orda http ile başlayan yeri kopyala img yazan yere kadar
hemen deniyorum:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orda http ile başlayan yeri kopyala img yazan yere kadar
seninki daha büyük canım tabi senin rapor tarihinde daha önce olur zaten artık uykulara doyamıyorum bilgisayar başında uyuyp kalcam birgün en iyisi evde dinlenmek karar verdim zaten raporlu olduğum sürece evden zorunlu olmadıkça çıkmayacağım zaten dinlenmek istiyorum hem domuz gribide var evde sıcacık oturcam girerim internete bakarım yavaş yavaş ev işlerine zaten bebişin ve benim çoğu ihtiyacımız anneannemiz tarafından alındı ufak tefek şeyler içinde arada bir çıkarım artık
Teşekkür ederim ya. Deminden beri tamamını kopyala yapıştır yapıyorum olmuyordu bir türlü.
seninki daha büyük canım tabi senin rapor tarihinde daha önce olur zaten artık uykulara doyamıyorum bilgisayar başında uyuyp kalcam birgün en iyisi evde dinlenmek karar verdim zaten raporlu olduğum sürece evden zorunlu olmadıkça çıkmayacağım zaten dinlenmek istiyorum hem domuz gribide var evde sıcacık oturcam girerim internete bakarım yavaş yavaş ev işlerine zaten bebişin ve benim çoğu ihtiyacımız anneannemiz tarafından alındı ufak tefek şeyler içinde arada bir çıkarım artık
Valla canım bn de çok uyuyorum ve eşimde sen büroya gelme istersen artık diyor ama çalışan kadınlar son aylarda rapor alıp da evde oturmaya başladıklarında, hamileliğnin başından beri evde olan arkadaşlara oranla daha çok sıkıntı yaşıyorlar, kendilerini çok dinliyor ve epeyce fazla kilo alıyorlar diyor herkes. Ben de cesaret edemiyorum o yüzden.
ayy allah sabır versin çok üzüldüm ya...o demişti bebeğimin kalbinde bir sorun çıktı ayrıntılıda diye.. tüylerim diken diken oldu.. gerçekmi bu ya.. Allah korusun başka kimseye bişey olmasın ona da eşine de allah sabır ve bir bebek daha versin:1no2:evet canım çakırgözlünün bebeğinin kalbinde sorun var diye almışlar allah sabır versin inşallah bir an önce sağlıklı bir evlat nasip etsin allahım
ayy allah sabır versin çok üzüldüm ya...o demişti bebeğimin kalbinde bir sorun çıktı ayrıntılıda diye.. tüylerim diken diken oldu.. gerçekmi bu ya.. Allah korusun başka kimseye bişey olmasın ona da eşine de allah sabır ve bir bebek daha versin:1no2:
kızlar canım sıkılıyorrrrrrrrrr
merhaba kızlar nasilsiniz
merhaba kızlar nasilsiniz
slm kızlar herkes iyidir inş. hafta sonu yine sakın buralar
yha kızlar ben 2 3 gündür kaşıntı yla ugraşıyorum çok sinir bozucu bişey bide gece yataga yatınca başlıyor uyutmuyor varmıkı bi nedeni :çok üzgünüm:
iyim bende cnm esim sabah isten geldi yatı bende yıne yatım onunla az once uyandım bayaı uyudum simdide yemek yıyoz kızımla acikmis tekmeliyo sen nasilsin bebisin nasil cnm
en iyisini yapıyon canım ben örgü bilmiyom ama yelek örecem bende kuzumaay canım niye ki?? evde oturmaktan mı? bak ben bi yandan atv izliyorum ( reklam olmasın:)) bi yandan da oğluma süveter örüyorum hava soğuk dışarı çıkıp üşütmek istemiyorum canım hiç sıkılmıyor valla oyalanıyorum
slm canımmerhaba kızlar nasilsiniz
iyim bende cnm esim sabah isten geldi yatı bende yıne yatım onunla az once uyandım bayaı uyudum simdide yemek yıyoz kızımla acikmis tekmeliyo sen nasilsin bebisin nasil cnm
cnm bende kremlenıyorum ama sankı dahada azdırıyor gibi bide sadece karnım degıl tüm vücudum bi başlıyor valla gece uykuları haram oldu tabı bebişim saglıgı yerınde olsunda katlanırız artık yha cnm dün çok ugraştım yapamamdım tıcherı yaparsan sevinirim tahmini dogum 29 ocak son adet tarihi 24 nisancicilibicili cnm merhaba vala biz da 25 hafta ama benimde gece cok karnım kasiniyo jansas baby vazalin suruyorum az geciyo yıne basliyo kasinti bende karnının esniyo ondan oluyo senin ticers yokmu cicili cnm yapmak istersen yapalim
slm hoşgeldin.. birşey mi dokundu acaba?? dr falan sordun mu alerjik birşeydir belki