2010 Şubat Anneleri

Canım iki hafta önce 620 idi şimdi 842 gr.

maşallah canım bebişinee... bana doktorum normal hatta gayet iyi dedi cnm.. ikili testimiz de iyi çıkmıştıı.. bakalım inş. üçlü de iyi çıkarr.. bizim beklenen doğum 13 nisan görünüyo ama o zamanı beklemeyiz büyük ihtimal.. kızım sezeryanla olmuştu çünkü bu da öyle olacağı için inş.. daha erken alır dr. gibi geliyo.. hayırlısı artıkk..

Hayırlısı inşallah tatlım.Allah hepimize hayırlı doğumlar nnasip etsin

ayyy kızlar ben acıktım yıne cıkıyım accık karnımı doyurıyım opuldunuzzzz opuyorumnanaktan

Tuğbacım galiba temkinli olmak için öyle diyolar

Bu arada muhabbet etmekten yemeği yaktım. ;Kahvaltıya talimiz şu anda......Üstüne de Zeynebe tikır için teşekkür etmeyi unuttum ...Kızlar noluyo bana yaaa...

Teşekkürler Zeynebimmmm opuyorumnanaktana.s.

evet canım zaten onların ellerinde takvimleri varya senin satına göre öyle diyorlar 40haftaya göre hesaplıyorlar
aman birgünde kahvaltı yapıverin kocişin bişey demezse canın sağolsun
bende çıkıyorum artık eve gidince görüşürüz Şeniz

öğretmen olan arkadaşlar çocuklara yada veliye sinirlendiğinizde bebişler ne yapıyor acaba etkileniyorlar mı bu durumdan özellikle çocuklara bağırınca

Ebruli merhaba canım.
Sen de öğretmensin galiba benim gibi
Bizim okulda arkadaş yenş doğum yaptı. 3,5 aylık oğlu var.Zor sınıflara giriyordu hamileyken.
Bebek ilk ayında kolikti. Ve şimdi de sinirliymiş.
Bakalım benim kız nasıl olacak.
Gerçi tek örnekten genelleme yapılmaz ama mutlaka etkileniyodur çocuk. Bizim bir de özel okul. Daha da zor oluyo.

ya bende istiyorum ticker mafoldumben

kızlar 26 şubat doğum tarihim lütfen banada yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…