ben geldımmm opuyorumnanaktan
seker yuklemem yarına kaldı ac karna gıtmem gerekıyomus sabahtan ac karna gıdıcem tekrar...
onun dısında ultrasona gırdım mınık kızım (dıyorum ama pek mınıklıgı kalmamıs naniknanik ) 31 cm ve 730 gr olmus doktor amcamızın soyledıgıne gore gelısımı gayet guzelmıs. boyu,kılosu,suyu,eşi guzelmıs bebegımın. ultrasonla bakarken karnıma 1-2 tepıkte kendısı yedı guldu sonra rahatsız ettık kızını pek de keyfıne duskun dıye kaydirigubbakcemile3
grıp oldugumu soyledım oda atesını takıp et eger atesın cıkarsa,sıddetlı ıshal olursan ve kas,eklem agrıların olursa gorun doktora yoksa buraya saglam gırer hasta cıkarsın dedı. benımde atesım hıc yok agrım sızım yok sadece burnum tıkalı hafıf bıde halsızlık war o zaman normal bı mevsımsel grıp gecırıyosun dedı ılacta vermedı bol bol sebze meyve ye dınlen en ıyı ılacı bu dedı kafamçokkarıştı
hastane zaten korku fılmı gıbı 3 kere oksuren gelmiş walla hasta kabulu yapmıyolar bıle artık bende dedım atesım cıkmadıgı surece doktorun dedıgı seyler olmadıgı surece gıtmıyım orası daha cok mıkrop yuvası...
bu arada 1 kılo daha almısım toplamda aldıgım kılo 6 oldu yanı :sm_confused:
kızlar göbişimin resmini koydum diğer tarafa
Anlşadım canm hayırlısı ile git gel inşallah.Uçak ile yolculuga doktorlar izin veriyormu riskli diye duymustum.shine cnm saol evet aylemin yanına ingiltereye 2 hafta tatile ve doktor kontrolume gidicem insallah sag saglim donucem turkiyeye 2 hafta sonra orda doguma kalmicam cnm sadece 2 hafta durcam orda doguma cok var da ocak gibi doguma gidicem allah nasip ederse
seker yuklemem yarına kaldı ac karna gıtmem gerekıyomus sabahtan ac karna gıdıcem tekrar...
onun dısında ultrasona gırdım mınık kızım (dıyorum ama pek mınıklıgı kalmamıs naniknanik ) 31 cm ve 730 gr olmus doktor amcamızın soyledıgıne gore gelısımı gayet guzelmıs. boyu,kılosu,suyu,eşi guzelmıs bebegımın. ultrasonla bakarken karnıma 1-2 tepıkte kendısı yedı guldu sonra rahatsız ettık kızını pek de keyfıne duskun dıye kaydirigubbakcemile3
grıp oldugumu soyledım oda atesını takıp et eger atesın cıkarsa,sıddetlı ıshal olursan ve kas,eklem agrıların olursa gorun doktora yoksa buraya saglam gırer hasta cıkarsın dedı. benımde atesım hıc yok agrım sızım yok sadece burnum tıkalı hafıf bıde halsızlık war o zaman normal bı mevsımsel grıp gecırıyosun dedı ılacta vermedı bol bol sebze meyve ye dınlen en ıyı ılacı bu dedı kafamçokkarıştı
hastane zaten korku fılmı gıbı 3 kere oksuren gelmiş walla hasta kabulu yapmıyolar bıle artık bende dedım atesım cıkmadıgı surece doktorun dedıgı seyler olmadıgı surece gıtmıyım orası daha cok mıkrop yuvası...
Sinem ve volescim hadi gözünüz aydın meleklerinizi görmüşsüünüz saglıklıymıs ne güsel.
Voles canm sen kac haftalıksın şimdi merak ettim?
esracım sabah senİn msne adresİnİn yanında ultrason fotrafı vardı esra yenİ mesenger remİ ekledİ yazıyodu ama Şİmdİ yok
zeynepcim maşallah canım kızına büyümüş kocaman olmuş hastaneye gitmeyi bende pek istemiyorum yarın gidicektim sözde ama hastaneye domuz gribinden 5 kişi falan gelmiş korkuyorum bende açıkçası bakalım ne yapcaz
sağol canım darısı diğer dr. gideceklere inşallah... ben bugün 27+5 oldum tatlım...
evet canım kardeşime göstermek için öyle bi anlık koymuştum da... ama sürekli tutmuyorum iş için konuştuğum insanlarda var listemde görsünler istemiyorum... nazardan çok korkuyorum canım...
oy maşallah ipeğime benim... Allah nazarlardan saklasın onu... sanada çok geçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım... dediğin gibi hastaneler mikrop yuvası işin olmadığı sürece gitmemek lazım...
kızlar virüsten korunmak için sabah çıkarken ağzımıza karanfil atıcaz yavaş yavaş çiğneye çiğeneye yutucaz mikroplardan korunmakta birebir miş aklınızda olsun
saolun kızlar aksam banyo yapip yatim her halde usutum ben bugun aksam gidiyorum artık allah kısmet ederse 12 gun sonra gorusuruz kızlar cicili bicili insallah bebisin seni korkutu gibi bisi yoktur saglikla 9 ayını bekler dilerim
sagolun kızlarmeleksen gÜlŞah geÇmİŞ olsun kızlar
cİcİlİ İİİ haberlerle gel canım
esracım sabah senİn msne adresİnİn yanında ultrason fotrafı vardı esra yenİ mesenger remİ ekledİ yazıyodu ama Şİmdİ yok
ezgİ hoŞ geldİn canım arammzıa
gözün aydın gülüm maşallah bebişine de sanada inş. şeker yüklemende iyi çıkar sonra keyifle bebişi beklemek kalırben geldımmm opuyorumnanaktan
hadı yaaa karanfıl alıyım ewe o zaman alkisalkisalkis
ya canım maske takıcam bulabılsem ama hıcbı eczanede yok bıtmıs stoklar falan peceteyle kapa agzını ellerını kolanyala bol bol. elını agzına gozune falan goturme eve gelınce de dırek elını yuzunu sabunla kıyafetlerını kırlıye at walla ben oyle koruyorum kendımı napıyım fisfisfis
sarımsagıda hıc sevmem kı kafamçokkarıştıben aldım canım
ayrıca
bal
yoğurt
sarımsak
soğan
bi çok şey koruyomuş
tut mendılı agzına oyle bekle walla korku fılmı gıbı hastaneler Çok üzgünüm çoookyapcaz artık bişeyler canım kontrole gitmedende olmaz gerçi benim dru yerinde bulmak daha büyük sorun bakalım yarın yerinde olacakmı
ıns teyzesı hepımız bı sorunsuz atlatsak su gunlerımızı...sagolun kızlar
gözün aydın gülüm maşallah bebişine de sanada inş. şeker yüklemende iyi çıkar sonra keyifle bebişi beklemek kalır
abowww hemen ıhlamuru daya kocişine bol bol meyve yedır cok gecmıs olsun canım yaw...gözün aydın zeynepcim Allah ikinize de sağlık versin, hepimizi gripten korusun off benim kocam da hapşırıp duruyor
tekrar selam kızlar benim işler çok yoğun birazdanda bankaya gitcem biraz bakabildim geçmişe
dr gidipte güzel haber alan bebişlerini gören tüm kızların gözü aydın maşallah bebişlerimize
bugün dr gidecek olan arkadaşlarımda inş. çok çok güzel haberler getirirler:Saruboceq:
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz bebişlerinizde sağlıkla sıhhatle gelsin inş.:Saruboceq:
umarım herkesin keyfi yerindedir ben hala kocişe kızgınım benden özür dileyene kadarda küscem ona hiç konuşmuycam bu sefer işin dozunu kaçırdı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?