günaydın canım hoş geldin nasılsın?
amin canım inşallah
hoşbulduk canım çok şükür iyiyim ne olsun aynen devam hayat mücadelesine
sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım hoş geldin nasılsın?
amin canım inşallah
günaydın canım hoş bulduk nasılsın oğlun nasıl biz dün iş yapmadaık ama annemleri izlerken yorulduk valla
aynı canım dediğin gibi hayat mücadelesi nolsun iyim şükürhoşbulduk canım çok şükür iyiyim ne olsun aynen devam hayat mücadelesine
sen nasılsın
günaydın kızlar erkenden şeker yüklemesine gittim başım kazan gibi. tansiyonum düştü galiba. nasısınız bugün
hoşbulduk canım çok şükür iyiyim ne olsun aynen devam hayat mücadelesine
sen nasılsın
hoşgeldin canım nasılsın
Hatırlıyorum canım ondan sordum. Bizim taraflar öyleymiş sadece herhalde. Bir çok kişinin haberi bile yok biraz yağmur yağmış diyorlar. Ben hiç uyuyamadım:1shok:anladım canım karıştırdım bende altındağdayım biliyosundur sen
günaydın kızlar erkenden şeker yüklemesine gittim başım kazan gibi. tansiyonum düştü galiba. nasısınız bugün
naptın kuşum diyetisyene gittin mi
benim yaptığım diyet işe yaramış
1 ay önce 74.800 düm dün yine aynı çıktım tartıda ama
bebiş kilosunu 2 ye katlamış 1.104 gram olmuşkaydirigubbakcemile3
doktor çok iyi devam dedi kalsiyuma ve proteine ağırlık vermeye devam et dedi
yine tatlı çikolata abur cubur hamur işi kola yok ekmeğide az yiyorum
dün 2 tane küçük kurabiye yemiştim dayanamayıp bişey olur mu dedim
yok o kadardan olmaz dedi
hoş bulduk canım biz iyiz oğlumla sen nasılsın kızın nasıl
valla iyiyiz canım kızımda iyi bol bol uyuyo büyüsün uyuyupta demi akşamları çok kıpraşıyoo bugünde hava böle insanı kasvet basıyo vallaa oğluşun nasıl fıkır fıkırmı bakımm
uyusunda büyüsün vakti gelincede gelsin annesini kollarına canım hiç uyumuyor galiba benim oğlum sabah erkenden başlıyor oynamaya dün pek ilgilenemedim konuşamadım küstü galiba bana akşam annemler gittikten sonra konuştum biraz oynamaya başladı hemen burdada hava kötü tam evde uyuma havası
hoşgeldin canım nasıl geçti nereye yaptırdın testini canım
Benimki özellikle de ben yorgun ya da yoğun olduğumda hiç kıpırdamıyor. Ne zamanki uzansam o zaman hissediyorum.
uyusunda büyüsün vakti gelincede gelsin annesini kollarına canım hiç uyumuyor galiba benim oğlum sabah erkenden başlıyor oynamaya dün pek ilgilenemedim konuşamadım küstü galiba bana akşam annemler gittikten sonra konuştum biraz oynamaya başladı hemen burdada hava kötü tam evde uyuma havası
iki bardak su getirdiler içine 50 gr toz glikoz karıştırmışlar onu içiyorsun. sonra 1 saat dinlenme odasında dinleniyorsun. 1 saat sonunda kanını alıyorlar ben kendi hastaneme yaptırdım acıbademe