• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Bu arada ıstanbulda dogum yapacak arkadaşlar... nerelerde dogum yapmayı duşunuyorlar ve fiyatlar hakkında bilgileriniz var mı?

Teşekkürler kızlar..... gerçekten onu başımdan eksik etmesin allah.... bana o kadar iyi bakıyorki anlatamam.... eminim oglumuzada iyi bakacak... zaten tamamen ona bırakmaya başladığımda 6 aylık olmuş olacak :Saruboceq:

Ay şaşırdım benide merak eden birileri var :)
Dün hasekideydim troid hormon sonuçlarını aldım.. ondan sonra sağlık ocağına gittik kayıt yaptırdım.. bebeğimin kalbini dinledim idrar tahlili yaptılar.enfeksiyon çıktı.. doktorun antibiyotik versin dediler.. çok uzun süre doktor yüzü görmediğim için hiçbişey yapmadım.. bol su içiyorum..o kadar.
iyiyim yani genel olarak..

Ne şaşırıyon kız aşk olsun sanki hiç merak etmiyoz seni. Asıl beni merak etseler şaşırırım 5 gün yoktum 1 kişi farketmedi yokluğumudelikafadulden
İyi olmana sevindim. Bol su iç tatlım iyidir. Bide kim söyledi unuttum Hülya olabilir belki. 1 tatlı kaşığı Elma sirkesini 1 litre ılık suya koyup içine oturuyormuşsun deneyebilirsin belki.

Ay şaşırdım benide merak eden birileri var :)
Dün hasekideydim troid hormon sonuçlarını aldım.. ondan sonra sağlık ocağına gittik kayıt yaptırdım.. bebeğimin kalbini dinledim idrar tahlili yaptılar.enfeksiyon çıktı.. doktorun antibiyotik versin dediler.. çok uzun süre doktor yüzü görmediğim için hiçbişey yapmadım.. bol su içiyorum..o kadar.
iyiyim yani genel olarak..

neden öle dedin canım merak etmicekmiydik aşkolsun seldacım canınmı sıkkın senin azcık banamı öle geldi hee söle bakıyımmm.ihmal etme doktora gözükte enfeksiyonun geçsin daha ilerlemeden canım geçmiş olsunn

Serapcım nasıl oturcam elma sirkesinin içine leğenemi koycam sirkeyi :)
Diğer serabım canım tanımaya başladıka artık birbirimizi.. biraz keyifsizim evet. nedenini kısaca anlatayım..7 aylık hamileyim 7 aydır hastanelerde sürünüyorum. o kadar dikkat ediyorum başıma gelmeyen kalmadı biliyorsunuz.. dün sağlık ocağındayken benden önce bir kadın vardi.. 8 aylık hamileymiş bırakın doktora gitmeyi bebeğinin cinsiyetini öğrenme gereği bile duymamış.aman abla nasıl olsa doğunca örenceez diyo. üstüne üstük günde1 paket sigara içiyor.. ve hiç bir şekilde ek gıda almıyormuş..hemşire bak bebeğin alt tarafat mutlaka bir kadın doğumcuya git erken doğum yaprsın diyor.. yok yok abla benim oğlanda öyle altta duruyordu bişi olmadı diyor.. anladnız dimi demek istediğimi..öyle işte

Diğer serabım canım tanımaya başladıka artık birbirimizi.. biraz keyifsizim evet. nedenini kısaca anlatayım..7 aylık hamileyim 7 aydır hastanelerde sürünüyorum. o kadar dikkat ediyorum başıma gelmeyen kalmadı biliyorsunuz.. dün sağlık ocağındayken benden önce bir kadın vardi.. 8 aylık hamileymiş bırakın doktora gitmeyi bebeğinin cinsiyetini öğrenme gereği bile duymamış.aman abla nasıl olsa doğunca örenceez diyo. üstüne üstük günde1 paket sigara içiyor.. ve hiç bir şekilde ek gıda almıyormuş..hemşire bak bebeğin alt tarafat mutlaka bir kadın doğumcuya git erken doğum yaprsın diyor.. yok yok abla benim oğlanda öyle altta duruyordu bişi olmadı diyor.. anladnız dimi demek istediğimi..öyle işte

Eğer sığıyorsa seninki tasa koy ona otur delikafadulden Koy bir leğene kız Allah iyiliğini versin.
Sen oturup bunları mı takıyon kafana her şeye rağmen meleğin seninle. Ne olursa olsun kimse aynı kaderi yaşayamaz. Ona bakarsan ceket atsan hamile kalır diye tabir edilenler var bir de doktor doktor çocuğum olsun diye gezinenler. Allah her şeyin hayırlısını versin. Senin için de hayırlı olan buymuş. Bol bol dua et. Bizim de dualarımız seninle kuşumopuyorumnanaktan

Eğer sığıyorsa seninki tasa koy ona otur delikafadulden Koy bir leğene kız Allah iyiliğini versin.
Sen oturup bunları mı takıyon kafana her şeye rağmen meleğin seninle. Ne olursa olsun kimse aynı kaderi yaşayamaz. Ona bakarsan ceket atsan hamile kalır diye tabir edilenler var bir de doktor doktor çocuğum olsun diye gezinenler. Allah her şeyin hayırlısını versin. Senin için de hayırlı olan buymuş. Bol bol dua et. Bizim de dualarımız seninle kuşumopuyorumnanaktan

ahh canımsın sen benim.. ağlıcam şimdi.
bu arada daha iyi bir fikerim var pamuğa sürüp popoma sürsem:)

ahh canımsın sen benim.. ağlıcam şimdi.
bu arada daha iyi bir fikerim var pamuğa sürüp popoma sürsem:)

Ay ne diyeyim ben sana şimdi kız laelaelaelaelae Aslında temiz pamuğu sirkeli suyla bolca ıslatıp onu da bastırsan alttan aynı kapıya çıkar belkikaydirigubbakcemile3

canım benim ne demek istediğini çok çok iyi anlıyorum o kadar üstüne düşüyoruz herşey çıkıyo diyosun ama onun yaptığıda yanlış biz sorumluluklarımızı bilen bilinçli bireyleriz bence bizim yaptığımız doğru olan hiç kafana takma Allah herşeyin hayırlısını bizler içn kararlamıştır ben eminim lütfen ne kendini nede bebişini üzme bak o ne kadar güçlü bir bebiş annesi sende öle oll hadi bakalım gül birazcık canım arkadaşımmm

geçmiş olsun canım inş. atlatırsın bu aralar bizim topikte baya var bu iltihap meselesi:Saruboceq:
böyle şeyleride kafana takma Allahım bizi sınıyor demekki o bayanda amma gamsızmış
herkesin bir olacak değil ya sen bebişini düşün yeter sakın kimseylede kıyaslama ne kendini ne bebişini olur mu şekercimkaydirigubbakcemile5

canım benim ne demek istediğini çok çok iyi anlıyorum o kadar üstüne düşüyoruz herşey çıkıyo diyosun ama onun yaptığıda yanlış biz sorumluluklarımızı bilen bilinçli bireyleriz bence bizim yaptığımız doğru olan hiç kafana takma Allah herşeyin hayırlısını bizler içn kararlamıştır ben eminim lütfen ne kendini nede bebişini üzme bak o ne kadar güçlü bir bebiş annesi sende öle oll hadi bakalım gül birazcık canım arkadaşımmm

Ağzını yerim senin biliyomusun sensin benim canım arkadaşım.. Serap biraz moralimi dzeltti sağolsun sende ikiye katlıyosun pozitif enerjinle..:1hug:

Ağzını yerim senin biliyomusun sensin benim canım arkadaşım.. Serap biraz moralimi dzeltti sağolsun sende ikiye katlıyosun pozitif enerjinle..:1hug:

hamm yyap biziii valla ne kaldı doğurmaya bunları hatırlatcam sana o zamanda hatırlamazsın bebişinle gezerken aa bende gelcem ama bi gün istanbula sizleri görmeye nasılsa bir sürü kapım var demi ama

Evet Selda. Dün katıldım. Doktorunda çapadamı? ayrıca orası sigortamı yoksa dogum paketleri varmı onlarında?

Evet Selda. Dün katıldım. Doktorunda çapadamı? ayrıca orası sigortamı yoksa dogum paketleri varmı onlarında?[/QUOTE

Riskli gebelik geçirdiğim için çapa tıp perinatolojide takip altındayım.. 2 haftada bir kurula giriyorum.. Dolayısıyla doktorlarım orada isteğe bağlı doğum yapılıyormu onu bilmiyorum.
Sen ne tarafta oturuyosun?

Umarım sağsalim atlatırsın dogumunu Selda o zaman. Ben osmanbey tarafında oturuyorum. Doktorum Amerikan hastanesinin doktoru ama orası cok pahalı orada yapmayı düşünmüyorum. Hastane araştırıyorum yavaş yavaş. Doktorum nereye istersem gelebilecegini söylemişti...... Ama fiyatlarda önemli .... özel hastaneler bu işi abarttıyorlar bende araştırmalara başladım.

Back