aman bi geliyo bi gidiyo tickerler..
fatoşcum hoşgeldin canım yansiyon ne alemde...
esmacım niye sıkılıyorsun hayırdır bi problem yoktur inş.
ne öldürüyo ne güldürüyop süründürüyo canım idare ediyoruz işte sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman bi geliyo bi gidiyo tickerler..
fatoşcum hoşgeldin canım yansiyon ne alemde...
esmacım niye sıkılıyorsun hayırdır bi problem yoktur inş.
iyiz tatlım sen nasılsın?selam kızlar nasılız bu akşam.
cetveller tekrar mı konuşuyor yoksa ama hani kimsenin yeni cetveli gözükmüyor :uhm:
bak şimdi benimki duruyo o kadar laf ettim.. hay allah..
ne öldürüyo ne güldürüyop süründürüyo canım idare ediyoruz işte sen nasılsın?
iyiz tatlım sen nasılsın?
iyilik valla ne olsun..
hani kız nerde
valla var gibi gördüm ben ama.. aman ne bilim bende karıştım...
neyse kızlar hadi ben gezmeye gidiyorum öptüm hepinizi...
merhaba kızlar fatos cnm msn gormedim esim vardi pc te cnm cok sevindim herseyin iyi cikmasina allah hep boyle saglik versin sana pasana dilerim hepimizin bebisleri saglikla kucagimiza gelsin bos verdim tuba cnm ya 3 defa denedim olmadi belim agriyo kızlar ya kızımda iki gundur pek nazli az hareket edip beni uzuyo gecen gunler karnımı gerip nasil yer deyıstırıyo goruyoduk tuba senin bebis nasil
merhaba kızlar fatos cnm msn gormedim esim vardi pc te cnm cok sevindim herseyin iyi cikmasina allah hep boyle saglik versin sana pasana dilerim hepimizin bebisleri saglikla kucagimiza gelsin bos verdim tuba cnm ya 3 defa denedim olmadi belim agriyo kızlar ya kızımda iki gundur pek nazli az hareket edip beni uzuyo gecen gunler karnımı gerip nasil yer deyıstırıyo goruyoduk tuba senin bebis nasil
saol tatlım bugun cok mu ne ayakta kaldim pazara falanda gitim meyve sebze tasidim eve kadar ondan oldu her halde