Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tchiboda güzel bir tema başladı. içinde organik bebek tulumları yorgan falan var. ben bu akşam gidip bakıcam aklınızda bulunsun. sitesinden kataloguna bakabilirsiniz
günaydın canım sen nasılsın? haftayı yarıladık ve ben çok mutluyum... 1 hafta daha yaklaşıyoruz meleklerimize.... benim haftam çarşambaları dönüyo da ... kaydirigubbakcemile3
ne iyi olur valla keşke doğuma kadar bir daha temizlik yapmak gerekmese ama nerde bir hafta geçmez gene batar biz sırf odamızı değiştirmek istemiştik oda oldu normalde hergün azda olsa yapıyorum ama artık detaylı olarak doğumdan önce bir kerede daha yaparız temizlik tamam işte
of canım sende bendensın demek... su 100luklerı bı yaptıralım ıns ıkımızınkıde ıyı cıkıcak :sinifsinif:korktuğum başıma geldi diyetisyenim aradı, şekerim 188 çıkmış :sinifsinif: .. akşama kendi dr umla görüşücem herhalde 100 lük isticek.. o da yüksek çıkarsa şeker cihazı aldırıp evde kendim ölçücekmişim açlık tokluk..oof of
ZEYNEP kız babam annemi boşamadıktan sonra seninki seni hiç boşamaz...annem kumral babam esmer ben esmere yakın kumral erkek kardeşim sarışın ve yeşil gözlü :))) hala onu cami avlsunda buldumuzu düşünüyo hahaha
aynen canım benim eşimde öyle ben koltukta uyuya kalıyorum akşamları geliyor saçımı okşuyor göbeğimi seviyor öyle uyandırıyor beni geceleri ben sırtımı dönüp uyuyorum ona sarılıyor seni seviyorum diyor bende bir gece uyku sersemi iyi güzel demişim niye bende seni seviyorum demedim diye küsmüş bana allaha şükür gerçekten canım böyle eşler vermiş bize
ay ay ay ne mutlu kız, ben de akşama kocişime anlatıyım belki bana da bişiler düşünür :CüvCüv: bizimki daha ziyade göbekle ilgili olduğu için başını yukarı kaldırıp beni göremiyoo
oyyy kocaya bak sen masallah kız
benımkı bırak gece sevmeyı sabah kalktıgında bıle bı sure kendıne gelemıyo sersem gıbı oluyo bön bön bakıo suratıma garıbım ama olsun ben yınede cok sevıyorum onu koca bebegım o benım :asigim:
çok hoşsun zeynep yaaa...
walla bızde ıyıyız benımkının sesı cıkmıyo uyuyo heralde kuzucum gamyoncuiremsu
amin canım amin..c herkesin...maşallah canım Allah eşlinle muhabbetinizi bozmasın hiç
aynen canım benim eşimde öyle ben koltukta uyuya kalıyorum akşamları geliyor saçımı okşuyor göbeğimi seviyor öyle uyandırıyor beni geceleri ben sırtımı dönüp uyuyorum ona sarılıyor seni seviyorum diyor bende bir gece uyku sersemi iyi güzel demişim niye bende seni seviyorum demedim diye küsmüş bana allaha şükür gerçekten canım böyle eşler vermiş bize
selam kızlar biz geldik.
esra ayten teşekkür ederim, evet iyi haberler getirdim size oğlumdan.
oğlum, canım oğlum 1270 gr olmuş, boyu da 38 cm. bu haftalarda artık kendi yaşamını sürdürebilme ihtimali artıyor dedi doktor. "bu bebek sağlıklı" dedi, başka da bişey demedi :) çok şükür.
gelelim kiloya.. son ayda yine 3 kilo, toplamda 10 kilo oldu benim artış. doktor uyardı, dikkat et dedi. sanırım ben de artık tatlılara veda etmek zorunda kalacağım.mafoldumben
işte böyle, büyümüş oğlum.. doktor bundan sonra büyüme hızlanır, bel,sırt ağrılarınız artar dedi, bebek ortalama haftada 150-200 gr alır dedi. yanii 1 ay sonra gittiğimde 2 kilo olur heralde oğlum :)
ve yine demir ilacı yazmadı, kan değerin normal, elevitdeki demir yeterli dedi..
1 ay sonra çalışmaya devam iznini alcam..ayy kızlar vuslata 5 kalmış gibi...
korktuğum başıma geldi diyetisyenim aradı, şekerim 188 çıkmış :sinifsinif: .. akşama kendi dr umla görüşücem herhalde 100 lük isticek.. o da yüksek çıkarsa şeker cihazı aldırıp evde kendim ölçücekmişim açlık tokluk..oof of
of canım sende bendensın demek... su 100luklerı bı yaptıralım ıns ıkımızınkıde ıyı cıkıcak :sinifsinif:
YARENCİM MAŞALLAH YAV KOCAMAN OLMUŞ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN CANIM GÖZÜN AYDINselam kızlar biz geldik.
esra ayten teşekkür ederim, evet iyi haberler getirdim size oğlumdan.
oğlum, canım oğlum 1270 gr olmuş, boyu da 38 cm. bu haftalarda artık kendi yaşamını sürdürebilme ihtimali artıyor dedi doktor. "bu bebek sağlıklı" dedi, başka da bişey demedi :) çok şükür.
gelelim kiloya.. son ayda yine 3 kilo, toplamda 10 kilo oldu benim artış. doktor uyardı, dikkat et dedi. sanırım ben de artık tatlılara veda etmek zorunda kalacağım.mafoldumben
işte böyle, büyümüş oğlum.. doktor bundan sonra büyüme hızlanır, bel,sırt ağrılarınız artar dedi, bebek ortalama haftada 150-200 gr alır dedi. yanii 1 ay sonra gittiğimde 2 kilo olur heralde oğlum :)
ve yine demir ilacı yazmadı, kan değerin normal, elevitdeki demir yeterli dedi..
1 ay sonra çalışmaya devam iznini alcam..ayy kızlar vuslata 5 kalmış gibi...
korktuğum başıma geldi diyetisyenim aradı, şekerim 188 çıkmış :sinifsinif: .. akşama kendi dr umla görüşücem herhalde 100 lük isticek.. o da yüksek çıkarsa şeker cihazı aldırıp evde kendim ölçücekmişim açlık tokluk..oof of
korktuğum başıma geldi diyetisyenim aradı, şekerim 188 çıkmış :sinifsinif: .. Akşama kendi dr umla görüşücem herhalde 100 lük isticek.. O da yüksek çıkarsa şeker cihazı aldırıp evde kendim ölçücekmişim açlık tokluk..oof of
inşallah hayatım ya inşallah.... şok oldum sen o kadar ay diyet yap.. ama dr dedi 10 gün süper beslen 2 gün pasta ye şeker dengen bozulurmuş....
kızlar ya bende 27. haftalık hamişim .bazen karnımın bi tarafına bebiş toplanıp
kalıyor sanki sizede öle oluyormu.taş gibi oluyor karnm.