2010 Şubat Anneleri

smufer cnm selam nasilsin pasan nasil salagim iste cnm ya tasidim bida tasimam esimde tasidima bozuldu bugun guzelde yurus yaptım ondan mi belim tutu acaba goguslerimde agriyo kızlar da tatlı bi agri sizde de oluyomu

benim 2 3 gündür hem belim hemde sırtım ağrıyor.druma sordum kuzularınız ağırlaşıyor artık dedi.öne doğru baskı yaptıkları için omuriliğe ve bele ağırlık biniyormuş.duruş pozisyonuna dikkat et dedi.elinden geldiğinde karnının öne çıkmasını belinde bir kavis oluşmasını sağla dedi :CüvCüv: o zaman ağrılarımız azalırmış.

Merhaba kızlar..
Profilime bebek şekerlerimi ekledim.
Malzemeleri Havuzlu Handan aldım. 100 adeti 38 tl tuttu. Evde boş kaldıkça yapıyorum.
Lavanta koydum içine. Mis gibi kokuyo :)))
Bir bakıp fikirlerinizi söyleyebilir misiniz?
Öpüyorum kocaman..

selam kızlar, ben de geldim. eşimin işi uzadı. sıkıldım tek başıma evde. bu bel ağrısı herkeste arttı anlaşılan..! ben artık yataktan zor kalkıyorum ve ilk bi kaç adımda müthiş acı çekiyorum mafoldumben
sonra yavaş yavaş azalıyor ama tamö anlamıyla değil tabiii. annelik bu olsa gerek :kedi: tabii şimdilik :CüvCüv:

Serapcım, slm cnm. gündemde bel ağrısı var işte. senin ticker uçmuşş. doğurmuşun, bebiş büyümüş bile anacım :emir_bebek:

Hulencim üzüldüm ya... Aman dikket et belini fazla zorlama...
Kızlar bir de ben bütün gün ayaktayım derslerde. Fırsat buldukça oturuyorum ama.Genelde hep ayaktayım.Günde 8 ders. çok zorlamaya başladı. Keşke masa başı bir işim olsaydı. ;onun da zorluğu ayrı tabi ama ayakta durmaktan iyidir...Bel ve sırt ağrıları başladı bende de .Merdivenleri çıkarken çok zorlanıyorum..

Hulencim üzüldüm ya... Aman dikket et belini fazla zorlama...
Kızlar bir de ben bütün gün ayaktayım derslerde. Fırsat buldukça oturuyorum ama.Genelde hep ayaktayım.Günde 8 ders. çok zorlamaya başladı. Keşke masa başı bir işim olsaydı. ;onun da zorluğu ayrı tabi ama ayakta durmaktan iyidir...Bel ve sırt ağrıları başladı bende de .Merdivenleri çıkarken çok zorlanıyorum..

daha fazla artmasın da bu kadar ağrıya razıyım cnm yaa. sabah randevum var, doktora ne yapmak gerek diye sorucam bakalım. sen de dikkat et: kolay değil tabii ama dinlenmeye çalış.
bu arada sitede yine problem mi var. cvp yazıyorum net gidiyo gibi. bin defa denedikten sonra yazdığım ulaşıyo size :olmaz:

Back