• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

bütün testler derken neyi kastediyorlar acaba.. içinde ne var hatırlıyor musun çok pahalı çıkmış seninki ya

esracım günaydın

eevet canım banada pahalı geldi sorduk bunlar doğum üzeri yapılan testler bunlar o zaman yapılmıyo dedi 4 tüp kan aldılar ama hatırlamıyorum bişiler dedi ama hatta halamda dedi bende yaptırmıştım o kadar tutuyo diye ama bilmiyorumm

Herkesinki 1kgı geçince korktum ben de. Ama iyi normalmiş demek ki bu haftalar için 760g. Bizimkiler küçük tabii şubat sonunda gelecekler. Ne hızlı büyüyorlar o halde artık...

iyiyim canım çok şükür oğlumda iyi
oh temizliğinde bitmiş keşke bi temizlik 2 3 ay gitse demi :)

ne iyi olur valla keşke doğuma kadar bir daha temizlik yapmak gerekmese ama nerde bir hafta geçmez gene batar biz sırf odamızı değiştirmek istemiştik oda oldu normalde hergün azda olsa yapıyorum ama artık detaylı olarak doğumdan önce bir kerede daha yaparız temizlik tamam işte

günaydın canım sen nasılsın? haftayı yarıladık ve ben çok mutluyum... 1 hafta daha yaklaşıyoruz meleklerimize.... benim haftam çarşambaları dönüyo da ... kaydirigubbakcemile3

iyiyim esracım sağol benimde perşembeleri dönüyor.. gece eşim uyanmış beni oğlumun annesi kurban olurum ben sana diye seviyordu aklıma geliyor gözlerim doluyor şükürler olsun allahıma bana böyle bir eş nasip ettiği için ve şükürler olsun ki ona bir evlet verebildiğim için...

dun yaptırdım tatlım 164 cıktı. cuma gunu 100luk 3 saat suren yapılıcak ona gore bı rota cızıcez doktorumla :sinifsinif: senın nasıldı?

ben bu akşam alıcam sonucumu işalla yüksek çıkmaz...

eevet canım banada pahalı geldi sorduk bunlar doğum üzeri yapılan testler bunlar o zaman yapılmıyo dedi 4 tüp kan aldılar ama hatırlamıyorum bişiler dedi ama hatta halamda dedi bende yaptırmıştım o kadar tutuyo diye ama bilmiyorumm

peşin peşin aldılar demek ki.. alem şu hastaneler de..

Herkesinki 1kgı geçince korktum ben de. Ama iyi normalmiş demek ki bu haftalar için 760g. Bizimkiler küçük tabii şubat sonunda gelecekler. Ne hızlı büyüyorlar o halde artık...

canım bızımkıler forumun en mınıklerı herkes bızden ılerde bızımkılerde 1-2 hafta sonra 1 kıloya ulasırlar merak etme sen delikafadulden

sağol ZEYNEP iyiyiz çok şükür siz nasılsınız bebişinle sen yani :))))

iyiyim esracım sağol benimde perşembeleri dönüyor.. gece eşim uyanmış beni oğlumun annesi kurban olurum ben sana diye seviyordu aklıma geliyor gözlerim doluyor şükürler olsun allahıma bana böyle bir eş nasip ettiği için ve şükürler olsun ki ona bir evlet verebildiğim için...

ay ay ay ne mutlu kız, ben de akşama kocişime anlatıyım belki bana da bişiler düşünür :CüvCüv: bizimki daha ziyade göbekle ilgili olduğu için başını yukarı kaldırıp beni göremiyoo

oyyy kocaya bak sen masallah kız :nazar:
benımkı bırak gece sevmeyı sabah kalktıgında bıle bı sure kendıne gelemıyo sersem gıbı oluyo bön bön bakıo suratıma garıbım ama olsun ben yınede cok sevıyorum onu koca bebegım o benım :asigim:

sağol ZEYNEP iyiyiz çok şükür siz nasılsınız bebişinle sen yani :))))
walla bızde ıyıyız benımkının sesı cıkmıyo uyuyo heralde kuzucum gamyoncuiremsu

kızlar benim midemde acaip yanıyo bişiy yiyemiyorum meyveler bile yakıyo ee napalım bebişimiz için çekicez daha bunlar iyi günlermimizmiş bide :)

maşallah canım Allah eşlinle muhabbetinizi bozmasın hiç

kızlar benim midemde acaip yanıyo bişiy yiyemiyorum meyveler bile yakıyo ee napalım bebişimiz için çekicez daha bunlar iyi günlermimizmiş bide :)

senin oğlan bayaa saçlı olcak galiba esma kaydirigubbakcemile3
benim kız kelmi olcak acaba ya midem yanmıyo hiç sırnaşık şey

canım rennie war hamılelıkte kullanılıyor mıde yanması ıcın dırek kesıyormus teyzemın kızı 1 hafta sonra sezeryana gırıcek son 3 aydır elınde rennıe ıle gezıyor aklında bulunsun doktoruna yazdır ıstıyosan.
bende yanma falan yok benım kız keltoş prenses olucak heralde.anasıda babasıda esmer kıllı halbukı bu kıme cektıyse :roflol:

aynen canım benim eşimde öyle ben koltukta uyuya kalıyorum akşamları geliyor saçımı okşuyor göbeğimi seviyor öyle uyandırıyor beni geceleri ben sırtımı dönüp uyuyorum ona sarılıyor seni seviyorum diyor bende bir gece uyku sersemi iyi güzel demişim niye bende seni seviyorum demedim diye küsmüş bana allaha şükür gerçekten canım böyle eşler vermiş bize

Back