• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ay ne sıkıcı bir gün işte yok yarında başımı kaşıyacak vakit olmaz muhabbete katılamam :delphin:

Merhaba kızlar...Biz bir yürüyüp geldik. Ama iki kere dinlenmek zorunda kaldım.Belim çok ağrıdı.
Herkes iyidir inşallah...

Merhaba kızlar...Biz bir yürüyüp geldik. Ama iki kere dinlenmek zorunda kaldım.Belim çok ağrıdı.

iyi yapmışsınız canım dinlen arada canım zorlama kerndini ben sabah işe gelirken eime diyorum yanında tabure taşı yorulduğum yerde biraz oturup dinleneyim diye benimde belim ağrıyor ayaklarım pek ağırmıyorda

iyi yapmışsınız canım dinlen arada canım zorlama kerndini ben sabah işe gelirken eime diyorum yanında tabure taşı yorulduğum yerde biraz oturup dinleneyim diye benimde belim ağrıyor ayaklarım pek ağırmıyorda

alkisalkisalkisdelikafadulden

merhaba canım ne güzel yürümüşsünüz banada oturmaktan fenalık geldi otur otur bir yerlerim acıdı:kedi: hava soğuk dışarıda çıkamıyorum sıkıldım iyice

Tuğbacım iki gündür burada havalar çok güzel. Bir haftadır ben de çıkamıyodum soğuk yüzünden. Güzel havayı değerlendirelim dedik. Artık böyle havalar bulunmaz. Canım sen de kalk ofisin içinde gezin en azından. yazık bi yürüsün yavrum ya...

haklısın canım oda sıkılınca fena tepik atıyor zaten otura otura yapıştım buraya en iyisi biraz ofiste dolanmak

aldıklarımızı yıkayınca paketlerinden çıkaracam o zaMAN eklerim teyzeleri opuyorumnanaktan
benim de belim ağrıyor özellikle akşamları. galiba arada yatıp dinlenmek lazım

Kızlar bebeğin eşyalarını ne zaman yıkayacaksınız. Annem yıka ütüle bohçala diyo yavaş yavaş. Ben de dolabını bekliyorum. Dolap gelince yıkarım diye.Allah korusun erken doğum falan olursa kalacak çocuk kıyafetsiz.Siz ne düşünüyorsunuz.Bir de Hacı Şakir'in sabun tozunu almaya karar verdim otomatik makineleri için olanından. Dalinin kokusu çok baskın diye istemedim. Bebişimizn kokusunu duyayım diye yerimseniben

Kızlar bebeğin eşyalarını ne zaman yıkayacaksınız. Annem yıka ütüle bohçala diyo yavaş yavaş. Ben de dolabını bekliyorum. Dolap gelince yıkarım diye.Allah korusun erken doğum falan olursa kalacak çocuk kıyafetsiz.Siz ne düşünüyorsunuz.Bir de Hacı Şakir'in sabun tozunu almaya karar verdim otomatik makineleri için olanından. Dalinin kokusu çok baskın diye istemedim. Bebişimizn kokusunu duyayım diye yerimseniben

ben izne ayrıldıktan sonra yıkamayı düşünüyorum şimdi istesemde yapamam işten eve gidince anca yemekle bulaşıkla uğraşabiliyorum bende yıkancak pek bişey yok çoğunu annem aldığı için annemde oda aldığı zaman yıkamış ütülemiş hacı şakirin sabun tozuyla çokda güzel bende onla devam ederim

canlarım bende cıkardım hepsını yarın yıkayıp utuluycem hazırda dursun neolur ne olmaz

kızlar bende soyle bı bakıyım dedım sıze yazmadan edemedım...
masallah sız esyaları tamamlamısınız yıkamayı dusunuonuz ohooo ben daha alıswerıse bıle cıkmadım aralıkta dusunuyorum. yıkama ısınıde 30 haftadan sonraya bırakıcam. gelen gıden bakıyor esyalara ne war ne yok dıye yıne mıncıklanıcak kırlenıcekler...
bu arada agdaya gıttım azcık canım yandı ama mukemmel oldu walla her ay gıtmeye baslıcam yıne zemuszemus

ıyi akşamlar kızlar, ben de 25. haftamın içindeyim, inşallah kızım olacak:)

Ben de kan pıhtılaşması var, hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
ılk zamanlar daha bir sıkıntılı geçmişti, kanama falan geçirdim, 45 gün kadar kalkmadan yattım ama şimdilik iyi gidiyoruz allaha şükür:)

Kızımın adı Deniz olacak, merakla bekliyoruz onu babası da ben de:))

Böyle işte devrelerimize bir merhaba demek istedik, bundan sonra daha sık görüşmek üzere:)

Ben de daha aldıklarımı yıkamadım, daha erken diye düşünüyorum, 7. ayda bitsin sonra başlarım diyorum hazırlıklara tam olarak.

Back