2010 Şubat Anneleri

selam kızlar, bel arısından çok oturamıyorum ama ne var ne yok diye de bakmadan edemiyorum :kedi:
yaw ben de alışverişe çıkmadım daha. bikaç şey dışında hiçbir şeyimiz yok. mafoldumben aralık başı gibi düşünüyordum ben de ama erken doğum lafını duyunca bana bişeyler oluyor. oyy oy

merhaba hosgeldın aramıza burda hıc sıkılmazsın emın ol opuyorumnanaktan
benımde ılk 3 ayım kanama ve lekelenmelerle gecmıstı aynı kaderı paylasıyoruz neysekı atlattık bu gunlere kadar geldık :CüvCüv:
hepımız saglıkla kavusuruz ıns bebıklerımıze :asigim:

Dinamis merhaba canım..ılk defa karşılaşıyoruz biz sanırım. Çok geçmiş olsun. ınşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına

sıhhatler olsun canım. var mı temizlik gibisi beee.

hoşgeldin güzelim.

Zeynepçim sıhhatler olsun. Darısı başıma:kedi:
gıt kıs gıt bal kaymak oluyor ohhhh zemuszemus
kıme bal kaymak oluyosa tabı yuzune bakan yok garıbımın :roflol::roflol::roflol:

sende bendensın kusum walla benımde 3-5 bıseyı war hedıye gelenler falan daha bısey almadık aralıkta tamamlarız ocakta yıkarım dıye dusunuyorum bızım kıracı acele etmezse tabı ıns mirmirmirmir

kociş trıplere gırmeye basladı butun hafta sıtedesın hafta sonu benle ılgılen dıye ben bıraz su koca bebegımle ılgılenıyım yarın doktordan sonra gelcemm dua edın bana ciciler optum hepınızı opuyorumnanaktan

zeynepcım sıhhatler olsun valla darısı bıze dualrım senınle cnm ii haberlerle gel inş.

hoşgeldin canım

Havva, Ayten sizlerde ne var ne yok??? demek ihityaçları aldınız da yıkamaya geldi sıra. erken değil mi biraz yıkamak için. en az 2,5 ay bekleyecek dolaplarda. sağlıklı olur mu kii? merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlamayın haaa

Zeynepçim güzel haberlerle gelirsin inşallah..
KIzlar bu ayki bebeğim dergisini edinmeye çalışın tam bize göre bir sayı olmuş.

bildiğin gibi canım çalışıyorum iş bitsin diye bekliyorum sen neler yapıyosun yok canım ben daha başladım yıkamaya annem aldıklarını yıkamış ben ancak 1 ay sonra izne ayrılıcam ondan sonra başlarım yıkamaya bende erken diye düşünüyorum ama annemede bişey demek istemedim yıkamış ütülemiş kaldırmış bişey olmaz galiba doğuma kadar bende olsa gelen giden bakar gene kirlenirde

kolya gelsin güzelim. sen de hafta sonları yoğun oluyorsun herkesin aksine. allah yardımcın olsun. valla ben tutuştum, eksiğim çok. aralık başı toptan halletmem lazım.

Hulencim ben de karar veremiyorum işte ne yapsam diye. Bohçalayıp kaldırırsam bir şey olmaz diye düşünüyorum
Zeyl merhaba tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…