2010 Şubat Anneleri

az kaldı bakalım canım aralık 18 gibi drumun söylediğine göre rapor almam lazım bu gidişimde sorcam zaten hangi evraklar gerekir ne zaman gitmem gerekir diye artık dinlenmek istiyorum fiziken de yoruldum psikolojik olarakta ah anacığımın yerini nasıl arıyorum bekarken işten eve geldikmi ne yemek ne bulaşık ne temizlik elimizi sürmezdi halada beni düşünür kadıncağız :sinifsinif:

sen çıkma zaten kuşum yat yattığın yerde senin bebiş erken gelmeye meraklı biliyorsunki dinlenmen lazım eminim çok sıkıcıdır ama biz çalışanlara sor yat diyen birileri olsada yatabilsek keşke:sinifsinif: kaynanamlarla oturuyorum altlı üstlü tatil günleri bile yatamıyorum evlendim evleneli kahvaltıyı hep ben hazırlarım zaten akşam yemeklerini beraber yiyoruz kayınvalidem hazırlıyor ben geç çıktığım için beraber yemek zorunda kalıyoruz bir tatil günüm oluyor ondada kahvaltıda bana bakıyor hala şu halime rağmen eşimle başbaşa evimizde kahvaltı yaptığımız, yemek yediğimiz 2-yada 3 ü geçmez inanın böyle durumlar oluncada keşke çalışmasam diyorum ama eşim kesin annesigiln yemeklerini işlerini temizliğinide benim yapmamı ister oyüzden çalış diyorum kendi kendime onlara hizmetçi olacağıma çalışmışken evde her işi yapmamı bekliyorlar Allahtan geç çıkıyorum sofra kurma ve bulaşık kalıyor sadece ama tatil günlerim evişiyle geçiyor:oklava:
ah cnm yha yaşadıgın ne zordur çok iyi anlıyorum bende kayınbabamla yaşıyorum oyüzden ama neolsursa olsun kendınıde ezdirme kendı hakkını kendın savunmalısın eşinde bu şekılde düşünüyorsa iş sana düşer büyükler zaten çok anlayışsız oluyor zaten biraz düşünceli olsalar karı kocanında arada bir yanlız kalması gerktigini bilirler
canım ben bornovadayım sen nerdesin eşim yok olsa iide yalnız çıkmam bu arada geçmiş olsun tatlım
sagol gülüm bende karşıyakadayım bende pek sevmem tek çıkmayı
canım benim herşey kendi iyi niyetimden kaynaklanıyor haliyle her erkek gibi eşim ailesine düşkün bende ona kıyamıyorum arada kalmasın diye herşeyi yutuyorum ama bazen evlimiyiz yoksa ben onların ailesine sonradan evlatlık olarak mı katılmışım inanın anlayamıyorum bazen evimize sadece uyumaya çıkıyoruz çayımızı bile orda içiyoruz benimde herşeyim var evimde daha birçok eşyamı kullanmak nasip olmadı bazen çok canım sıklıyor dertleniyorum bazende beraber olmak iyi oluyor diyorum aman işte anlıyorsundur ne demek istediğimi

alkisalkisalkisalkisalkisalkis okadar haklısın ki canım sölemeden geçemedim
bu arada selam kızzlarrropuyorumnanaktan

as cnm hoşgeldina.s.

ahh ahhhh ana gibi yar mı olurrrr ALLAH başımızdan eksik etmesin canım ya:Saruboceq:

amin canım şimdi bizde artık iyice annelik duygusunu içimize sindirdik ya daha bebişlerimiz doğmadan kendi annelerimizi artık anlayacak kıvama geldik hep derlerya ana baba olunca anlarsınız diye çok haklılar gerçekten Allah eksikliklerini göstermesin :Saruboceq:

az kaldı bakalım canım aralık 18 gibi drumun söylediğine göre rapor almam lazım bu gidişimde sorcam zaten hangi evraklar gerekir ne zaman gitmem gerekir diye artık dinlenmek istiyorum fiziken de yoruldum psikolojik olarakta ah anacığımın yerini nasıl arıyorum bekarken işten eve geldikmi ne yemek ne bulaşık ne temizlik elimizi sürmezdi halada beni düşünür kadıncağız :sinifsinif:

Ah ah annelerimizi Allah eksik etmesin başımızdan. Yemeğe gidiyoz sofra hazır oluyor hemen oturup yiyoz sonra bulaşığa bile sokmuyor beni siz gidince toplarım ben ne işim var diye. Hamile değilken de böyleydi ama bizi yormamak için uğraşıyorlar. Kayınvalidem ızmirde değil o yüzden olsaydı ne olurdu bilemicem (aslında biliyorum da neyseee severim yine de kendisinikaydirigubbakcemile3)

canım sende çalışıyorsun bugün galiba herkesler tatil herhalde kimse yok topikte bizimde bugün nedense işler durgun aksine çok yoğun olurdu aman isabet oldu ben yarın işe gelcem çünkü

kızlar konu annelere gelmiş valla onlar gibisi yok benim annemde giderim yemeğim hazır ne toplarım ne yıkarım gitmediğim zaman sevdiğim yemeği yapsa bir bakarım babamla göndermiş kim onlar gibi olabilir kayınvalidemde iyidir ama bukadar düşünmez peynirimi şekerimi turşumu kendine yaptığı herşeyden yapar getirir sağolsun ama yemek hazırlayayayım hamiledir demez eşim uyarmış geçenlerde geç geliyor yoruluyor işte sen yemeği yap diye 2 gün yaptı 3. gün yok kızı evde çalışmıyor gidip onun yemeklerini yapıyor yok kızı üşeniyormuş yemek yapmıyormuş çok zayıflamış işte o da kızını düşünüyor

bebeg83 hoşgeldin geçen gün sizin topiğe baktım bebişinin cicilerini gördüm çok güzeller güle güle giydir cinsiyeti belli oldumuo zaman belli değildi galiba

slm kızlarr... bayadır girip yazamadım size.. umarım herkes ve bebişlerde iyidirr.. biz en son perşembe günü gittik dr.a.. üçlü için kan verdik.. ultrasonda da bebişim gayet iyiydi.. 17+0 dıo gün.. satı 15 gün geriden takip ederken 1gün önüne bile geçtik :)) cinsiyeti için 13 haftalıkken erkeğe benziyo denmiştii.. bu sefer de şurda pipisi var sanki ama kesin bi dahakine daha uygun bi pozisyonda olursa söylerim dedii.. ama dr. bana göre erkek yani de diye ekledi.. 232 gr. ve 16 cm.. :)) inş. hepinizsağlıklakucağınızaalırsınız yavrularınızı...

hoşbulduk akarahan... bende size yazmaya çalışıyodum cnım.. sen nasılsın? bebiş nasıl? kız 10 hafta var aramızda.. seninki kocaman olmuştur maşallah... ayy teyzesi yer onuu :)))

merak ettiği çoğu kişi yok şu an burda açık değil yani.. herkes iyidir inş..

slm kızlarr... bayadır girip yazamadım size.. umarım herkes ve bebişlerde iyidirr.. biz en son perşembe günü gittik dr.a.. üçlü için kan verdik.. ultrasonda da bebişim gayet iyiydi.. 17+0 dıo gün.. satı 15 gün geriden takip ederken 1gün önüne bile geçtik :)) cinsiyeti için 13 haftalıkken erkeğe benziyo denmiştii.. bu sefer de şurda pipisi var sanki ama kesin bi dahakine daha uygun bi pozisyonda olursa söylerim dedii.. ama dr. bana göre erkek yani de diye ekledi.. 232 gr. ve 16 cm.. :)) inş. hepinizsağlıklakucağınızaalırsınız yavrularınızı...

merhaba canım hoşgeldin.. bebeğine maşallah allah nazarlardan saklasın.. bak ne diyeceğim nerde okudum nerden duydun hatırlamıyorum ama anne bebeğini sağ yumurtalıkta taşırsa erkek sol yumurtalıkta taşırsa kız oluyormuş.. benimki erkek ve sağımda.. birkaç tane örnek var böyle çevremde tutan.. doğru mudur tesadüf müdür bilmiyorum...

hadi kızlar sizde yazın bebekleriniz nerenizde??

bi de bişey sorucam canlarım size.. benim bebiş 17+0 da 232 gr. dı.. doktor. boyunu söylemedi ama 16 cm. yazıyo ultrason kağıdında.. bu haftaya göre normal dimi?

canım sende çalışıyorsun bugün galiba herkesler tatil herhalde kimse yok topikte bizimde bugün nedense işler durgun aksine çok yoğun olurdu aman isabet oldu ben yarın işe gelcem çünkü

benim de işim çok çalışasım yokk:kedi::kedi:

merhaba canım hoşgeldin.. bebeğine maşallah allah nazarlardan saklasın.. bak ne diyeceğim nerde okudum nerden duydun hatırlamıyorum ama anne bebeğini sağ yumurtalıkta taşırsa erkek sol yumurtalıkta taşırsa kız oluyormuş.. benimki erkek ve sağımda.. birkaç tane örnek var böyle çevremde tutan.. doğru mudur tesadüf müdür bilmiyorum...

sağ veya sol yumurtalıkta taşıdığı nasıl anlaşılıyor ki?

maşallah canım bebişine:nazar: Allahım tüm annelere nasip etsin inş.

hoşbulduk akarahan... bende size yazmaya çalışıyodum cnım.. sen nasılsın? bebiş nasıl? kız 10 hafta var aramızda.. seninki kocaman olmuştur maşallah... ayy teyzesi yer onuu :)))

valla öyle kocaman olduk teyzesi seninkide büyümüş canım hayırlısıyla alalım kucağımıza erkek geliyormuş demek yerim ben o erkeği oğluma arkadaş geliyor

benim de işim çok çalışasım yokk:kedi::kedi:

sağ veya sol yumurtalıkta taşıdığı nasıl anlaşılıyor ki?

canım ilk muayene ye gittiğinde dr göbeğini neresine bakmıştı hatırmıyor musun?? ilk dr ye gittiğimde kese yi sağımda görmştü dr bebek sağımdaydı yani

çok sağol veridğin bilgi için cnm.. ama sağyumurtalıkta taşırsa derken neyi kastettiğini pek anlamadım cnım... ben sol yumurtalığımdan yumurtladığım ay hamiş kaldım.. ama bebeğimi yumurtalıkta değil şu an rahimin fundusunda(tam dibinde yani ortada) taşıyorum... bizim topikte bunn muhabbeti çok oldu cnım.. ve sol yumurtalığından yumurtayla hamiş kalanlardan 3 ünün oğlu 2 sinin kızı olucakk.. bu kısmet işisanırımm.. çin takvimi de sadece birkaç kişide tuttu.. yani rabbim ne yazdıysa o :))

Back