• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar erkenden şeker yüklemesine gittim başım kazan gibi. tansiyonum düştü galiba. nasısınız bugün

hoşbulduk canım çok şükür iyiyim ne olsun aynen devam hayat mücadelesine
sen nasılsın
aynı canım dediğin gibi hayat mücadelesi nolsun iyim şükür
günaydın kızlar erkenden şeker yüklemesine gittim başım kazan gibi. tansiyonum düştü galiba. nasısınız bugün

hoş geldin canım tuzlu ayran iç canım sonuçlarını ne zaman alıcan

hoşbulduk canım çok şükür iyiyim ne olsun aynen devam hayat mücadelesine
sen nasılsın

naptın kuşum diyetisyene gittin mi
benim yaptığım diyet işe yaramış
1 ay önce 74.800 düm dün yine aynı çıktım tartıda ama
bebiş kilosunu 2 ye katlamış 1.104 gram olmuşkaydirigubbakcemile3
doktor çok iyi devam dedi kalsiyuma ve proteine ağırlık vermeye devam et dedi
yine tatlı çikolata abur cubur hamur işi kola yok ekmeğide az yiyorum
dün 2 tane küçük kurabiye yemiştim dayanamayıp bişey olur mu dedim
yok o kadardan olmaz dedi

anladım canım karıştırdım bende altındağdayım biliyosundur sen
Hatırlıyorum canım ondan sordum. Bizim taraflar öyleymiş sadece herhalde. Bir çok kişinin haberi bile yok biraz yağmur yağmış diyorlar. Ben hiç uyuyamadım:1shok:

Günaydın canım biz iyiyiz. Hadi inşallah sonuçlarında iyi çıkar canım.

naptın kuşum diyetisyene gittin mi
benim yaptığım diyet işe yaramış
1 ay önce 74.800 düm dün yine aynı çıktım tartıda ama
bebiş kilosunu 2 ye katlamış 1.104 gram olmuşkaydirigubbakcemile3
doktor çok iyi devam dedi kalsiyuma ve proteine ağırlık vermeye devam et dedi
yine tatlı çikolata abur cubur hamur işi kola yok ekmeğide az yiyorum
dün 2 tane küçük kurabiye yemiştim dayanamayıp bişey olur mu dedim
yok o kadardan olmaz dedi

canım yarın gidicem 16:00 de bakalım ne dicek bende dikkat ediyorum ama ne olcak bilmiyorum senin adına çok sevindim çok güzel o kadarcıktan bişey olmazki bebişde iyimiş oh oh

hoş bulduk canım biz iyiz oğlumla sen nasılsın kızın nasıl

valla iyiyiz canım kızımda iyi bol bol uyuyo büyüsün uyuyupta demi akşamları çok kıpraşıyoo bugünde hava böle insanı kasvet basıyo vallaa oğluşun nasıl fıkır fıkırmı bakımm

iyiyim kızlar sağolun sonuçları akşama alıcam benden tam kan sayımı ile TSH da istedi dr. trioid var. inşallah yüksek çıkmaz sonuçlar, bayağı fire vermiştim diyetten çünkü..

valla iyiyiz canım kızımda iyi bol bol uyuyo büyüsün uyuyupta demi akşamları çok kıpraşıyoo bugünde hava böle insanı kasvet basıyo vallaa oğluşun nasıl fıkır fıkırmı bakımm

uyusunda büyüsün vakti gelincede gelsin annesini kollarına canım hiç uyumuyor galiba benim oğlum sabah erkenden başlıyor oynamaya dün pek ilgilenemedim konuşamadım küstü galiba bana akşam annemler gittikten sonra konuştum biraz oynamaya başladı hemen burdada hava kötü tam evde uyuma havası

uyusunda büyüsün vakti gelincede gelsin annesini kollarına canım hiç uyumuyor galiba benim oğlum sabah erkenden başlıyor oynamaya dün pek ilgilenemedim konuşamadım küstü galiba bana akşam annemler gittikten sonra konuştum biraz oynamaya başladı hemen burdada hava kötü tam evde uyuma havası

Benimki özellikle de ben yorgun ya da yoğun olduğumda hiç kıpırdamıyor. Ne zamanki uzansam o zaman hissediyorum.

hoşgeldin canım nasıl geçti nereye yaptırdın testini canım

iki bardak su getirdiler içine 50 gr toz glikoz karıştırmışlar onu içiyorsun. sonra 1 saat dinlenme odasında dinleniyorsun. 1 saat sonunda kanını alıyorlar ben kendi hastaneme yaptırdım acıbademe

herkese günaydınopuyorumnanaktan burda acayip yağmur var memleketimizi sel basacak diye korkuyorum aman hepimiz dikkat edelim ben birde bu havada bankaya gitcem şimdiden hava karardı uyku bastı benidemirmirmirmir

Ya bu tickerları beğenmedim ben. 5'er haftalık 5'er haftalık. Hiç güzel değil. Önceki haftalık gün sayarak gösteriyordu:umursamaz:

Benimki özellikle de ben yorgun ya da yoğun olduğumda hiç kıpırdamıyor. Ne zamanki uzansam o zaman hissediyorum.

belki dün benim oğlumda ondan kıpırdamadı akşam uzandım konuştum biraz hafif hafif pıtpıt yapmaya başladı sonrada tekmeye başladı onlarda anlıyorlar annem yoğun ses çıkarmıyorlar galiba

Günaydın kızzzlar ve bebişler.....hastaneden iyi sonuç alanlar gözünüz aydın....maşallah 1 er kilo olmuş kuzular ne güzel yaaa maşallah:nazar::nazar::nazar:

haklısın canım bebeişler ilgi istiyo bizde devamlı konuşuyoruz çok güzel tepkiler veriyo o zaman bu haftadan itibaren gözlerini açıp kapamaya başlıyomuş bebişlerimizz canlarımmm

iki bardak su getirdiler içine 50 gr toz glikoz karıştırmışlar onu içiyorsun. sonra 1 saat dinlenme odasında dinleniyorsun. 1 saat sonunda kanını alıyorlar ben kendi hastaneme yaptırdım acıbademe

evet canım bende yaptırdım o glikoz çok kötü gelmedi bana iyidi tadııı canım peki kaça yaptırdın testi

tchiboda güzel bir tema başladı. içinde organik bebek tulumları yorgan falan var. ben bu akşam gidip bakıcam aklınızda bulunsun. sitesinden kataloguna bakabilirsiniz

Back