merhaba arkadaslar bende subat annesiyimmm ve buraqyı malesef yeni gördğmmm aranızda yer varmı acabaa :)
merhaba arkadaslar bende subat annesiyimmm ve buraqyı malesef yeni gördğmmm aranızda yer varmı acabaa :)
serapcım niye diyete baslıyorsun senin kilon normaldi benim hatırladığım
hosbulduk canlarım 25. haftadayızz kızım olacak allahın izniylee ve ilk bebegim
selamlar herkese :hulya:
merhaba kızlar nasilsiniz calisan annelere kolay gelsinnn ya bu sabah sat 5 te kızlar bi karin agrisi girdi oluyom sandim snki icim kopuyodu sizde de olan varmi acaba
merhaba kızlar nasilsiniz calisan annelere kolay gelsinnn ya bu sabah sat 5 te kızlar bi karin agrisi girdi oluyom sandim snki icim kopuyodu sizde de olan varmi acaba
canım doktor verdi normalin üstündeymişim canım bu ay onlara göre 5 kilo almışım bana göre 2,5 kilo anlamadım bu işi
haklısın canım. zaten muhakkak ihtiyacım olacak anneme ve kaynanama ama kaynıma değilcanım panik yapma hemen..göğsün yara olcak çatlayacak diye bir kaide yok ama şimdiden dikkatle bakımını yapmaya başlamalısın..doktoruna göğüs için merhem danış ve önerdiği ürünü şimdiden kullanmaya başla..ılık suyla temizle akşamları yatmadan, iyice kurula ve güzelce kremle..hem yumuşatıyor hem de çatlak yara vs yi engelliyor..mutlaka evde yabancıların fazlalığı rahatsız ediyodur ki böle durumlarda anne bile yabancı kalıyor..(ben vajinal siğillerle alakalı 4 operasyon geçirmiştim, o zaman dediğin gibi eşimden başkasını istemedim annem dahi görmedi o bölgeyi)ama ihtiyacın da olacak annene, kayınvalidene vs..öyle bir durumda erkekler zaten dibinde durmaz, duramaz..anlamazlarsa o zaman uyarırsın ama şimdiden bişi sölememeye çalış bence bakarsın yanlış anlaşılırsın sonra gönül almaya çalış vs daha sıkıcı olabilir..sevgiler..
sana da günaydın tatlım opuyorumnanaktan hadi bakalım iki gün kalmış. ben de gece bazen uyuyamıyorum heyecandan. "bizim kızımız mı olacak şimdi" diyorum eşime, ay onda da hiç heyecan yok "yat uyu diyor" lülülülülülügünaydın kızlar, iyi bir hafta olmasını diliyorum.
ben de bu hafta çarşamba gidicem, oğlumu görmeye, çok heyecanlı..
canım senin kaynın da mı yanında nasıl yapıyorsun? biraz dertleşsek..günaydınn herkese........
inşallah herkes iyidir.. ben pek yazamıyorum pc kocamdan ve kaynımdan bana kalmıyo şu aralar ama arada girip okuyorum sizleri.. aklımdasınız.. öptüm..
yok öyle bişey ben tok gittim hatta kahvaltıda reçeller şekerli şeyler yedim, şekerim sınıra yaklaşmamıştı bile hihoyyytya netten okudum ac gıtmenız gerekmıyo sadece sekerlı suyu ıctıkten sonrakı 1 saat kan alınana kadar bısı yıyıp ıcmemenız lazım dedı bende ona guvendım yedım :gitme:
neyse yarın bı daha gıderız napalım :CüvCüv:
canım evde de kıyafetlerinle mi tartılıyorsun sen? delikafadulden evde tartılırken sabah kalkıp tuvalete gidince kıyafetlerimi çıkarıp öyle tartılıyorum ben mirmirmirmir giydiğin kıyafete göre bile kilo değişiyor yoksa. mesela bir kumaş giy tartıl bir de kot giy tartıl dünya kadar fark oluyor yerimsenibenvalla canım ne bileyim psikolojimi bozdu benim ki geçen gittiğimde 2 tartıda aynıydı yani
sırt ve bel ağrılarından duramıyorum ben artık...doktor ilaç verdi ama içmedim daha hiç..üf bi sürü hap elevitti kan ilacıydı magnezyumdu ..vs..
bayramı bi getirseydim hayırlısıyla
selamlar herkese :hulya:
geçmiş olsun canım ya.. çalışıyor muydun sen? benim çok oturmaktan oluyor özellikle pc basında..
bazen oluyor nefesim kesiliyor rahim bağlarının büyümesinden oluyormuş .. Bir de artık rahim kasılma egzersizleri yapıcakmış o da ağrı yapıyormuş
tamamen uyman lazım o zaman, senin çok kilo alman şeker belirtisi de olabilir canım o yüzden takipte fayda var
haklısın canım. Zaten muhakkak ihtiyacım olacak anneme ve kaynanama ama kaynıma değil :d siz kullanmaya başladınız mı göğüs ucu için krem falan. Ben çok korktum ya bir topikten okudum da kanıyormuş, iltahaplanıyormuş çok acıyormuş. Bebeğini 15 gün emziremeyenler var akannehir
sana da günaydın tatlım opuyorumnanaktan hadi bakalım iki gün kalmış. Ben de gece bazen uyuyamıyorum heyecandan. "bizim kızımız mı olacak şimdi" diyorum eşime, ay onda da hiç heyecan yok "yat uyu diyor" lülülülülülü
canım senin kaynın da mı yanında nasıl yapıyorsun? Biraz dertleşsek..
Yok öyle bişey ben tok gittim hatta kahvaltıda reçeller şekerli şeyler yedim, şekerim sınıra yaklaşmamıştı bile hihoyyyt
canım evde de kıyafetlerinle mi tartılıyorsun sen? Delikafadulden evde tartılırken sabah kalkıp tuvalete gidince kıyafetlerimi çıkarıp öyle tartılıyorum ben mirmirmirmir giydiğin kıyafete göre bile kilo değişiyor yoksa. Mesela bir kumaş giy tartıl bir de kot giy tartıl dünya kadar fark oluyor yerimseniben
evde kıyafetsin tartılıyorum evet ama 3 kiloda farkedermi geçen ikiside aynıydı artık ne yapalım az kaldı
hoşgeldinnnn kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?