• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Bilgisayar mühendisiyim canım, market otomasyonu, fabrika otomasyonu üzerine çalışan bir firmada yazılım yapıyorum..

Söylediklerinden meslektaş olduğumuzu anladım da ondan sordum canım hatta birkaç firma tahmini bile yaptım içimden kaydirigubbakcemile3

hayırlı haberlerle gel inşallah yarencim... ne güzel ben yeni gördüm kızımı ama doyamadım keşke benimde yarın randevum olsaydı:))))))

sağol canım inş. görmeye doyamıyoruz, yarın doğduklarında öpmelere doyamıcaz valla ne güsel bişe :)

bende şu milupadan gelen indirim kuponlarını değerlendiriyim diyodum canım ya... ondan da alıcaktım nasılsa kullanılıyo diye almasam mı ki ne diyosun?

ben aldım artık kullanıcam mecbur, o kuponları ben de değerlendirmeyi düşünüyorum. o kadar da kötü değildir nivea ama chicco daha iyiymiş.

ayy 5 dk da olsa sizinle konuşunca nasıl rahatladım, özlemişim burayı, neyse çıkıyorum şimdi, oğluşum öpüyor sizi ve kardeşlerini teyzeleri..opuyorumnanaktan

sağol serapcım,iyiyim çok şükür. bu aralar bel,karın,kasık ağrıları ile uğraşıyorum.malum ağırlaştık iyice. bir de haftasonundan beri ara ara migrenim sıkıştırıyor beni..mafoldumben
inş canım. 1 aydır görmüyorum, çok merak ediyorum, kilosu,boyu falan kaç oldu?

ay ne güzel bende geçen hafta gördüm kızımı insan çok özlüyo ama bide yüzünü gösterse hep eller suratında maşallahhh

hayırlı haberlerle gel inşallah yarencim... ne güzel ben yeni gördüm kızımı ama doyamadım keşke benimde yarın randevum olsaydı:))))))

bende şu milupadan gelen indirim kuponlarını değerlendiriyim diyodum canım ya... ondan da alıcaktım nasılsa kullanılıyo diye almasam mı ki ne diyosun?

iyi akşamlar esracım çok öptümmmmm duru elamıza iyi bak

selam kızlar, gün bitiyor ben ancak gelebildim. anneme gittim bugün. eve gelir gelmez de bilg başına koştumm:) eee ne var ne yok. herkes iyi mi bakalım?

sağol serapcım,iyiyim çok şükür. bu aralar bel,karın,kasık ağrıları ile uğraşıyorum.malum ağırlaştık iyice. bir de haftasonundan beri ara ara migrenim sıkıştırıyor beni..mafoldumben
inş canım. 1 aydır görmüyorum, çok merak ediyorum, kilosu,boyu falan kaç oldu?

geçmiş olsun canım. allah iyilik versin. bebiş de büyümüştür maşallah. heyecan basmıştır seni şimdiden! yerimseniben

yemeklere gırısmeden once bı bakım dedım kızlar...
yaren sagol tatlım. seker yuklememın sonucu yuksek cıktı. cuma 100luk yapılıcak 3 saatlık olandan. oda yuksek cıkarsa dahılıyeye gıdıcem. seldanın dedıgı gıbı o kadar dıkkat edıyorum kendıme basıma gelmeyen kalmadı cıddı anlamda moralım coktu benımde. sakınan goze cop batarmıs o hesap yanı. grıbı hıc sorma zaten gecmedı sekerın sonucunu beklerken kbb ye gıttım. sınuzıtmıs meger. antıbıyotıge basladım sımdı 1 hafta kullanıcam. antıbıyotık hemen farkettı ama sabah ıctım ve burnum daha ıyı sımdı.
zeynepcım ben avrasya hastanesınde yapıcam zeytınburnunda. doktorumda orda. fıyatlar 500-1000 arası degısıyo. normal dogum sezeryan epıdural derken o aralıkta bı tutar cıkıyo karsına.
selda bu arada askolsun kız kım unutmus senı

yaren sagol tatlım. seker yuklememın sonucu yuksek cıktı. cuma 100luk yapılıcak 3 saatlık olandan. oda yuksek cıkarsa dahılıyeye gıdıcem. seldanın dedıgı gıbı o kadar dıkkat edıyorum kendıme basıma gelmeyen kalmadı cıddı anlamda moralım coktu benımde. sakınan goze cop batarmıs o hesap yanı. grıbı hıc sorma zaten gecmedı sekerın sonucunu beklerken kbb ye gıttım. sınuzıtmıs meger. antıbıyotıge basladım sımdı 1 hafta kullanıcam. antıbıyotık hemen farkettı ama sabah ıctım ve burnum daha ıyı sımdı.
zeynepcım ben avrasya hastanesınde yapıcam zeytınburnunda. doktorumda orda. fıyatlar 500-1000 arası degısıyo. normal dogum sezeryan epıdural derken o aralıkta bı tutar cıkıyo karsına.
selda bu arada askolsun kız kım unutmus senı

canım benim, cuma günkü yüklemenini sonucu iyi çıkar inş. sen gönlünü ferah tut. bi de sünuzit oldun haaa. akannehir ne kadar dikkat etsende: gelip buluyor işte musibet. kafamçokkarıştı ilaçlarını ihmal etme bari. tekrar geçmiş olsun canım.

canım benim, cuma günkü yüklemenini sonucu iyi çıkar inş. sen gönlünü ferah tut. bi de sünuzit oldun haaa. akannehir ne kadar dikkat etsende: gelip buluyor işte musibet. kafamçokkarıştı ilaçlarını ihmal etme bari. tekrar geçmiş olsun canım.
ayyy sorma tatlım hayırlısıla bı atlatsak su 2-3 ayıda Çok üzgünüm çoook

slm kızlar nasılsısınız biz geldik ghezmekten
seldacım niye unutalım ttalım aşk olsun

fatos tansıyonun nası cıktı kız?

merhaba kızlar nasılsınız...
ZEYNEPÇıM cuma günü iyi çıkar inş sonuçlar
SELDA öle hemen kim kimi unutuyo amayaaa

BEBEĞİM HAMİLELERİN %70 İNDE ÇIKARMIŞ GEBELİK ŞEKERİ.. SIKMA SAKIN CANINI CANINI YERİM SENİN..

slm kızlar nasılsısınız biz geldik ghezmekten
seldacım niye unutalım ttalım aşk olsun
AÇ KOYNUNU KUŞLAR KONSUN :) İYİMİSİN SEN?

BEBEĞİM HAMİLELERİN %70 İNDE ÇIKARMIŞ GEBELİK ŞEKERİ.. SIKMA SAKIN CANINI CANINI YERİM SENİN..

AÇ KOYNUNU KUŞLAR KONSUN :) İYİMİSİN SEN?

koynumu açamam kociş kızarda neden öle yazdın msjda anlamadım yalnış bişimi demişim

Back