar nasıl olurki ben hiç anlamıyorum :uhm:

canım sabret lütfen evet bu aylar daha zorumuz olucak valla ne yapcaz bilmiyomm

bizde murat beyle konuştuk epidural normal doğum için dediki rahimin biraz açılması gerekiyomuş ağrı başlamadan epidural takarsak ıkınma olmuyo dedi ana sancıların çekilmesi gerekiyomuş canlarımmm bide herkes sonra felç kalma olayını falan soruyomuş o binde bir her doğumda olan risk oluyo dedi amaç zaten belden aşaısının uyuşturulması ve kimi kadın 2 saatte kimisi 2 günde topluyo kendini dedi sonra gelip az daha felç kalıyoduk diyolar bilinçsizce dedi ben öneriyorum dedi kızlarrr

hayırlısı artık o gün hayırlısıyla bi gelsin Allah yardım eder işallah

olaj sen neden normal doğumdan bu kadar korkuyosun peki bişey mi geçirdin daha önce belkide çok kolay olucak doğumun bilemezsinki zaten doktorlar söylüyo canım

hııı sorma esmacım özeller böle adamı tırtıklıyo kıss napcan geçende bi arkadaşın görümcesi doğum yaptı oda özelde o normal diye gitti epudralde istememeiş ama açılma olmayınca sezeryane almışlar onunda 4.5 milyara olmuş doğumu

esmacım kasılma gelince karnının bir tarafı taş gibi katılaşıyormuş. bana böyle söyledi arkadaşım. sen netten biraz araştır

canım ben tüp bebek tedavisi oldum 3 yıl bekledim bu bebeği ve ilk çocuğum düşükle kaybettim bunu hem tehlikeye atmak istemiyorum hemde çevremde çok kötü tecrübeleri olan arkadaşlarım var ondan

galiba iki ay sonra öyle bir noktaya gelicez ki herkes birbirine dayan diye destek çekicek burda.. ama iyi ki var şurası kafam dağılıyor kendi derdimi unutuyorum valla

valla param olsada okadar veremem yazık deilmi sskam ödeneyo hastane doğum yapsam erimem ya Allah kolaylık versin güç versin inş. 6 senedir çalışıyorum ssk ödüyorum boşunamı devletten haklarımın hepsini istiyorumm :enbuyukkk: inş.

esmacım kasılma gelince karnının bir tarafı taş gibi katılaşıyormuş. bana böyle söyledi arkadaşım. sen netten biraz araştır

aa karnın bitarafı taş gibi oluncamı oluyomuş benim iki akşamdır yatmadan evvel taş gibi oluyo canım acıyo ay Allah korusun dur bi araştırayım bende yaa

canım ben tüp bebek tedavisi oldum 3 yıl bekledim bu bebeği ve ilk çocuğum düşükle kaybettim bunu hem tehlikeye atmak istemiyorum hemde çevremde çok kötü tecrübeleri olan arkadaşlarım var ondan

ama herkesin doğumu bir olmazki etrafına kulak asma bence sezaryanın iyileşme süresi ve sonrası çok zor oluyo bence ilk tercihin normal olsa senin ve bebeğin açısından daha sağlıklı tabi karar senin biz sadece yorumlarımızı söyledik canımmm

Maşallah canımmmmmm...... Ben dün doktora ilaçlarımı içmiyorum dedim şikayet ettim kendimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Demirim biraz düşükmüş Bosver dedi bana bende demir içeren yiyecekler yiyim bari dididmmmm opuyorumnanaktan

tamam sağol hayırlısı ....hepimiz için

galiba iki ay sonra öyle bir noktaya gelicez ki herkes birbirine dayan diye destek çekicek burda.. ama iyi ki var şurası kafam dağılıyor kendi derdimi unutuyorum valla

valla doğru haklısınız 2 ay sonra dahada zor işimiz doğurma aşamasına gelcez bakalım önce kim doğurucakkk

kızlar dogumu dusunup kendınızı strese sokmayın doktorunuz en ıyısını bılır. normal dıyosa normal sezeryan dıyosa sezeryan. bı sekılde bıtıcek gecıcek cekıcegımız kac saat kac gunluk bı sancı kı. sımdıden germeyın ya kendınızı...

o toplanma bendede oluyo kızlar... karnımın bi tarafı şişiyo semsert oluyo orası ama biraz can yakıcı... bende elimle azıcık seviyorum okşuyorum konuşuyorum o zaman yavaş yavaş gevşiyo...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…