2010 Şubat Anneleri

eder eder zeynepcim çocuklarına ederler erkekleri anlamak bazen çok zor oluyo nedense benimkide acayip bana düşkün herkes biza yapışık ikizler diyo:))) iki dk yanında ayrılmaya gelmiyo bakalım bebiş gelince ne olcak

kızlar çalışıcak olanlar bebişlerinize kimler bakıcak ben şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıcaz yaaa

Benim annem bakacak canım. Zaten kayın validem ızmir'de değil. Arada onlar da gelir kalırlar o arada annem dinlenir. Zaten annem de olmasaydı bakıcılara falan güvenip nasıl yapardım diye düşünüyorum.
Senin kim bakacak?

Al benden de o kadardelikafadulden Tam kaynana olur benden de yandı gelinler:roflol:

hala idrak edemedi enim kocam baba olucanı...sevsene konuşsana diyorum dğunca severim şimdi neresini sevicem diyo kafamçokkarıştı

kızlar çalışıcak olanlar bebişlerinize kimler bakıcak ben şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıcaz yaaa

benim annem bakıcak,zaten yakınına taşındım:)

bende 1 yasına yakın calısmaya baslıcam tekrar. kayınvalıdem bakıcak. bu yuzden besıktasa tasınıcaz onlara yakın. ewı kıraya werıp ordan ew tutucaz. bı kac sene krese gıdene kadar 3-4 sene falan...
sımdıden tasası sardı benıde. nası olucak nası bırakıcam dıye. kayınvalıdem harıka bırı aslında cok ıyı cok tatlıdır dunden heveslı zaten bakmaya ama yınede ne bılıyım derdıne dustum daha 1 sene warken...

benimde kayınvalidemle görümcem var evde onlar bakıcak valla şimdiden kıskanıyorum nasıl bırakıcam nasıl bakıcaklar aklım hep orda kalıcak

benimkide yeni doğmuş bebekleri eline alamaz kaydirigubbakcemile2

hala idrak edemedi enim kocam baba olucanı...sevsene konuşsana diyorum dğunca severim şimdi neresini sevicem diyo kafamçokkarıştı

benim annem bakıcak,zaten yakınına taşındım:)

benımkıde dun sen sımdı annemı olucan dıyodu bana. hep sen daha cocuksun buyuyemedın kı cocugu nasıl buyutuceksın nasıl anne olucaksın sen sana kım bakıcak dıyo :dilcikar:

canım benim kayınvalidem bakacak ama annemde bu şehirde olmazsa oda bakar aslında o baksa benim için daha iyi ama kayınvalidemede güvenirim yani kadın iyi bakar hem yemeği falan da yapar iyi olacak benim için ama zaman zamanda çalışmayı düşünmüyorum belki kendim bakarım yinede yardımcı olurlar hem annem hem kayınvalidem ben kürtaj olduğumda 1haftakayınvalide beni yerimden hiç kıpırdatmadan yemekleri temizlikleri herşeyleri yaptı günde 3defa ilaç almam gerektiği için sağolsun çok ilgilendi oyüzden ona güveniyorum bana bakan torununa dünden bakar kaydirigubbakcemile2

benımkıde dun sen sımdı annemı olucan dıyodu bana. hep sen daha cocuksun buyuyemedın kı cocugu nasıl buyutuceksın nasıl anne olucaksın sen sana kım bakıcak dıyo :dilcikar:

ayıp ama doğunca görür bakalım nasıl bir anne olduğunu laelaelaelaelae

benimkide öle bak kıpırdıyo vuruyo diom elini koyuyo sırıtıyo anlamıyo konuş diom bişiy konuşamıyo heralde sen kucağına almadan almıcan canım diom valla öle dio

benimde kayınvalidemle görümcem var evde onlar bakıcak valla şimdiden kıskanıyorum nasıl bırakıcam nasıl bakıcaklar aklım hep orda kalıcak

benimde aklım kalacak canım :sinifsinif:görümcem kayınvalidelerde kalıyor ya çocuğuda var 1.sınıfa giden gerçi okula gidiyor görümcem çalışıyor kayınvalidemde çalşıyor çocuğa bakacak olursa çalışmaz görümcede fırsatçıdır benimkiyle de sen ilgilen der okuldan gelince mecburen annesi çıkana kadar yanında kalıyor akşam geliyorlar şimdi bende onun çocuğu bişey yaparsa diye korkuyorum çok kıskanç bir çocuk dayısını bile benden kıskanıyor kendisiyle ilgilensin istiyor:mymeka:

Valla kendin olmayınca aklın kalır tabi canım yaa. Annem bakacak beni sanki başkası mı büyüttü ona rağmen nasıl olacak diye düşünüyorum.

herkes iyidir inşallah..

Seldacım nerdesin sen? Bugün sordum seni nerelerde diye?

Benim eşim gece calışıyor. Şu andaki planımız gündüzleri o geceleri ben bakacağım..... insallah kolay bir bebek olurda başka bir alternatif düşünmek zorunda kalmayız.....:hulya:

benimkilerde iyiler sağolsunlar ama nedense içimde çocuğumu onlara bırkanınca oluşacak bir korku ve kıskançlık var acabalar var gerçi iyi bakarlar biliyom annemde bakarım diyo ama şimdi üst kata çıkarmak varken tee bursanın bi ucuna nasıl sabah sabah kıyıp götüreyim.4-5 aylık olana dek evdeyim o kadar sonra günlük 1,5 saat süt iznimiz var bide off allahım yardımcımız olsun

valla canım eşininki iyi cesaret ben yanımda kayınvalidem varken nasıl bakacağım diye kafama takıyorum hele eşim hiç bakamaz bravo kocişine alkisalkisalkis

Ay şaşırdım benide merak eden birileri var :)
Dün hasekideydim troid hormon sonuçlarını aldım.. ondan sonra sağlık ocağına gittik kayıt yaptırdım.. bebeğimin kalbini dinledim idrar tahlili yaptılar.enfeksiyon çıktı.. doktorun antibiyotik versin dediler.. çok uzun süre doktor yüzü görmediğim için hiçbişey yapmadım.. bol su içiyorum..o kadar.
iyiyim yani genel olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…