• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

abowwwww 4-5 ten sonra tatlı yeme mı... ben dun aksam tatlı da yedım yatmadan,meyve de yedım... ondan mı boyle cıktı acep...
ben prs tatlıyı kesıp gıdıyım bakıyım nasıp cıkcak :1shok:

valla benımki öyle dedi yeme yeme.Esra akşamı pasta yedim sabah gittim dedi belkide herkese göre değişiyordur ama dene bi dr dr dolaşmaktan iyidir. şu testide halledelimde rahat rahat cicleri konuşmaya başlıyalım.

kızlar kacıncı haftaya kadar calısıcaksınız?

canım bi aksilik sağlık problemi falan olmazsa 37. haftaya kadar çalışıcam ben... meleğimle daha uzun kalabilmek için...

Esra saol içerisnde baya bilgili videolar var onlarıda inceledim .

evet canım çok güzel bi site burası... her ihtiyacı cevaplıyo...

abowwwww 4-5 ten sonra tatlı yeme mı... ben dun aksam tatlı da yedım yatmadan,meyve de yedım... ondan mı boyle cıktı acep...

walla canım olabilir bende 1 gün önce pasta börek yedim saat 9 gibi... ertesi gün sınırda çıktım...

Esma 29 hafta geç gibi dr a da soramıyorsun.bi özelden geçerken sorsana şeker testi hangi haftalarda yaptırmalıyım diye .testlerin içinde en ucuzu şeker testi. benim gittiğim hastahane 20 tl yapacak.olmadı sen haftaya yaptır elinde hazır bulunsun.sonucu alıncada dr a gösterirsin.

.

canım haftaya gideyim bari hastaneye sağol

amanın kızlar ne azımlısınız masallah 36-37 dıyonuz kız dogurmayın ısyerınde :emir_bebek:

inş. işyerinde doğurmayız valla zeynepçim ama mecburen çalışıcaz sağlığımız el verirse
zaten ben avukatlık bürosunda çalışıyorum sekreter olarak ağır bir işim yok arada bankaya adliyeye gitmekte yürüyüş oluyo zaten

amanın kızlar ne azımlısınız masallah 36-37 dıyonuz kız dogurmayın ısyerınde :emir_bebek:

ya zaten o haftalarda sık sık dr. kontrolünde olucağımız için az çok belli olur doğum zamanı... baktım durumlar yakın... o zaman çıkarım izne... 32. haftadan sonra dr. izni ile çalışılıyor... bakıcaz artık durumlara... insan çalışınca 1 haftayı bile arıyo zeynepcim... bende 5 hafta fazladan çalışırım ki o 5 haftayı meleğimle geçiriyim...

herkeze merhaba, ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum grip oldum neyapsam acaba ıhlamur felan içiyorum meyve yiyorum başka neler yapabilirim acaba...

herkeze merhaba, ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum grip oldum neyapsam acaba ıhlamur felan içiyorum meyve yiyorum başka neler yapabilirim acaba...

geçmiş olsun canım ıhlamura biraz karabiber atıp öle iç sonrada sıkıa örtün ter at ter atmadan iyileşemiyo insan bide tarhana çorbası iç canım

canım çok geçmiş olsan valla ben hasta olduğumda bana en iyi viks gelmişti eklem yerlerine sürüp sırtına havlu kapat ama güzelce sür sonrada yat valla bana iyi geliyo canım

zeynepcim benimde şekerim 153 çıkmıştı 15 gün sonra tekrar gel dedi ve diyet verdi.
bende aynı senin gibi dr gideceğimin akşamı bir güzel kocaman meyve tabağı yedim.
sonrada 11,30da sabah acıkırım diye 2 dilim kek ve bir bardak süt içtim.haliyle ertesi sabahta şekerim yüksek çıktı.sende dikkat et sebze ağırlıklı ye.meyve yedikten sonrada 1 kase yoğurt yada süt iç canım.
herşey normale döner sen meraklanma emi.

zeynepciiimmm canım kafana takma bak arkadasalr ne güzel aydınlatmıslar bence 2.ci testlerde iyi cıkıcak sen kalbini ferah tut kızını da uzme sakın tamam mı :teselli:

walla 10 gundur hastayım bugun dktra gıttım sınuzıt mıs meger... kelın ılacı olsa dıcem o durumdayım... cok gecmıs olsun bol sıwı al meyve ye ıhlamur ıc...

zeynepcim benimde şekerim 153 çıkmıştı 15 gün sonra tekrar gel dedi ve diyet verdi.
bende aynı senin gibi dr gideceğimin akşamı bir güzel kocaman meyve tabağı yedim.
sonrada 11,30da sabah acıkırım diye 2 dilim kek ve bir bardak süt içtim.haliyle ertesi sabahta şekerim yüksek çıktı.sende dikkat et sebze ağırlıklı ye.meyve yedikten sonrada 1 kase yoğurt yada süt iç canım.
herşey normale döner sen meraklanma emi.
gıtmeden oncekı gun yedıklerıme dıkkat edıyım o zaman canım...

zeynepciiimmm canım kafana takma bak arkadasalr ne güzel aydınlatmıslar bence 2.ci testlerde iyi cıkıcak sen kalbini ferah tut kızını da uzme sakın tamam mı :teselli:

ıns tatlımm bakalım bebısler ıyı olsunda bız anneler sımdıden basladık cekmeye :asigim:

dogru soluosunuz kızlar o zamanı dogumdan sonra bebısle gecırmek war bıde...
ben 1 sene sonra calısmaya baslıcam yada en erken 9 ay sonra. madem calısmıyorum barı sutten kesılsn en azından yeterlı anne sutu alsın bebegım...

herkese tekrar merhaba amma geçmiş birikmiş yoruldum:bbo:
zeynep canım geçmiş olsun inş. çabucak atlatırsın şekeride dert etme bir şekilde diyetle hallolur bak kendin ne güzel söylüyorsun neleri atlattın diyetle falan şekeride düzenlersin :1hug:
shıne iyiki doğdun canım eşinle ve bebişinle sağlıklı nice uzun ömürler versin Allahım inş.:Saruboceq:
fatoş tatlım benim drum ramazan bayramında bebiş daha çok büyük olmamasına rağmen gideceğim mesafe baya uzak olduğundan 1saatte bir durun sen yarım saat falan yürü demişti bizde öyle yaptık kendi arabamızla gitiiğimiz için çok şükür sorun çıkmadı sanada arada durun der belki gidersen senin için çok iyi olur ama bebiş doğunca zor olur fırsattan istifade gitmeni isterim inş. sorunsuz gider gelirsin Şeniz
ebruderin geçmiş olsun canım yapılacak çoğu şeyi yapmışsın arkadaşlarında fikirleri süper imkanın varsa dinlen canım gribin en iyi ilaçlarından birisi dinlenmek çünkü

zeynep canım geçmiş olsun inş. çabucak atlatırsın şekeride dert etme bir şekilde diyetle hallolur bak kendin ne güzel söylüyorsun neleri atlattın diyetle falan şekeride düzenlersin :1hug:
shıne iyiki doğdun canım eşinle ve bebişinle sağlıklı nice uzun ömürler versin Allahım inş.:Saruboceq:
fatoş tatlım benim drum ramazan bayramında bebiş daha çok büyük olmamasına rağmen gideceğim mesafe baya uzak olduğundan 1saatte bir durun sen yarım saat falan yürü demişti bizde öyle yaptık kendi arabamızla gitiiğimiz için çok şükür sorun çıkmadı sanada arada durun der belki gidersen senin için çok iyi olur ama bebiş doğunca zor olur fırsattan istifade gitmeni isterim inş. sorunsuz gider gelirsin Şeniz
ebruderin geçmiş olsun canım yapılacak çoğu şeyi yapmışsın arkadaşlarında fikirleri süper imkanın varsa dinlen canım gribin en iyi ilaçlarından birisi dinlenmek çünkü

sagol tatlımmm inş...
o gecmısı okurken afacanlar basıo bana zati :roflol:

kızlar kacıncı haftaya kadar calısıcaksınız?

Allah nasip ederse bir engel falan olmazsa 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.
Esracım sana katılıyorum doktor artık çalışma diyene kadar çalışırız inşallakaydirigubbakcemile3

dogru soluosunuz kızlar o zamanı dogumdan sonra bebısle gecırmek war bıde...
ben 1 sene sonra calısmaya baslıcam yada en erken 9 ay sonra. madem calısmıyorum barı sutten kesılsn en azından yeterlı anne sutu alsın bebegım...

Valla canım haklısın madem çalışmıyorsun en azından seneye kadar anne sütü ile beslenir.
Ben çok korkuyorum işe başlayınca acaba memeyi unutur mu ya da benim sütüm azalır mı diye Allah korusun:gitme:

shıne iyiki doğdun canım eşinle ve bebişinle sağlıklı nice uzun ömürler versin allahım inş.:saruboceq:
fatoş tatlım benim drum ramazan bayramında bebiş daha çok büyük olmamasına rağmen gideceğim mesafe baya uzak olduğundan 1saatte bir durun sen yarım saat falan yürü demişti bizde öyle yaptık kendi arabamızla gitiiğimiz için çok şükür sorun çıkmadı sanada arada durun der belki gidersen senin için çok iyi olur ama bebiş doğunca zor olur fırsattan istifade gitmeni isterim inş. Sorunsuz gider gelirsin şeniz

hoşgeldin canımmm nasılsın bakalımmm bebişimiz nasıl bugünnn

hoşgeldin canımmm nasılsın bakalımmm bebişimiz nasıl bugünnn

iyiyiz teyzesiŞeniz hiç durmuyor balık gibi zaten inanılmaz su içiyorum bende reklam olmasın bir su markası satılan bir işyerinde olduğum için bütün gün yanımda şişe kaç litre su içiyorum ondan galiba çok şükür pek hareketli sen nasılsın bebişin nasıl

kızlar emzirme sütyeni ve atleti alan varmı aranızda.aldıysanız nasıl bişey aldınız.her ikisinide almaya gerek varmı.
bide şimdiki beden ölçümüze göre mi alcaz doğumdan sonra göğüslerimiz daha büyük olmayacakmı süt dolduğu için 1 beden büyükmü almak lazım.:uhm:

Back