kızlar çalışıcak olanlar bebişlerinize kimler bakıcak ben şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıcaz yaaa
canım benim annem çok yakın bana ona bırakıcam Allah kısmet ederse...
herkes iyidir inşallah..
iyiyiz canım nerdeydin sen dün yoktun... bende c.tesi yoktum epeydir görüşemedik...
benimkilerde iyiler sağolsunlar ama nedense içimde çocuğumu onlara bırkanınca oluşacak bir korku ve kıskançlık var acabalar var gerçi iyi bakarlar biliyom annemde bakarım diyo ama şimdi üst kata çıkarmak varken tee bursanın bi ucuna nasıl sabah sabah kıyıp götüreyim.4-5 aylık olana dek evdeyim o kadar sonra günlük 1,5 saat süt iznimiz var bide off allahım yardımcımız olsun
ben o süt iznini 1 gün işe gitmeyerek kullanmayı planlıyorum... p.tesi günleri gitmiycem işe hem sendromunuda yaşamamış olurum:)))))
Ay şaşırdım benide merak eden birileri var :)
Dün hasekideydim troid hormon sonuçlarını aldım.. ondan sonra sağlık ocağına gittik kayıt yaptırdım.. bebeğimin kalbini dinledim idrar tahlili yaptılar.enfeksiyon çıktı.. doktorun antibiyotik versin dediler.. çok uzun süre doktor yüzü görmediğim için hiçbişey yapmadım.. bol su içiyorum..o kadar.
iyiyim yani genel olarak..
geçmiş olsun canım... ya kızlar bu ara ne çok enfeksiyon haberi geldi... dikkat et canım kendine... ihmalde etme bol su tamam ama şayet ilaç kullanman gerekiyorsa sağlığınıda ihmal etme canım... inşallah en kısa zamanda geçer tatlım...
Bu arada İstanbulda dogum yapacak arkadaşlar... nerelerde dogum yapmayı duşunuyorlar ve fiyatlar hakkında bilgileriniz var mı?
canım ben avcılar hospital gidiyorum... çokta memnunum dr.umdan... 500 normal 850 zorunlu sezeryan, 1000 isteğe bağlı sezeryan... ethica incirlidede elif esra hanımı tavsiye ederim... 1500 normal, 2300 zorunlu sezeryan, 3000 isteğe bağlı...
Serapcım nasıl oturcam elma sirkesinin içine leğenemi koycam sirkeyi :)
Diğer serabım canım tanımaya başladıka artık birbirimizi.. biraz keyifsizim evet. nedenini kısaca anlatayım..7 aylık hamileyim 7 aydır hastanelerde sürünüyorum. o kadar dikkat ediyorum başıma gelmeyen kalmadı biliyorsunuz.. dün sağlık ocağındayken benden önce bir kadın vardi.. 8 aylık hamileymiş bırakın doktora gitmeyi bebeğinin cinsiyetini öğrenme gereği bile duymamış.aman abla nasıl olsa doğunca örenceez diyo. üstüne üstük günde1 paket sigara içiyor.. ve hiç bir şekilde ek gıda almıyormuş..hemşire bak bebeğin alt tarafat mutlaka bir kadın doğumcuya git erken doğum yaprsın diyor.. yok yok abla benim oğlanda öyle altta duruyordu bişi olmadı diyor.. anladnız dimi demek istediğimi..öyle işte
canım oda allaha emanet yaşıyo yani... bu kadarıda normal değil sende tam örneğiyle karşılaşmışsın yani... o kadın doğurduktan sonra sokağada atar o potansiyeli gördüm onda merak etme...
ahh canımsın sen benim.. ağlıcam şimdi.
bu arada daha iyi bir fikerim var pamuğa sürüp popoma sürsem:)
kız amma olay yaptınız ben gelim yardıma istersen... kaydirigubbakcemile2