• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar.

fatoşcum senin canın çok sıkılmış bu tansiyon işine, kıyamam sana ya..Sen elinden geleni yapıyorsun canım, bişeycik olmayacak yavruna, korkma. Kendine meşgul olacak başka işler bulsan aslında, örgü gibi falan :hulya: Acayip rahatlatıyo..

zeynep'im inş 2. şeker yüklemesi iyi çıkar canım, grip için doktora gittiğin iyi olmuş kız,rahatlamışsın bile bak. Öyle sakınan göze çöp batar falan diye düşünme, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, azcık daha sabır canım..sıkıntılı bi hamilelik olsa bile sonu çok güzel olcak, bunu düşün bence. Zaten onlar doğupta, kucağımıza alınca, tüm sıkıntıları unutacağız :asigim:
ıns canımmm bı dogsun zaten hepsı gecıcek emınım :asigim:

Günaydın kızlar. Ben dün gittim doktora. Her şey yolundaymış. Bebek 760g ve 31,5cm boyunda. Fazla kilo almışım. Dikkat et dedi. Ama acelesi var gibiydi ve keyifsiz gergindi sanki. Canım sıkıldı biraz. Benim gerçek doktorum başka bi hastaneye şef olarak geçip hasta kabulü bırakmıştı. Buna iyi dediler, ama bir buçuk ay sonrasına ancak randevu verdiler ben de arada başka doktora gitmek zorunda kaldım. Sonra bunun için onu bıraktım falan filan. Bu ilk muayenesinde tatlı bi adama benziyordu. Şimdi gerildim biraz. Soracak bir sürü şeyim vardı soramadım. Doktora güvenmek çok önemli. ıyi bi doktor olsa bile güven ve bağ hissetmek istiyor insan öncelikle.
masallah tatlım once bebısıne buyumus serpılmıs bakk. ıyı bı doktor arastır bence ınsan ıcıne sınmeyen bı doktorla goturemez ıslerı zor yanı. ıns bı an once ıyı bı doktor bulursun...

günaydınnnn teyzoşlarrrrr kaydirigubbakcemile2 biz geldikkkkkk.. Dün kontrolumuz vardı bebişlerim maşallah büyümüşler oğluşummmm 1.132 gr kızım tam 1 kılooo zemuszemusşükür Allahıma Yav Artık boylarını göremıyoruz :bbo:yada dr bana söylemiyor laelaelaelaelae suan ikiside uyuyor dün baya yoruldular.. Şimdi kahvaltı yapcaz hepinizi Öpuyoruzzzzz... opuyorumnanaktan
oyyyy bak sen sunlara nası buyumusler kocaman olmuslar masallah bebeklerıne :nazar:

günaydın kızlar
gecen ay ben 74.800 kg dım bebiş 550 gramdı
dünkü kontrolde tartıldım yine 74.800 kg çıktımkaydirigubbakcemile5 ama bebiş 1.104 gram olmuş boyuda 38 cm olmuş
gecen ay 29 cm dikaydirigubbakcemile3
çok şükür hersey yolundaymış erken doğum riskim varmı diye nts cihazına bağlandım
oda iyi çıktı
kız buyutmussun bebısı masallah ıkınızede.acaba 28 den sonra duzenlı olarak nst ye gırıcezmı kı rısk warmı yokmu dıye?

Günaydın bayanlar,
dogum fiyatları ile ilgili bilgi veren arkadaşlara teşekkürler. Fiyatlar cok uygun gercekten ama bana cok cok uzak yerler hepsi :( neyse artık su yolunu bulacak bir şekilde......
Zeynep üzüldüm senin başından gecenlere. Her hamilelik farklı gerçekten. Ben kendimi agır geciriyorum diyorum ama senin sorunlarının hicbirini yaşamadım. Ama sana tavsiyem hep pozitif ol... kendini iyi olduguna inandır. Bol bol dinlen. Yemegine dikkat et bence bu sorunları aşacaksın. Hepimiz icin gecerli.... bence sorunsuz hamilelik yok. sadece anneler bebekler dogunca başlarına gelenleri unutuyorlar.
Bu arada bende 2 hafta önce şeker yüklemesi yaptırdım. 140 cıkması gereken sonuc 157 cıktı. Yüksek tabiki. Doktorum hamurdan şekerden uzak dur. bol meyva ve sebze ye dedi. bende acıkcası kendimi kötü hissetmiyorum. fazla takmadım ama yemegime dikkat ediyorum. Sanırım 1-2 haftaya tekrar baktıracağız şekere. Vucudumuzdaki onca degisiklikten sonra şekerin birazcık oynamasıda bence normal. sonucta hepimiz şimdiye kadar görmedigimiz kilolara geldik.... endişelenmeden bilinçli bir şekilde dikkat etmekten baska caremiz yok.

Son olarak; dün gece korkunc mide yanması yaşadım. ve dün geceden beri acayip bir gaz problemim var. eşimin söyledigine görede acayip bir horlamam varmıs. Bunları yaşayanlar varmı aranızda. Caresi varmı. özellikle mide yanması beni oldürüyor.

zeynepcım cok sagol canım destegın ıcın... bazen oyle ısyanlarda oluyoruz hepımız ama gecıyo ıste sonucta ıcımızdekı can elden ne gelır dımı sabır dıyıp katlanıcaz herseye :1hug:

kızlar bu arada gunaydın gecmıse baktım soyle bı ama kacırdıgım bısı yoktur umarım???

Son düzenleme:
haklısın canım bebeişler ilgi istiyo bizde devamlı konuşuyoruz çok güzel tepkiler veriyo o zaman bu haftadan itibaren gözlerini açıp kapamaya başlıyomuş bebişlerimizz canlarımmm

evet canım bende yaptırdım o glikoz çok kötü gelmedi bana iyidi tadııı canım peki kaça yaptırdın testi

TSH, tam kan sayımı, şeker yükleme toplam 18 verdim. seninki kaçaydı

esma battaniyen çok güzel güle güle sıcacık uyusun kuzucukmirmirmirmir

günaydın zeynepcim şeker yükleme mi yaptırdın sen de, kaç çıktı sonuçları

1tanelerim, akarahan, bilgen82, bulbul, essemayit, melisa33, mydarling, plaj, snm2008+, srpp+, tugba64, ZEYNEP6672, zeynepb+ hepiciğinize günaydın kızlar... aşağıdan kopyalama yaptım ismi olmayanlar alınmasın bana:)) geçmişe baktım herkesin maşallahı var Allah ağız tadımızı bozmasın kızlar...

Kızlar diyoruz ya çoğunlukla geceleri hareketli gündüz uyuyor galiba. Bakın Primanın sitesinde ne yazıyor:

Ninni. ıçinizdeki hareketlerine dikkat etmek sureti ile bebeğinizin gece ve gündüzü nasıl geçirdiği hakkında bilgi edinebilirsiniz. Annelerinin kollarındaki bebekler gibi, küçüğünüz de sallanarak uykuya dalar. Sizin günlük hareketleriniz size sallanma gibi gelmeyebilir fakat amniyotik sıvı öyle bir tamponlama sağlar ki bebeğin tüm hissedebildiği nazik bir sallanıştır. Bu nedenle gündüz boyunca uyuması ihtimali daha fazladır. Halbuki gece için bu farklı bir hikayedir, yani dinlenmek için yattığınız zaman. Aniden bebeğiniz uyanır ve parti yapmaya hazır hale gelir!

çok mantıklı canım... cidden güzel bi yazı çok sğaol...

offf kizlar ya bendede bugün seker yüksek cikti test yaptirdim! normalde 180 olmasi gerekirken benimki 220. korkuyorum ya! genelikle sekeri olan annelerin bebislri büyük oluyormus ve sezeryan oluyormus! benim bebisimde biraz büyük. sanirim diyet yapmam gerekecek ama zaten dogru dürüst bisey yemiyorumki diyet yapayim. inanin sabah bi kahvalti yaptim simdide bi yogurt yedim sadece okadar! seker deseniz hic aram yok! ben daha ne diyet yapcamki birsey yedigim yok zaten!

canım yüksek çıkmış biraz ama bu ay dikkat edersen bi sonraki aya korkmanı gerektiricek bişey kalıcağını düşünmmüyorum... geçmiş olsun tatlım... bu arada gün içinde yemek yemediğin zaman şeker yükselir vücudu korumaya almak için... dikkat edersen şeker hastalarına az az ama sık myemek yerler aslında bizimde yapmamız gereken o ama işte uyabilene .....

Bugün görüş günü, çok heyecanlıyım yaf hihoyyyt

hayırlı haberlerle gel inşallah canım... bakalım oğluşunun boyu kilosu ne olmuş...

Günaydın kızlar. Ben dün gittim doktora. Her şey yolundaymış. Bebek 760g ve 31,5cm boyunda. Fazla kilo almışım. Dikkat et dedi. Ama acelesi var gibiydi ve keyifsiz gergindi sanki. Canım sıkıldı biraz. Benim gerçek doktorum başka bi hastaneye şef olarak geçip hasta kabulü bırakmıştı. Buna iyi dediler, ama bir buçuk ay sonrasına ancak randevu verdiler ben de arada başka doktora gitmek zorunda kaldım. Sonra bunun için onu bıraktım falan filan. Bu ilk muayenesinde tatlı bi adama benziyordu. Şimdi gerildim biraz. Soracak bir sürü şeyim vardı soramadım. Doktora güvenmek çok önemli. ıyi bi doktor olsa bile güven ve bağ hissetmek istiyor insan öncelikle.

canım maşallah büyütmüşsün meleğini... dr. cidden çok önemli sana katılıyorum ama bu saatten sonra dr. değiştirmekte zor... bence ilk muayenede sevdiysen fazla sorun etme bişeye canı sıkkın olabilir... bizimde her anımız birbirini tutmuyo bazen...

günaydınnnn teyzoşlarrrrr kaydirigubbakcemile2 biz geldikkkkkk.. Dün kontrolumuz vardı bebişlerim maşallah büyümüşler oğluşummmm 1.132 gr kızım tam 1 kılooo zemuszemusşükür Allahıma Yav Artık boylarını göremıyoruz :bbo:yada dr bana söylemiyor laelaelaelaelae suan ikiside uyuyor dün baya yoruldular.. Şimdi kahvaltı yapcaz hepinizi Öpuyoruzzzzz... opuyorumnanaktan

oyyy maşallahhhh kocaman olmuşlar sevilay allah nazarlardan saklasın onları... topiğin nazar boncuğu onlar... :nazar: :nazar:

ayyyyy bende istiyorum bundan.... bende iyice coştum hee... chicconunkileri aldım... nivea alıcam... bide bundan alırsam artık genç kızlığındada kullanır... hayatta bitmez...

günaydın arkadaşlar nasılsınız biz şükür iyiz b ugün tetanoz ikinci aşımız var kociş gelip götürcek öğlenden sonra n kızlar dün annem oğluşuma ördüklerini vebcamdan gösterdi bi görün öle güzeller allahım dedim nasip et giydirmeyi 2 süeter 2 hırka 2 yelek dhada örüyo başlayalı zaten 15 gün oldu örmeye patikleri öle tatlı hele lacivert beyaz bi süeter örmüş altında kot pantolonu teyzeleri öle düşündüm çok duygılandım ay böle işte allah başımızdan eksik etmesin onları

canım aşını hayırlısıyla ol inşallah bişey anlamazsın sonrasındada... cicilerinide güle güle iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin rabbim canım... kış bebekleri olucaklar o yüzden çok işine yarıycaklar...

fatoş bende battaniye örücem inş. bebeğime
ekledim bak güzelmi sence

canım çok ciciymiş... walla ne marifetlisiniz benim elimden hayatta gelmez böyle şeyler... heves varda kabiliyet yok...

günaydın kızlar
gecen ay ben 74.800 kg dım bebiş 550 gramdı
dünkü kontrolde tartıldım yine 74.800 kg çıktımkaydirigubbakcemile5 ama bebiş 1.104 gram olmuş boyuda 38 cm olmuş
gecen ay 29 cm dikaydirigubbakcemile3
çok şükür hersey yolundaymış erken doğum riskim varmı diye nts cihazına bağlandım
oda iyi çıktı

maşallah canım sanada bebişinede... ikinizde çok olumlu ilerleme kaydetmişsiniz... darısı bana inşallah bi sonraki muayenede...

Günaydın bayanlar,
dogum fiyatları ile ilgili bilgi veren arkadaşlara teşekkürler. Fiyatlar cok uygun gercekten ama bana cok cok uzak yerler hepsi :( neyse artık su yolunu bulacak bir şekilde......
Zeynep üzüldüm senin başından gecenlere. Her hamilelik farklı gerçekten. Ben kendimi agır geciriyorum diyorum ama senin sorunlarının hicbirini yaşamadım. Ama sana tavsiyem hep pozitif ol... kendini iyi olduguna inandır. Bol bol dinlen. Yemegine dikkat et bence bu sorunları aşacaksın. Hepimiz icin gecerli.... bence sorunsuz hamilelik yok. sadece anneler bebekler dogunca başlarına gelenleri unutuyorlar.
Bu arada bende 2 hafta önce şeker yüklemesi yaptırdım. 140 cıkması gereken sonuc 157 cıktı. Yüksek tabiki. Doktorum hamurdan şekerden uzak dur. bol meyva ve sebze ye dedi. bende acıkcası kendimi kötü hissetmiyorum. fazla takmadım ama yemegime dikkat ediyorum. Sanırım 1-2 haftaya tekrar baktıracağız şekere. Vucudumuzdaki onca degisiklikten sonra şekerin birazcık oynamasıda bence normal. sonucta hepimiz şimdiye kadar görmedigimiz kilolara geldik.... endişelenmeden bilinçli bir şekilde dikkat etmekten baska caremiz yok.

Son olarak; dün gece korkunc mide yanması yaşadım. ve dün geceden beri acayip bir gaz problemim var. eşimin söyledigine görede acayip bir horlamam varmıs. Bunları yaşayanlar varmı aranızda. Caresi varmı. özellikle mide yanması beni oldürüyor.

canım bende şişlide oturuyorum ama avcılara gidiyorum sonuçta nerden memnunsan yol insanın gözüne gelmiyo... şeker için geçmiş olsun.. umarım bi sonraki yüklemede daha iyi çıkar sonuçların... mide yanması bu haftalarda normal sonuçta bebeklerimiz saçlanıyor ve buda bize yanma olarak yansıyor ne yazık ki...

Son düzenleme:
sağol canım şeker yüksek çıktı ya bende o yüzden dikkat ediyorum
kilo almamam gerek :olmaz:
aman dikkat et canım

normal canım bide ırsi özellikler etkiliyor bebişleri
benim eşim iri yapılı aileside öyle bende çok minyon sayılmam
eşimde bende 4 kilo doğmuşuz

amaneyy bende 4,200 doğmuşum eşimde 4 de yakın benimde oğlanda öle olursa Alah yardımcı olsun aman sağlıklı olsunlarda napalımm

günaydın canım hoş bulduk nasılsın oğlun nasıl biz dün iş yapmadaık ama annemleri izlerken yorulduk valla

iyiyim canım çok şükür oğlumda iyi
oh temizliğinde bitmiş keşke bi temizlik 2 3 ay gitse demi :)

günaydın kızlar evden çıkmadan bi selam vereyim dedim keyifler nasıl????

bütün testler derken neyi kastediyorlar acaba.. içinde ne var hatırlıyor musun çok pahalı çıkmış seninki ya

esracım günaydın

günaydın esra mide yanması bende yok yoksa benim oğlum keloğlanmı hamile kalmadan önce çok çekerdim midemden allaha şükür şu anda bişey yok bakalım böyle devam ederse kel olcak oğlum annemde öyle diyor esmanın aldığı setten bende aldım çokda güzel

günaydın zeynepcim şeker yükleme mi yaptırdın sen de, kaç çıktı sonuçları
dun yaptırdım tatlım 164 cıktı. cuma gunu 100luk 3 saat suren yapılıcak ona gore bı rota cızıcez doktorumla :sinifsinif: senın nasıldı?

zeynep sen de bana yakınsın tarih olarak senin bebeğin kaç g'dı?
canım pzt gıttım 24+4 de 730 gr 31 cm cıkmıstı.

günaydın kızlar evden çıkmadan bi selam vereyim dedim keyifler nasıl????
gunaydın zehracım nasılsın bebısın nasıl?

gunaydın sekerlerr

gunaydınnnn kaydirigubbakcemile2

esra
napıyon gı nasılsın benımde haftam crs donuyo yarın yenı hafta zemuszemus

Back