her gun dogsun dogsun nasıl olucak kıme benzıcek demeyı bılıyor ama :roflol:
oyle cok mıncır mıncır bı adam degıldır aslında cok fazla bellı de etmez sevgısını anca sen gıdıp sarılıp opersen karsılık verır cok nadırdır kendı gelsın azcık yıvışsın...
cocuga nası olucak cok merak edıyorum ona nası dawranıcak sevgısını bellı edıcekmı acaba...
kızlar çalışıcak olanlar bebişlerinize kimler bakıcak ben şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıcaz yaaa
canım sizinki kız olacak ya gör sen onların arasındaki aşkı senin pabucu dama atarlar benim kocişte kız istiyordu nasip işte ama bende kocişin pabucunu dama atarım gibi geliyor kesin küser beni unuttun diye
bana kalsa oğluşuma hiç bir kızı almayacağım ay şimdiden cadı kaynana oldum ben kaydirigubbakcemile3
her gun dogsun dogsun nasıl olucak kıme benzıcek demeyı bılıyor ama :roflol:
oyle cok mıncır mıncır bı adam degıldır aslında cok fazla bellı de etmez sevgısını anca sen gıdıp sarılıp opersen karsılık verır cok nadırdır kendı gelsın azcık yıvışsın...
cocuga nası olucak cok merak edıyorum ona nası dawranıcak sevgısını bellı edıcekmı acaba...
kızlar çalışıcak olanlar bebişlerinize kimler bakıcak ben şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıcaz yaaa
Benim annem bakacak canım. Zaten kayın validem İzmir'de değil. Arada onlar da gelir kalırlar o arada annem dinlenir. Zaten annem de olmasaydı bakıcılara falan güvenip nasıl yapardım diye düşünüyorum.
Senin kim bakacak?
Al benden de o kadardelikafadulden Tam kaynana olur benden de yandı gelinler:roflol:
benimkide yeni doğmuş bebekleri eline alamaz kaydirigubbakcemile2
hala idrak edemedi enim kocam baba olucanı...sevsene konuşsana diyorum dğunca severim şimdi neresini sevicem diyo kafamçokkarıştı
benim annem bakıcak,zaten yakınına taşındım:)
benımkıde dun sen sımdı annemı olucan dıyodu bana. hep sen daha cocuksun buyuyemedın kı cocugu nasıl buyutuceksın nasıl anne olucaksın sen sana kım bakıcak dıyo :dilcikar:
hala idrak edemedi enim kocam baba olucanı...sevsene konuşsana diyorum dğunca severim şimdi neresini sevicem diyo kafamçokkarıştı
benimde kayınvalidemle görümcem var evde onlar bakıcak valla şimdiden kıskanıyorum nasıl bırakıcam nasıl bakıcaklar aklım hep orda kalıcak
benimde kayınvalidemle görümcem var evde onlar bakıcak valla şimdiden kıskanıyorum nasıl bırakıcam nasıl bakıcaklar aklım hep orda kalıcak
herkes iyidir inşallah..
herkes iyidir inşallah..
herkes iyidir inşallah..
benimde aklım kalacak canım :sinifsinif:görümcem kayınvalidelerde kalıyor ya çocuğuda var 1.sınıfa giden gerçi okula gidiyor görümcem çalışıyor kayınvalidemde çalşıyor çocuğa bakacak olursa çalışmaz görümcede fırsatçıdır benimkiyle de sen ilgilen der okuldan gelince mecburen annesi çıkana kadar yanında kalıyor akşam geliyorlar şimdi bende onun çocuğu bişey yaparsa diye korkuyorum çok kıskanç bir çocuk dayısını bile benden kıskanıyor kendisiyle ilgilensin istiyor:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?