2010 Şubat Anneleri

kızlar çalışıcak olanlar bebişlerinize kimler bakıcak ben şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıcaz yaaa

canım benim annem çok yakın bana ona bırakıcam Allah kısmet ederse...

herkes iyidir inşallah..

iyiyiz canım nerdeydin sen dün yoktun... bende c.tesi yoktum epeydir görüşemedik...

ben o süt iznini 1 gün işe gitmeyerek kullanmayı planlıyorum... p.tesi günleri gitmiycem işe hem sendromunuda yaşamamış olurum:)))))

geçmiş olsun canım... ya kızlar bu ara ne çok enfeksiyon haberi geldi... dikkat et canım kendine... ihmalde etme bol su tamam ama şayet ilaç kullanman gerekiyorsa sağlığınıda ihmal etme canım... inşallah en kısa zamanda geçer tatlım...

Bu arada İstanbulda dogum yapacak arkadaşlar... nerelerde dogum yapmayı duşunuyorlar ve fiyatlar hakkında bilgileriniz var mı?

canım ben avcılar hospital gidiyorum... çokta memnunum dr.umdan... 500 normal 850 zorunlu sezeryan, 1000 isteğe bağlı sezeryan... ethica incirlidede elif esra hanımı tavsiye ederim... 1500 normal, 2300 zorunlu sezeryan, 3000 isteğe bağlı...

canım oda allaha emanet yaşıyo yani... bu kadarıda normal değil sende tam örneğiyle karşılaşmışsın yani... o kadın doğurduktan sonra sokağada atar o potansiyeli gördüm onda merak etme...

ahh canımsın sen benim.. ağlıcam şimdi.
bu arada daha iyi bir fikerim var pamuğa sürüp popoma sürsem:)

kız amma olay yaptınız ben gelim yardıma istersen... kaydirigubbakcemile2

canım o zaman güzel annen bakıcaksa sorun yok benimde kayınvalidem bakıcak sanırım bende günlük kullanıcam süt iznimi sanırım bakalım konuşucaz buradakilerle

esracım güle güle kullanın canım ne güzel fiyatıda uygunmuş hakikaten tek tek almaya kalkttın mı daha pahalıya geliyor

canım çok iyi fiyatı bencede rengi falanda çok güzelmiş acaba netten satışı varmı bunları fikrin varmı

Güle güle kullanın canım.
Ben de önce çanta almayı planlıyordum ama vazgeçtim. İlk aşamada yalnızca pişik kremi ve şampuan alıcam. Bir de şu an yeni bebeği olan tüm arkadaşlarım Sebamed önerdi o yüzden çanta almaktan vazgeçtim. Şampuan bile hemen lazım değilmiş göbeği düşene kadar yıkayamıyorsun zaten bebeği diye. Aslında kendimi tutmazsam dünyaları alırım daakaydirigubbakcemile3

esracım güle güle kullanın canım ne güzel fiyatıda uygunmuş hakikaten tek tek almaya kalkttın mı daha pahalıya geliyor

aynen canım onun için bende toplu almak istedim... ıslak mendil dersin 72 li ıslak mendil chicco 7,90 tl... çok pahalı.. tek tak alınmaz yani hayatta... biberonumuzu falanda nuk aldık... chicconun cam biberonu hiçbiyerde kalmamıştı... bende özellikle cam istediğim için...

canım çok iyi fiyatı bencede rengi falanda çok güzelmiş acaba netten satışı varmı bunları fikrin varmı

canım burdan sanırım satın alabilirsin... daha uygun bulabilirmisin bilmiyorum ama sanmıyorum da... ben 50 nin altında hiç görmedim çünkü... bakma ben pazarlıkla 45 e indirdim yoksa banada 50 tl dedi adam... içinde biberonların falan düz durması için lastikli bölmelerde var...

selam kızlar, pek giremiyorum herkes iyidir umarım.
yılbaşı yaklaştığı için, programa bakım,onarım,cila yapıyoruz ki yeni yılda müşterilerimiz bakım anlaşmalarını yüksek fiyata imzalasın diye :) bu yüzden işlerim yoğun biraz.
zeynepcim nasıl oldun,gribi atlattın mı? şeker sonucunu aldın mı?

kızlar bu arada yarın 10.30 da randevum var, oğlumu göreceğim inş. heyecan bastı beni, dua edin benim için :Saruboceq:

Selam Yaren hoşgeldin. Ne işle uğraşıyorsun sen canım?

doğrusun canım ama göbeğini beklersen o çok değişiyo zamanı... bi arkadaşımın bebeğinin 1 ay düşmedi kordonu... o kısmını sarıp su getirmemeye dikkat ederek yıkamışlar... başka bi arkadaşımın bebeğininde 2 hafta içinde düştü... bebeği her halukarda yıkamak zorundasın... hastanede uyduruktan bi suya tutuyolar çünkü çocuğu... 10 gün geçtikten sonra bende yıkamayı düşünüyorum...

esra chicconunkini almakla çok iyi etmişsin, ben niveanınkini almıştım, sonra chicco daha iyi dediler, pişman oldum :umursamaz: güle güle kullan canım.

burdada bi araştırayım burdada niveanın çanta setini görmüştüm niveanın ürünleri vardı içinde 39,90 dı fiyatı ama incelemem lasım bu güzel miş olmadı sipariş vericem burdan

hoşgeldin canım nasılsın hadi güzel haberlerle gel inşallahhh

sağol serapcım,iyiyim çok şükür. bu aralar bel,karın,kasık ağrıları ile uğraşıyorum.malum ağırlaştık iyice. bir de haftasonundan beri ara ara migrenim sıkıştırıyor beni..mafoldumben
inş canım. 1 aydır görmüyorum, çok merak ediyorum, kilosu,boyu falan kaç oldu?

kızlar bu arada yarın 10.30 da randevum var, oğlumu göreceğim inş. heyecan bastı beni, dua edin benim için :Saruboceq:

hayırlı haberlerle gel inşallah yarencim... ne güzel ben yeni gördüm kızımı ama doyamadım keşke benimde yarın randevum olsaydı:))))))

esra chicconunkini almakla çok iyi etmişsin, ben niveanınkini almıştım, sonra chicco daha iyi dediler, pişman oldum :umursamaz: güle güle kullan canım.

bende şu milupadan gelen indirim kuponlarını değerlendiriyim diyodum canım ya... ondan da alıcaktım nasılsa kullanılıyo diye almasam mı ki ne diyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…