2010 Şubat Anneleri

sagol fatoscum buyumus walla dogum tarıhım gıtgıde one gelmeye basladı goya 28 subattı ılk gıttıgımde sonra 25 subat oldu sımdıde 20 subata cıktı... sımdı bu cocuk ne zaman dogucak anlamadım walla :uhm:

Zeynepcim hadi gözün aydın bebegin saglıği ve keyfi yerindeymiş İnşallah şeker yüklemenide güsel bi şekilde atlatırsın inşallah.Gribe cok dikkat etmliyiz ben de azıcık burunlarım tıkalı gibi oluyorum keyifsiz oluyorum hemen panikliyorum allah korusun hasta olma lüksümüz yok bizim.Bebişlerimiz için kendimize cok dikkat etmeliyiz.Hastanler gercekten daha kötü gecen carsamba bende gittim de herkezöksürüp tıksıırıyor.Hastaneden gelince hemen bi duş aldım sanki mikroplar yapışmış gibi geldi üstüme.

kızlar göbişimin resmini koydum diğer tarafa

Bakıyorum şimdi ve bende ekliyeceğim pek bi özendim yaff :)

Anlşadım canm hayırlısı ile git gel inşallah.Uçak ile yolculuga doktorlar izin veriyormu riskli diye duymustum.

maşallahhhhh zeynepcim sana da kızına da..

zeynepcim maşallah canım kızına büyümüş kocaman olmuş hastaneye gitmeyi bende pek istemiyorum yarın gidicektim sözde ama hastaneye domuz gribinden 5 kişi falan gelmiş korkuyorum bende açıkçası bakalım ne yapcaz

sagolun teyzelerı zemuszemus
melekcım nereye gıdıyon kız doktorun bırakıyomu dıkkatlı gıt gel :1rolleyes:

Sinem ve volescim hadi gözünüz aydın meleklerinizi görmüşsüünüz saglıklıymıs ne güsel.
Voles canm sen kac haftalıksın şimdi merak ettim?

sağol canım darısı diğer dr. gideceklere inşallah... ben bugün 27+5 oldum tatlım...

esracım sabah senİn msne adresİnİn yanında ultrason fotrafı vardı esra yenİ mesenger remİ ekledİ yazıyodu ama Şİmdİ yok

evet canım kardeşime göstermek için öyle bi anlık koymuştum da... ama sürekli tutmuyorum iş için konuştuğum insanlarda var listemde görsünler istemiyorum... nazardan çok korkuyorum canım...

oy maşallah ipeğime benim... Allah nazarlardan saklasın onu... sanada çok geçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım... dediğin gibi hastaneler mikrop yuvası işin olmadığı sürece gitmemek lazım...

ya canım maske takıcam bulabılsem ama hıcbı eczanede yok bıtmıs stoklar falan peceteyle kapa agzını ellerını kolanyala bol bol. elını agzına gozune falan goturme eve gelınce de dırek elını yuzunu sabunla kıyafetlerını kırlıye at walla ben oyle koruyorum kendımı napıyım fisfisfis

kızlar virüsten korunmak için sabah çıkarken ağzımıza karanfil atıcaz yavaş yavaş çiğneye çiğeneye yutucaz mikroplardan korunmakta birebir miş aklınızda olsun

sagol teyzesı buyuyolar artık :asigim:

gözün aydın zeynepcim Allah ikinize de sağlık versin, hepimizi gripten korusun off benim kocam da hapşırıp duruyor

saolun kızlar aksam banyo yapip yatim her halde usutum ben bugun aksam gidiyorum artık allah kısmet ederse 12 gun sonra gorusuruz kızlar cicili bicili insallah bebisin seni korkutu gibi bisi yoktur saglikla 9 ayını bekler dilerim

sagolun kızlar
gözün aydın gülüm maşallah bebişine de sanada inş. şeker yüklemende iyi çıkar sonra keyifle bebişi beklemek kalır

yapcaz artık bişeyler canım kontrole gitmedende olmaz gerçi benim dru yerinde bulmak daha büyük sorun bakalım yarın yerinde olacakmı

ben aldım canım
ayrıca
bal
yoğurt
sarımsak
soğan
bi çok şey koruyomuş
sarımsagıda hıc sevmem kı kafamçokkarıştı
yapcaz artık bişeyler canım kontrole gitmedende olmaz gerçi benim dru yerinde bulmak daha büyük sorun bakalım yarın yerinde olacakmı
tut mendılı agzına oyle bekle walla korku fılmı gıbı hastaneler Çok üzgünüm çoook
sagolun kızlar
gözün aydın gülüm maşallah bebişine de sanada inş. şeker yüklemende iyi çıkar sonra keyifle bebişi beklemek kalır
ıns teyzesı hepımız bı sorunsuz atlatsak su gunlerımızı...
gözün aydın zeynepcim Allah ikinize de sağlık versin, hepimizi gripten korusun off benim kocam da hapşırıp duruyor
abowww hemen ıhlamuru daya kocişine bol bol meyve yedır cok gecmıs olsun canım yaw...

esracım hımn onu dıyom canım b en bır anlık gÖrdÜm maŞallah Çok ttalıydı koyma canım remen bellı nazar deĞer gÜzel gelınıme
kızlar karanfıl harbıden Çok ıymıŞ

tekrar selam kızlar benim işler çok yoğun birazdanda bankaya gitcem biraz bakabildim geçmişe
dr gidipte güzel haber alan bebişlerini gören tüm kızların gözü aydın maşallah bebişlerimize
bugün dr gidecek olan arkadaşlarımda inş. çok çok güzel haberler getirirler:Saruboceq:
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz bebişlerinizde sağlıkla sıhhatle gelsin inş.:Saruboceq:
umarım herkesin keyfi yerindedir ben hala kocişe kızgınım benden özür dileyene kadarda küscem ona hiç konuşmuycam bu sefer işin dozunu kaçırdı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızzz naptı adam küs konusma gelsın gonlunu alsın naz yap bulmuslar bızım gıbı nazsız kaprıssız hamıle eşleri bunuyolar klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…