İyi akşamlar kızlar, ben de 25. haftamın içindeyim, inşallah kızım olacak:)
Ben de kan pıhtılaşması var, hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
İlk zamanlar daha bir sıkıntılı geçmişti, kanama falan geçirdim, 45 gün kadar kalkmadan yattım ama şimdilik iyi gidiyoruz allaha şükür:)
Kızımın adı Deniz olacak, merakla bekliyoruz onu babası da ben de:))
Böyle işte devrelerimize bir merhaba demek istedik, bundan sonra daha sık görüşmek üzere:)
kızlar bende soyle bı bakıyım dedım sıze yazmadan edemedım...
masallah sız esyaları tamamlamısınız yıkamayı dusunuonuz ohooo ben daha alıswerıse bıle cıkmadım aralıkta dusunuyorum. yıkama ısınıde 30 haftadan sonraya bırakıcam. gelen gıden bakıyor esyalara ne war ne yok dıye yıne mıncıklanıcak kırlenıcekler...
bu arada agdaya gıttım azcık canım yandı ama mukemmel oldu walla her ay gıtmeye baslıcam yıne zemuszemus
İlk zamanlar daha bir sıkıntılı geçmişti, kanama falan geçirdim, 45 gün kadar kalkmadan yattım ama şimdilik iyi gidiyoruz allaha şükür:)
Böyle işte devrelerimize bir merhaba demek istedik, bundan sonra daha sık görüşmek üzere:)
gıt kıs gıt bal kaymak oluyor ohhhh zemuszemusZeynepçim sıhhatler olsun. Darısı başıma:kedi:
selam kızlar, bel arısından çok oturamıyorum ama ne var ne yok diye de bakmadan edemiyorum :kedi:
yaw ben de alışverişe çıkmadım daha. bikaç şey dışında hiçbir şeyimiz yok. mafoldumben aralık başı gibi düşünüyordum ben de ama erken doğum lafını duyunca bana bişeyler oluyor. oyy oy
Havva, Ayten sizlerde ne var ne yok??? demek ihityaçları aldınız da yıkamaya geldi sıra. erken değil mi biraz yıkamak için. en az 2,5 ay bekleyecek dolaplarda. sağlıklı olur mu kii? merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlamayın haaa
bildiğin gibi canım çalışıyorum iş bitsin diye bekliyorum sen neler yapıyosun yok canım ben daha başladım yıkamaya annem aldıklarını yıkamış ben ancak 1 ay sonra izne ayrılıcam ondan sonra başlarım yıkamaya bende erken diye düşünüyorum ama annemede bişey demek istemedim yıkamış ütülemiş kaldırmış bişey olmaz galiba doğuma kadar bende olsa gelen giden bakar gene kirlenirde
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?