canım ben bu sefer bütün testlerimi yaptırdım değişik bişeylerde söylediler ama anlamadım ben 235 tl verdim bi daha tahlilim olmucakmış öle dedilerr
ne dedilerki canım heralde genel testleri yaptılarr canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben bu sefer bütün testlerimi yaptırdım değişik bişeylerde söylediler ama anlamadım ben 235 tl verdim bi daha tahlilim olmucakmış öle dedilerr
bütün testler derken neyi kastediyorlar acaba.. içinde ne var hatırlıyor musun çok pahalı çıkmış seninki ya
esracım günaydın
gunaydın sekerlerr
iyiyim canım çok şükür oğlumda iyi
oh temizliğinde bitmiş keşke bi temizlik 2 3 ay gitse demi :)
günaydın canım sen nasılsın? haftayı yarıladık ve ben çok mutluyum... 1 hafta daha yaklaşıyoruz meleklerimize.... benim haftam çarşambaları dönüyo da ... kaydirigubbakcemile3
dun yaptırdım tatlım 164 cıktı. cuma gunu 100luk 3 saat suren yapılıcak ona gore bı rota cızıcez doktorumla :sinifsinif: senın nasıldı?
eevet canım banada pahalı geldi sorduk bunlar doğum üzeri yapılan testler bunlar o zaman yapılmıyo dedi 4 tüp kan aldılar ama hatırlamıyorum bişiler dedi ama hatta halamda dedi bende yaptırmıştım o kadar tutuyo diye ama bilmiyorumm
Herkesinki 1kgı geçince korktum ben de. Ama iyi normalmiş demek ki bu haftalar için 760g. Bizimkiler küçük tabii şubat sonunda gelecekler. Ne hızlı büyüyorlar o halde artık...
iyiyim esracım sağol benimde perşembeleri dönüyor.. gece eşim uyanmış beni oğlumun annesi kurban olurum ben sana diye seviyordu aklıma geliyor gözlerim doluyor şükürler olsun allahıma bana böyle bir eş nasip ettiği için ve şükürler olsun ki ona bir evlet verebildiğim için...
iyiyim esracım sağol benimde perşembeleri dönüyor.. gece eşim uyanmış beni oğlumun annesi kurban olurum ben sana diye seviyordu aklıma geliyor gözlerim doluyor şükürler olsun allahıma bana böyle bir eş nasip ettiği için ve şükürler olsun ki ona bir evlet verebildiğim için...
walla bızde ıyıyız benımkının sesı cıkmıyo uyuyo heralde kuzucum gamyoncuiremsusağol ZEYNEP iyiyiz çok şükür siz nasılsınız bebişinle sen yani :))))
kızlar benim midemde acaip yanıyo bişiy yiyemiyorum meyveler bile yakıyo ee napalım bebişimiz için çekicez daha bunlar iyi günlermimizmiş bide :)
kızlar benim midemde acaip yanıyo bişiy yiyemiyorum meyveler bile yakıyo ee napalım bebişimiz için çekicez daha bunlar iyi günlermimizmiş bide :)
ben bu akşam alıcam sonucumu işalla yüksek çıkmaz...
peşin peşin aldılar demek ki.. alem şu hastaneler de..